159

w

преди 13 години

koyte pita tebe be rasist grozen rasitite nikade nyamat vlast sleD H--R

158

КараИбрахим

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Каменен надпис от околностите на Силистра на гръцка графикаи южнодунавски прабългарски диалект от Х в.: - Охши,гитме гиле!-на прабългарски - Стрелецо, не отивай в града!-превод на тракославянски. -Окчу,гитме иле!-съвременен турски.И защо владеейки съвременния турски език,аз разбирам прабългарския?

157

"Слава Севрюков

преди 13 години

Въпреки упадъка трябва да се гордеем с народността си. Открай време сме изпращали в забвение най-страшните поробители. Не трябва да търсим признание, че носим горд дух, а да го заслужим. Предстои да бъдем почитани в Европа и по света! От племето ни ще излязат умни същества. Ще го прославят извън пределите на страната. Радвайте се, че живеете в България!

156

ШИПКА

преди 13 години

do ШИПКА ШИПКА ti o6te tamli si we nw6tasnik kakvo si izgonill imate kismet 4e ne sa vi istrili ot sveta osmancite ostavilisa pokoleniye 600 milyona turci ima viv momenta viye ste ostanali 7 kele6aa

155

гошо

преди 13 години

И мене ме мъчи един въпрос-Какво стана с 150 000 лв.превод от Титан на Фидосова?

154

TURK

преди 13 години

6TOM SE DIGA TOLKOVA 6UM, ZNA4I DPS E GOLQMO NE6TO S MALKOTO IZBIRATELI V SRAVNENIE S DESET PATI POVE4ETO IZBITARELI NA VSI4KI DRUGI PARTII. EY TVA E DA PRAVI6 POLITIKA :)

153

жАЛКО

преди 13 години

Доживяхме в сайтовете да видим и хитлеристкия пречупен кръст. Кръстът който беше причината да загинат милиони по бойните полета и цивилни, жени, деца и старци.е говоря за концлагерите и т.н. Някой си играе с огъня, и за съжаление днес.бг с мълчанието си става съучастник на това подло и античовешко деяние. Срам и позор. Жалко за този изтрадал, трудолюбив и миролюбив народ. Чудя се от къде се пръкнаха такива нехранимайковци, такива *** и *** които имат една единственна цел да мразят и рушат

152

???

преди 13 години

Редакцията, нацистките символи от коментар 159 не са ли забранени?

151

чичо

преди 13 години

браво на герб само така с турците.аз и цялото ми семейство ще гласуваме за герб.

150

България

преди 13 години

Идва времето на единствената партия която работи за българите ВМРО !

149

Желев

преди 13 години

Ех,г-да депутати,това лие най-голямата ви грижа?Пак подялбата.А да знаете нашите какви са.

148

КараИбрахим

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Днешните българи са точно толкова генетични българи, колкото и лъвовете пред Съдебната палата са типични животни от региона.

147

истината

преди 13 години

ДОРИ ИЗБОРИТЕ ДА СА НА НОВА ГОДИНА ВЕЧЕРТА ПАК ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ТОТАЛНО...КОЛКОТО И ДА РЕВАТ В ИСТЕРИЯ И ПАНИКА БСП,ГОЦЕ,ТЕХНИТЕ БАНДИ ОТ КРАДЦИ И РАЗБОЙНИЦИ И ПЛАТЕНИТЕ ИМ МЕКЕРЕТА-ДРАСКАЧИ ...КАТО ТОЯ ЕЙ ТУКА ДЕТО ДРАЩЕ В НЕСВЯСТ ГЛУПОСТИ И ПРОСТОТИИ.СМЕШНИЦИ.

146

Важното !

преди 13 години

Какво стана с Доган? Това е въпросът ! Нали Бащицата ви обеща да го вкара в затвора??? Май са 5 години успя да му срути барбекюто и толкова :) :) :) Мен турците, дето са по-зле и от нас в тази държава не ме интересуват ! Интересувам се от това колко от видните далавераджии около Доган са в затвора ! Отговора си го знаете - НУЛА !!!! Няма и да отидат ! Отчели са се на правилното място, явно !!!

145

vini

преди 13 години

Браво Фидосова.Някой трябва на кротките на глед турци така наречените българи да им казва истините в очите.

144

OTDAVNA !

преди 13 години

OTDAVNA NE GLASUVAM ------ UVERIH SE ,CHE SE PRAVAT FALWIFIKAZII OT PARTIITE I NE ISKAM DA SI SLAGAM GRIAH NA DUWATA S GLASUVANE !!!

143

прасчо

преди 13 години

БараМараИбрахим....Догане,ти ли си бре...Абе човек,знаех,че разбираш от хидрология,*** то историк,то политик.....мискинин такъв,затова ли не ходиш на работа

142

lola bunny

преди 13 години

Не съм горещ привърженик на Фидосова по принцип, но гледах част от предаването по БТВ сутринта. Жената си мотивира твърденията за разлика от останалите двама гости, и в конкретната ситуация аз вярвам на нея и подкрепям нея. И поздравления, че изобщо си е направила труда да провери защо Местан и ДПС предлагат тези дати.

141

Лютви

преди 13 години

Г-н Доган ме затапва отзад, ама Фидосова ме затапи отвсякъде!

140

КараИбрахим

преди 13 години

"България е страна в която балъците са повече от ***"