186

Селски бек

преди 13 години

"Мъжът, заедно със съпругата си, е разбивал циментова плоча на изоставена къща в местността Стария язовир в землището на селото, когато бил прострелян от неизвестен." - Може да е изоставена,ама не е негова.Кво дири в чужд имот наглеца.Не стига,че крадат ***,ами и да не им се пречи да извършват наглите си кражби.

185

Анонимен

преди 13 години

Nai dobre e kapan za valzi i lisizi.Chupi kraka i raze,posle *** hodi s lainyan gaz 1 mesez.

184

Metalex_

преди 13 години

Евала на чичката.....

183

Селски бек

преди 13 години

И сега брата ром ще го изкарат светец,а човека,който е бранил макар и чужд имот ще излезе най-големия злодей.Е нема такава държава.

182

Българин

преди 13 години

Цитирам стаята:"Той бил "СПЕЦИАЛИЗИРАН" в кражбите на метали. "Коментарът, както се казва, е излишен. *** може да се специализира в краденето, тоест да го практикувя цял живот, абсолятно безнаказано !!!!Затова мисля, че преди да си разчистим сметките с мръсната раса, първо трябва да разстреляме всички политици, садии и прокурори, виновни за безнаказаният *** бандитизъм - ЗАЩО ТОЯ ***-РЕЦИВИДИСТ НЕ Е В ЗАТВОРА ?!?

181

до 169

преди 13 години

Вярно бе, събирал бил...баси наглото заглавие...да не би да расте подърветата това желязо...***

180

иван иванов

преди 13 години

Ей скапани политици, Вие *** на които викаме депутати, ей *** от АТАКА нали сте много, много големи българи хайде да Ви видим къде сте сега и да защитите този дядо, а с това и нас Вашите данъкоплатци и работодатели. Или май ще се скриете като плахоци...Хайде българи скачайте на протест в защита на този истински БЪЛГАРИН.

179

до #150 Българин 1

преди 13 години

до #150 Българин 1 - плюсовете и минусите, които си набрал са доста оптимистични - ясен показател, че макар и да се плодят ***, не се ровят нито из интернета, нито ги интересува тяхната съдба....и по-добре засега...ама пази Боже сляпо да прогледне....

178

Анонимен

преди 13 години

Като няма дейставаща полиция и съд да подържат реда(за което им се плаща) за съжаление ще трябва да се пазим кой колкото може сами....

177

насо

преди 13 години

полицията я няма никъде, а ако се появи арестува човека дето си защитава неговото си...ако ми съм с децата и жената вкъщо и ми се мерне в спалнята крадец, а детето ми си играе пред вратата на спалнята... МАЙ НЯМАМ ПРАВО ДА ГО ПИПАМ?!?!Как мислите г-да управляващи? Вие дали не се ебавате с нас?!!?!?!?

176

Е - Ник

преди 13 години

Браво на дядото и от мен!!! България е порядъчно опаразитена с *** и това е средстното за обезпаразитяването и!!!

175

Лъчо

преди 13 години

На всички ни е много хубаво от това че един достоен българин е имал смелоста да се защити . А сега ще го вкарат до живот .ТРЯБВА ДА МУ ПОМОГНЕМ С ПРОТЕСТИ С ГРУПИ В ФЕИСБУК И Т. Н. даваите идеи

174

тренера

преди 13 години

В доста страни,в това число и САЩ, които са нашият идол, е в сила законът за частната собственост, според който ако някой влезне на територията на имотът ти си в право да го застреляш. Направете такъв закон и тук, драги политици. Свобода за стареца.

173

ГАЛЯ

преди 13 години

НАПЪЛНИХА ДОМОВЕТЕ С *** АНИЕ РАБОТЕЩИТЕ ДА ГИ ИЗДЪРЖАМЕ, ДЪРЖАВАТА СТАВА ***

172

Българин

преди 13 години

Веднага да се освободи и да се награди доблестният човек!!!

171

насо

преди 13 години

правото да застреляш всеки неканен гост посред нощ ни е дължимо! само че народ не се заробва като му се дават права!а ГЕРБ и не бързат да дават права на хората, как иначе ще им робуват???стигнахме до там да влизат крадци през балконите ни докато децата и жените ни са вкъщи!!! Що за идиотщина?!?!а по селата им влизат безпардонно в дворовете?!?!Мерси г-да управляващи!

170

Jolly Roger

преди 13 години

Хора стрелба по всички, които влязат във ваша собственост.

169

РОЛИ

преди 13 години

ДО КОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОТГЛЕЖДА *** ,ДА НИ КРАДАТ ДАРАЖДАТ В НЕСВЕ СТ ИДА ПРАЩАМЕ ЕСЕМЕСИ ДА ГИ ОТГЛЕЖДАМЕ, ПИСНА НИ

168

вввввв

преди 13 години

Поиска да те почерпят, а? Да беше поискал да ти продадат.

167

хунтер

преди 13 години

Браво на дядото, евала. Човека трябва да се награди. Недоумявам като чета заглавието "Починалият събирал желязо от изоставена къща"???,а трябваше да пише "*** крадял желязо от частен имот"!!!