730

Анонимен

преди 13 години

ква стана тя ,бе то тез барети ,на стоп да бяха тръъгнали щяха да стигнат до там ,май ги е ударила кризата и немат гоориво ,или по скоро се шашнаха ,щотооакат ли се недай боже ще лъсне голата истина -бадева ги храаним щом не могатда ни защитят в трудна ситуация,това не е къща в полето съъс сам бандит и да гопущнещ с РПГ,катто стори бойкото ,тук се иска дупе ,опит и разбираа се мъжество,дали ги имат скоро ще се разбере ,мен лично ми се струва ,че ако ако нападателя не се самоубие ,ще стане чно

729

DA

преди 13 години

С Инвестбанк работи Соц.подпомагане а винетките при СИ БАНК.

728

Ромландия=Булгария

преди 13 години

Нема такава държава

727

до 747

преди 13 години

Макар и да си прав *** ще намаляват

726

тутурутка

преди 13 години

ха ха по некадърни ченгета от тези на първата снимка не съм виждал,дясностоящия е сложил бронижилетката си наобратно с бандажа назад : )))) явно е голяма паника там....

725

Машина

преди 13 години

до 741 AmenhotepЦял ден си бил на работе и си плещил глупости по други форуми. То като пишеш по всички форуми трудно се насмогва за един ден да се обележиш навсякъде. И ако обичаш си запази инфантилните и нелепи нападки за хората, които са долу на твоето ниво. Не ме познаваш и не можеш да знаеш каква ТВ "ни правят", още повече, че моето гледане на ТВ се изчерпва с Doscovery, National Geogrphic и Viasat history докато вечерям.

724

anonimen

преди 13 години

7541 patladjanovata astra ne e sprqla da hvar4i ot 15.30 na burkani :O

723

НЕРЕЗА

преди 13 години

По време на работата си в ръководството на МВР Цветан Цветанов специализира противодействие на глобалния тероризъм и на незаконния трафик в Генералната дирекция на полицията в Мадрид (2004). Той завършва и курс по мениджмънт в Международната правоохранителна академия в Розуел (2004), специализация в Сикрет сървис във Вашингтон (2004), курсове на ФБР (2004), Департамента за вътрешна сигурност на САЩ (2005).[2]КЪДЕ БЕ АПАРТАМЕНТЧО,ЕЛА ДОКАЖИ,ЗА КАКВО СИ СКИТАЛ И ПАПАЛ НАРОДНА ПАРА ПО СВЕТА!

722

Анонимен

преди 13 години

Бил наркоман! Кой пробутваше онези текстове за наркотиците нелегално в закончето за наркотиците! А май Боко! Значи на Боко хората вече тръгнали да правят обири! Ми той разреши на единнияг електорат да разфасова мандра, а полицията да го пази! Предполагам, че ще се погрижи и за тези тук:)

721

Анонимен

преди 13 години

Тоя мандраджия е възпитаван по комунистическо време. Взима пример от партийните лидери на ЦК на БКП и президиума на върховния съвет на политбюро.

720

какви са ?

преди 13 години

*** или българи ? Водя си статистика кои крадат по-мащабно и кои са по-вредни за обществото !

719

Анонимен

преди 13 години

Да извикат Първанката, той с неговата Сайга ще го гръмне от 200 метра

718

Анонимен

преди 13 години

Пишман-обирджията е 66-годишен селян от сливенското село Асеновци. *** държава с *** народ и с *** полиция. И обирджиите също са ***. Нищо не става от ***.

717

ДО 747

преди 13 години

Макар и да е така *** ще намаляват !

716

софиянец

преди 13 години

а бе къде е любимият държавен и партиен ръководител?а сетих се видях го преди минути отново извира целия от телевизоро - обясняваше нещо за вальо златев дето верно ни излезна златен - така де осигурил му сигурна печалба за следващият един месец, предполагам и ЦвЦв им го крепи някъде от студиото..

715

Анонимен

преди 13 години

748 - Помним ние, помним кой говореше! Балончето се спука:)

714

da se utepa jiv!

преди 13 години

bandityt e poiskal srestu 90% ot sumata da bude nastanen v luksozna kilia s macka, milicioner i matrak. ina4e stial da iztrepe zalojnicite i da izgori parite

713

vanko

преди 13 години

НАСТАНА ВРЕМЕ ДА ОБИРАМЕ БАНКИТЕ НА МАФИОТИТЕ.КРИЗА Е . РЕД Е НА ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ И БАНКИ.

712

Анонимен

преди 13 години

Кого ще проснат?!:)))) Бе то по-добре да инструктират полюционерите да не стрелят, че да не се изпозастрелят, завалиите.:)

711

Анонимен

преди 13 години

738, това че няма престъпност навярно те е убеждавал твоя идол СерГейко