13

ринго

преди 13 години

бог да я прости девойката а на докторите никаква прошка.Да се разбере причината за смърта от независима експертиза и виновните да отидат в затвор защото има и друг вариант и той е да отидат в гроба дявол да ги вземе тези *** .За тях пациента не е човек а порфейл.Сигурно са предозирали обезболяващите или е получила сепсис то в тия болници е ужасна мизерия.

12

Анонимен

преди 13 години

Колко деца трябва да бъдат избити, за да ни стане ясно, че вече и лекари нямаме? Съболезнования на близките на детето.:(

11

Достоевски

преди 13 години

Ако чрез медиите продължават обвиненията срещу български лекари за всеки смъртен случай, не ни чака нищо добро!Има два варианта:1. Лекарите да се настроят срещу обществото и да да ограничат до минимум манипулациите, извършвани в практиката им.2. Лекарите да престанат да практикуват в България!

10

берг

преди 13 години

не се бойте, сега като почнем да си плащаме по 24 лева за преглед, всичко ша са опраи...

9

пепи

преди 13 години

Мисля че трябва да излезе закон за наказание на тези корумпирани лекари Неможе така да си играят с човешкия живот и да стоят не наказани .Я сега да ги вкарат тия за 10 години в затвора за назидание на всички и да видим дали ще има други такива случаи .Да умре детето от апендицит в 21 век естествено че вината е в тях.Трябва да си получат заслуженото!!!

8

Анонимен

преди 13 години

ТАКАВА БЕЗОДГОВОРНОСТ НЯМА И КАДЕ , ЕДИН ЛЕКАР НЯМА В ЗАТВОРА , ИЗАТОВА СА БЕЗОТГОВОРНИ , НЕ ДОСЕГАЕМИ ,ВЕЧНО ТЕ НЕВИННИ, ДАНО ТОВА КОЕТО СА СТОРИЛИ НА ТОВА ДЕТЕ ,ТАКОВА ДА ПОЛУЧАТ В ЖИВОТА , ГРЕХОТАЕ ЧЕ ТАКА СЕ ИЗРАЗЯВАМ ,НО МЕ БОЛИ КАТО ГЛЕДАМ КАК БЕЗОТГОВОРНО СЕ ДЪРЖАТ С НАРОДА , ЖИВОТНО ДАЕ ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ СЕ ОБРЪЩА , САМО ЗА ПАРИ РЕВЪТ

7

истината

преди 13 години

ТОВА Е...ТАКИВА СА ВСИЧКИ САМО ПАРИ ИСКАТ-НАРОДА ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА ДАЖЕ-ПАЗИ БОЖЕ ДА СТИГНЕШ ДО ЛЕКАР В БГ ВСЕ ЩЕ НАМЕРИ НАЧИН ДА ТЕ УМОРИ!!!!!!

6

Анонимен

преди 13 години

Трябва да се претрепе някой лекар най-накрая,че да се стреснат тези ***!

5

Сталин

преди 13 години

Убийци с бяли престилки,добре платени и нагли върлуват в родината ни....и избиват наред...А джелатите от Синята Хомокоалиция ги защитават от парламентарната трибуна!!

4

Анонимен

преди 13 години

Докато професора Иванов назначава хора в цялата администрация на министерството на здравеопазването във Варна картинката ще е тази. Света марина държат в ръцете си и РЗИ и здравната каса и МУ. Лекарите естествено са невинни. Отзад Красимир Петров им осигурява партийна защита, а децата едно по едно си отиват. Да не им попадаш в ръчичките. Интересно как централното ръководство на герб търпи тия комунисти. Съболезнования за роднините.

3

dan

преди 13 години

така се лекува по клинична пътека

2

Анонимен

преди 13 години

На лекарите това и е работата "да отричат".Те просто за друго не стават(с малки изключения разбира се).

1

Discovery

преди 13 години

:((((((