219

независим

преди 13 години

И като свалим ГЕРБ кой по-добър ще дойде? Червените ли са по-добри, по-честни, по-компетентни или пък сините. Никой от сегашните 240 не струва. Всеки дава само празни предизборни обещания. Всичките 240 вън със свален имунитет.

218

Нека сме българи

преди 13 години

Българите са небрагодарни, доказаха го когато избраха БСП след НДСВ.И пак така ще стане.Като гледам коментарите едно е ясно - каквото и да направят ГЕРБ нама да има благодарни.

217

ВОТ

преди 13 години

Яне Янев: В моя род до девето коляно няма нито един член на БКП.САМО ЯНЕТО ЩЕ ВИ ОПРАВИ ВАС ГЕРБЕРАСТЧЕТА :D

216

Посетител

преди 13 години

Тя страшна работа... с 20ст. После онези лакумите пак, като го вдигнат на 4-5 пъти с 3-4ст .. тя същата работа. Мажете с 20ст. тц тц тц

215

Петролен бос

преди 13 години

В плановете ни за тази година е заложено 63.72% увеличение на печалбата. Това означава, че вероятно народа ще яде по- малко и ще купува по- скъпи горива.

214

гуньо

преди 13 години

"В момента темпът на ръст на международните цени е 23%. Ние сме ги увеличили с 12%, това е нашата социална отговорност. Ако ги намалим още повече, трябва да започна да съкращавам хора, които утре също ще излязат да стачкуват", посочи Златев.Г-н Златев, не спекулирайте с цифрите, в България има и хора които могат да смятат, 23% процента увеличение на суровия петрол е около 8% увеличение на цените на едро при твърда ставка на акциза. Така че Нефтохим допълнително реализира печалба от 4%.

213

an

преди 13 години

ZATOVA LI NI VKARAHTE V ES DA NI KAZVAT KAKVI DA SA NI CENITE? DE.A PLEMETO SKAPANO SME. TAKOBA PLEME VTORI PAT, NIKOGA NQMA DA SE RODI NA SVETA.TAPO SKAPANO AIDU6KO.

212

misle6t

преди 13 години

Не зареждайте само от "Лукойл"! Няма място за политика. Мафията няма цвят. Преследвайте си икономическите интереси и накажете крадците. НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ ОТ "ЛУКОЙЛ"

211

Видяхте ли ?

преди 13 години

Ето този платен манипулатор и агент с ник "partizanina" е един от професионалните и платени оплювачи на ГРОБ който иска да ни убеди че света е по - зле от нас и да не протестираме ......Убеждавате ли се сега.....Вие сами по джоба си може да прецените цъфнали и вързали ли сте или едвам си плащате належащите консумативи !!!!!!!. Който е за протеста да даде + ,а който против минус.........

210

za 229

преди 13 години

mnogo si typ....sam li go izmisli ? internet rqbva da se dava samo sreshtu svidetelstvo ot doktora

209

до 229

преди 13 години

Абе ти ироният с цената не я ли схвана бе плитък мозък

208

кой?

преди 13 години

знаете ли кой се осмелява да нарече българските лекари убийци,само гербавите и Кадафи,изводите за нормалните хора,гербавите тикви не могат осъзна приликата.

207

ОЛИГАРХ

преди 13 години

Народа пак полудя и започна да с екара помежду си кой бил провокатор и кой не. Големи сте циркаджии ей. Днес 1% надолу утре 10% нагоре. Ай сиктир.

206

до ВОТ

преди 13 години

Хм.........странна работа. *** като теб да говори за морал........

205

Оптимист

преди 13 години

"Като ти гледам минусите ГЕРБ май са до изборите"Ами, да, остава пак да изберем БСП, тогава със сигурност напускам България.Точно както преди - НДСВ докараха инвестиции и повишиха стандарта, а българите небладарно се изсраха отгоре им и избраха БСП. Браво братя българи. Айде сега направете същото.

204

роро

преди 13 години

Айде другаря ВОТ опърдя форума.На всяко л..но похлупак.Асно е,че е *** от сой.Популист и манипулатор.При това платен.

203

Венелин

преди 13 години

до 176 partizaninaТи добре ли си?! Комунисти е имало на много места. Ами в Румъния - където управляваше Чаушеско?! Нямаха автобуси и какво да ядат, и им се смеехме, а сега и те са по-добре от нас!Горчивата истина е, че правителството е негодно да свърши каквато и да било полезна работа и с действията си окончателно съсипва икономиката!Хората казват, че цените на едро у нас са най-високи в ЕС - това значи, че Вальо събира парички за изборите за герб!!

202

Анонимен

преди 13 години

Изобщо не ме интересува! ГЕРБ са в калта! Мераклии много за управлени! В природата и обществото празно няма! Като не могат - друм! Друг ще ги смени и толкоз!

201

Анонимен

преди 13 години

Коментари 223 и 225 са писани от един и същи човек

200

Анонимен

преди 13 години

А това, че всички зареждат от там го знам със сигурност, защото познавам и двамата ,които държат ОМВ и Шел в моя град на франчайс... зареждат от базите на Лукой. Който си мисли че ОМВ карат горивото от Австрия, а пък Шел от Холандия значи е много болен човек