487

ПРОТЕСТ!!!!!!!!!!!!!

преди 13 години

На мен ми писна от *** ! 28.04.2011 г. кажете не на простотията !!!

486

хаххах

преди 13 години

ВИЕ СИ ГО ИЗБРАХТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

485

ахаххахаххаха

преди 13 години

Как може да гласувате за такъв див селски бек !!!!!!!!!! Тоя *** е най-простият човек в държавата и ми е писнало от невежа зган като него!!!!!!!!подяволите Ангела Меркел канцлер на Германия държавата с най-развита икономика в Европа живее под наем в Берлин и ходи с общественият транспорт на работа а нашия меко казано ДИВ СЕЛСКИ *** *** НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВОТО ПРОСТАТА ТИКВА ми се разкварва с кордони от с-класи и взима хеликоптери за щяло и нещяло!!!!то такъв уруд няма никаде

484

MIRO

преди 13 години

Ti kakva lajliva svinq si ohranena kak ne te e sram da govori6 takiva ne6ta nie li jiveem dobre be lajec takav kradec mrasen

483

miro

преди 13 години

Dabicata Boko paklaje amadali mu vervat nese znae

482

clearly

преди 13 години

Е не това изказване на Рапона ми идва в повече.Да не сме кьорави и не виждаме хората в ЕС как живеят??Явно като е стигнал до тоя извод е имал в предивд КАСТАТА-богаташи оформила се в държавата сред 21 години ДИВ ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ на държавното строено някога от народа направило такива като него,Цветито и пр,мултимилионери и милиардери.Кой на времето му даде капиталите и направи "ИПОН"-1,а?Ще живеете я ,но народа мизерства.Последни по доходи в ЕС и балканите.По зле и от Бурунди.

481

Анонимен

преди 13 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ САМО КОГАТО ДОЙДАТ ХОРА НЕОПЕТНЕНИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО СИ МИНАЛО КОЙТО НЕ СА БИЛИ В ОНЗИ БАТАК КОЙТО СА С ЧИСТИ РЪЦЕ И ЧИСТИ ДУШИ ТОГАВА САМО ЩЕ СЕ ОПРАВИМ!! Е ТВА Е ПРОСТАТА ИСТИНА!!

480

Една_от_БГ

преди 13 години

Тоз' пак се е държал дивашката, не се научи, че грухтенето, наклонената тиква и лапите у джобовете е САМО за у дома, не за пред официални срещи! ЕГАТИ ПРОСТАКА НЕНАДМИНАТ!

479

Анонимен

преди 13 години

ТОЙ ХЪРВАТИТЕ НЕМОЖЕ ДА ИЗЛЪЖЕ ЩОТО ГО ЗНАЯТ КВО ПРЕСТЪВЛЯВА АМА ЖАЛКО ЧЕ ТУКА ЛЪЖЕ ЕДНА ГРУПА ХОРА КОЙТО СА ТОЛКОВА *** ЧЕ ВСЕ ОЩЕ СЕ НАДЯВАТ НА НЕЩО ОТ ТОЗИ НЕАНДЕРТАЛЕЦ!!***....................

478

Анонимен

преди 13 години

Тиква не искаш да свалиш цените на горивата, защото женати Цветелина се е сдобила с 10% собственост от Лукойл Нефтохим Бургас, а твоето мутренско приятелче Валентин Златев държи 15% дял, в момента цяла България работи и пълни джоба на Бойко тиквата.

477

ha

преди 13 години

neeee...otivam 4ujbina,stiga mi ve4e sladak jivot!!!!

476

Анонимен

преди 13 години

"Добре си живеем!" Да така е вие с Цветелинка с тези милиарди, които откраднахте от бедния български народ!...............................

475

Анонимен

преди 13 години

Ти нагло ,долно човече.......Господ да те накаже....защото види се сме *** народ и търпим не само да ни сваляш кожата от гърба,не само да ни обиждаш като лош материал,а и да ни гавриш....Бесилка за такива като тебе...за да може следващите наглеци да ги побиват тръпки като минат покрай бесилката със тракащите ви кости.Ръцете да ви изсъхнат ако го изтриете.

474

1234

преди 13 години

Толкова ***, нагъл, необразован, безсрамен *** като Бойко Борисов нямааа, а ние за премиер сме си го избрали:(( Със свещ да бяхме го търсили, нямаше да можем да го намерим. От къде дойде това чудо на чудесата незнам, но знам, че искам да лежи в някой затвор и от там да говори колко зле се живее. Куче долно.

473

африкански

преди 13 години

добре си живеят в България бандитите.това им нестига да искат да хойкат по целия свят без визи-вкл.САЩ.кога най после ще ни клекне и Шенген,за да се кортулисаме поне от някои от тях.

472

Пинокио

преди 13 години

ББ лъже това е ясно. Не разбирам само нас ли лъже или Хърватите.

471

Анонимен

преди 13 години

Така е Борисов, някои си живеете добре, другите просто преживяваме!

470

Нима

преди 13 години

До 482От къде направи извод, че писалите тук са гласували за ТИКВАТА.

469

Анонимен

преди 13 години

Човек като погледне коментарите ще си каже че този не са го избирали в Бгами на Марс или в Африка е спечелил избори та после някой ни го е натрапил???*** наглеците *** сте!!Почти половината гласували го избраха а сега ми се пенявите!!Видяхте ли се колко кухи глави сте?!Само БЕСЕН *** *** не би разбрал що за човек е пожарният.Е повечето от вас са ТАКИВА!

468

Анонимен

преди 13 години

Такъв народ друго не заслужава, освем да бъде мачкан от простаци, защото сме народ, който казва на свесните луди, на поробителите "освободители" свойте дела очерня,защото са от други българи направени и без гранично се самоонижава за да бъде непременно човекът до него лош.