477

Анонимен

преди 13 години

Искам да приличам поне малко на Ботев и Левски, искам да направя малко за добруването на Българите и да остана в България.

476

Andon

преди 13 години

Smenete skapanoto pulno s recidivisti osrano pravitelstvo i nqma da napuskat stranata pove4e

475

до 493

преди 13 години

То е ясно, че нямаш деца. На приказки всеки го може. Най-доброто нещо, което всеки българин може да направи е да има поне три деца. - Аххх.. това май прозвуча еретично.. - Това е положението, драги ми патиланци! *** раждали, а българките какво - катинарчета ли имат на някои места??.. Да, даааа - мнооооого трудно се отглеждали три деца.. По-лесно е да се ходи по кафетата и да се гледат *** сериали.

474

Анонимен

преди 13 години

Другата седмица излитам през Терминал 2, Bye, bye Suckers :)

473

Анонимен

преди 13 години

Преселлват се, ама тия, дето работят. А *** остават. По-лошо стана с нриеманито ни в ЕС. Е, и джебчии се преселват, но то е малък процент.

472

ACHTUNG JUDEN !

преди 13 години

Не напускат - просто някой ги ГОНИ !

471

Анонимен

преди 13 години

:) За повече време. Грешка, не "за по-малка".

470

Анонимен

преди 13 години

Най-голмата делавера от приемането ни в ЕС е че нашите роми видяха че в Бг не е толкова хубаво и започнаха да се преселват.

469

до 483

преди 13 години

Нямам деца все още, на 26 години съм и искам да отгледам децата си тук, живот и здраве! Боря се като уча, надявайки се, че има бъдеще в България за тези, които имат амбиции и желание! Това, че съм написала един коментар "по форумите" не е индикатор какъв "борец" съм! Мисля, че всеки трябва да остане тук, а не да бяга и после да се оплаква и да плюе - вие, българите, няма да се оправите! И пак казвам - България над всичко!

468

479

преди 13 години

точно толкова, колкото и атака - откакто се сдушиха с бойковци и почнаха да му слугуват, просто ми паднаха в очите, каквото и да кажат пак по митингите от тук нататък , няма как да им повярвам

467

Анонимен

преди 13 години

До 480, Тодор И с мен е горе-долу така. Но от тогава започнах да събирам неща за България и самият аз се пообърках. Например, вчера във ВЕСТИ.БГ един писа, че българите нищо не сме дали на света, *** сме и разни такива. А аз казвам: за 130 г. от Освобождението ние сме дали на света повече отколкото други народи за по-малко време и без да са били под робство.Талантлив народ, който ще бъде заличен.

466

Потресен

преди 13 години

Абе хора ВИЕ имате ли идея какво правят нашите *** сънародници в Дортмунд??? Брутална инвазия. Братята роми *** майката на местните..... Започнаха да го пишат по всички Германски вестници... Даже май последния Шпигел е посветен на темата... Бих се радвал ако в българската преса най сетне се намери някой, който да напише нещо по темата. Брутални са *** и техните простотий ще рефлектират директно върху имидж и туризъм

465

Дискриминиран ром

преди 13 години

Аз ту напускам България, ту ме връщат обратно. Така си я карам от години, но хич не ми е зле защото съм дискриминиран и това ми носи висок доход от обезщетения. Знам, че на повечето от вас не ви харесва, но в края на краищата не съм го измислил аз това положение, а само се възползвам от него.

464

Анонимен

преди 13 години

Ето заради това политиците трябва да бъдат съдени за престъпления срещу държавата, заради тази национална катастрофа. България е преживяла войните, но това сега може да я унищожи.

463

do 481

преди 13 години

Мием чинии но поне знаем за какво го правим, И че децата ни ще имат по-голям шанс. А ти знаеш ли за кво прислугваш в *** ?

462

Анонимен

преди 13 години

Със статии като тази не 7, ами 70 човека на час ще я напускат!Статии като тази развалят всякакъв конформизъм и всякакви наченки на общество... А конформизмът и обществото са необходими за по-добър живот..

461

@

преди 13 години

НИКОЙ ДАНЕСЕ ТРЕВОЖИ .СЛЕД ВРЕМЕ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ ЧЕ СМЕ ГОЛЕМИ *** И ЩЕ СЛЕДВА ОБРАТНА ЕКСКУРЗИЯ И НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ НАРАСНЕ

460

до 481

преди 13 години

Бореца, ти колко деца имаш? И как се бориш по-конкретно? Като пишеш коментари по форумите ли?

459

.

преди 13 години

По-заспалите от вас, сега разбират ли защо са всичките тези истории с правата на "ромите", *** и др.? "Дискриминация", "равенство"..това са инструменти на политиците. Преди няколко дена Холандия си затвори трудовия пазар за българи - сега всеки работодател там преди да наеме българин, трябва да докаже, че за същата позиция няма как да наеме друг европеец. - Това какво е? Когато българите измрат или напуснат държавата си, тогава запада ще си подели ***, която остане тук

458

фгх

преди 13 години

Те пък, като я напуснат България и какво? Мият чинии и прислугват! Всички трябва да останем тук, да се обединим и да се борим, за да изплуваме! България над всичко!!!