182

do- 174

преди 13 години

Absolutno si tochen ! Negovoto predskazanie ne mi pomaga osobeno.

181

Хасан

преди 13 години

ако не стане тогава ПРЕДЛАГАМ, ДА МУ СЕ СКАЛПИРА ***...

180

Анонимен

преди 13 години

Много пророци предсказват края на света.Но никой не знае кога е неговия край.За всеки един от нас края на света е по различно време.Склопиш ли очи и край,светът свършва за теб

179

Петър Николов

преди 13 години

Маса глупости. В страх може да живее само човек, който се бои от наказание за лошите си постъпки. Като православен християнин ви призовавам да не вярвате на тези глупости. В апокалипсиса са дадени достатъчно знаци, които указват какво има да се случи преди края на света. Има достатъчно тълкувания от св. Отци на Апокалипсиса. Който иска, може да прочете в православието.ком. Също така ви призовавам да спрете да поставяте Православието под общ знаменател с останалите религии.

178

Зайо

преди 13 години

Аха, и аз да бях на 89г., и на мен нямаше да ми пука дали ще е 2011 или 2012. Виж, като съм на 25 и ми пука :))))

177

коrleone

преди 13 години

Kaто четях тая простотия точно за това си мислих както и 170,как може да се пишат такива глупости и да се показват на хората,ясно е че всички сме гости на тая земя ама такава простотия... съжалявам,че тоя кукумицин не може да чете на български...не знам дали помни майка си,ще се въздържа...

176

Анонимен

преди 13 години

Пффф е това е американския модел на ''Тука има- тука нема''.Фараон е този измамник.

175

haide sega ..

преди 13 години

Diadkata e obarkal postite ! Ne se sardete na star chovek! Prosteno mu e !

174

режима на пожарникар

преди 13 години

Краят на света дойде с идването на режима на пожарникаря на власт.

173

Анонимен

преди 13 години

Това е един от начините да се държат хората в постоянен страх. Да се страхуват и поникьосват хората - това е основното правило на всички клончета на религията. Този проповедник е по-добре да се обърне към правителството си, за да си спрат системите в Аляска и войските в Африка. Светът се развива много по-добре без такива оракули и хегемони като САЩ.

172

Анонимен

преди 13 години

Както Аз вече ви говорих вече в миналата диктовка, най-доброто лекарство от всички тези беди и недъзи може да бъде само едно проявата от човека на ПЪРВОЛЮБОВ към цялото обкръжаващо го Пространство, включително и към неговото (на човека) обкръжение. Вие вече знаете, че ПЪРОВЛЮБОВТА е АЗ СЪМ ТВОРЕЦЪТ, а това означава, че има искрена ВЯРА в човека и всекидневно САМОусъвършенстване, състоящо се в постоянен САМОконтрол и пречистване на собствените мисли до чистотата на Божествената СВЕТЛИНА!

171

конте

преди 13 години

Абе хора, вие да не сте пияни? Край на света може да има поради човешките безотговорности и вандализъм, защото повечето не им пука за техните грехове и последиците от тях, а не защото някой друг го иска? Колко пъти човечеството е спасявано от астероиди, от какво ли не? А, самите хора правят по много деца, трепят невинни, унищожават планетата, тровят и мърсят? какви числа ви гонят? Самите хора унищожават и планетата и себе си? Амам ожеш ли накара някои хора да не правят много деца и да не трошат?

170

ichko0o0

преди 13 години

До края на света остават по-малко от два месеца той ще дойде на 21 май 2011 година. В това е убеден Харолд Кемпинг, проповедник от Калифорния, който очаква второто пришествие на Христа, пише Индипендънт. Малиииии тез американци хептен са шашнаха. Бутат масло ш то яко!!!

169

Анонимен

преди 13 години

Добре де 21 май,ама за какво са му тогава 120 милиона,66 радиостанции и 2000 рекламни пана?Защо не ги дари на бедните нали идва края на света на него не му трябват.Или чака балъците да му донапълнят касичката????

168

конте

преди 13 години

само едно нещо не разбрах, досега от всички предсказания по света, които съм чел? защо нито едно не съответствува на другите, а е съвсем различно? да не би тия гадатели да виждат в паралелни светове? Или пък са халюцинации? не, че не се сбъдват някои гадни неща, но те са плод от злините на доста хора в космоса, с техните действия и вандализъм? Реалон ми е интересно, защо две еднакви предсказания не чух и видях досега? Това нещо е доста странно? Ако всички бяха познавачи, щяха да виждат едно нещо

167

Млад

преди 13 години

На тоя склеротик му изтича времето и му се иска всички да измрат с него, ама няма да стани. Такива самовнушения са типични за изперкали дъртаци, като него!

166

Анонимен

преди 13 години

toia papardak dosta se e obly4il, a i drogovete go goniat, pa i hap4etata si e zabravil.

165

Анонимен

преди 13 години

Също така е важно и числото 722 532, което се получава като към двукратно умножените свещени числа се прибавят същите тези числа, т.е. 5*10*17*5*10*17+5+10+17. Също така е важно и числото 722 564, което се получава като към 722500 двукратно се прибави сумата от числата 5,10 и 17. Изобщо ... кое число да докараме?

164

do-Дрън Дрън

преди 13 години

Nomerologicnite chislata v Bibliata sa ot 1 do 9 i nito edno ot tiah ne predskazva smart.Tova koeto e pisano da se sluchi na glavata ti niama da se sluchi na shapkata ti. Saarshenstvoto ne e prisashto na choveka i predskazaniata imat svoia cena, koiato v kraina smetka se plashta ot tezi koito viarvat v choveshki predskazania.

163

до #158

преди 13 години

и също така трябва да се отбележи, че тези хора, с пристъпите на агресия имам впредвид, ги е имало и ще ги има, и се наричат престъпници и в зависимост от причинените щети ги настаняват за различен срок в съответните местообитания - затвори.