30

Анонимен

преди 13 години

Ами *** трябва да ги пратят в килийно училище.Гледах някакъв ГЕРБ дебелак, който се мъчеше да промълви някаква английска дума.Явно че ще му са необходими поне три мандата, за да "върже" едно изречение.Но нали е аванта - народа плаща масрафа.Кой учеше от листчета английски и сричаше "Сongratulations"?

29

Анонимен

преди 13 години

За безработните няма курсове, а само за работещите ,на които всички ние им плащаме ваучери за стотици лева . Хората останали без работа са аутсайдери от всякъде, освен от задължението да си плащат сметки и данъци.

28

юнака

преди 13 години

от 240 търтея да останат 80,без това тия *** за нищо не стават.

27

topcho

преди 13 години

ne triabva da ima i edin chovek ...dori i chistachkite v narodnoto sabranie triabva da imat minimum toifel standart za da badat tam... sega e palno s degradirali debelaci...s mozak kolkoto tikvena semka..

26

Защо

преди 13 години

Защо безплатно!!!! Ефтини кюфтете,безплатни курсове,служебни автомобили!! Да са учили когато е трябвало ,а ние да спрем да избираме нискообразовани милиционери да ни управляват!!

25

Анонимен

преди 13 години

Айде пак наши пари за *** ,дето са безни да си платят курсовете...

24

Анонимен

преди 13 години

Днес и малките деца учат английски. Тези недоучили народни представители откъде ги изкопаха? Не пишете такива новини, не ни ядосвайте повече!

23

Знаещ английски

преди 13 години

И защо безплатно? Малко ли им са парите? Пък откъде събраха толкова неуки хора на едно място? И те са творците на нашето настояще и бъдеще? Хайде платете им, за да си ходят, живи и здрави да са, благодарим им!

22

Анонимен

преди 13 години

И що НИЕ ще плащаме на тези мазни *** да учат английски?!И то по 2000 лв.?!Какви са тия курсове бе по 2000 лв. на човек?!Да им ги удържат от заплатите!Никаква работа не вършат само цоцат от бюджета!

21

lilly alex

преди 13 години

buwmeni.izliwni 90 000lv na vqtara za kurs-izu4avane na angliiski ezik bg deputati.narodat se topi ot glad a te we u4at zap.ezici. posle we si ragovarqt pomezdu si na angliiski. kurs li ,puwka ve4e trqbva da gramne.

20

БГ овца

преди 13 години

Поредното ограбване на обикновените българи.Защо с тези пари не се организират курсове в трудовите борси?Сега ще ги изучим,ще им дадем повече пари за бензин и разходки , а народът ще тъне в мизерия!!!Къде ще говорят на английски,че да ги обучаваме?????????*** народ сме!!!Държим се като овце и затова ни стрижат всеки ден!

19

JJ

преди 13 години

Защо ни е зле държавата? Ами, защото сервитьорките по морето знаят повече езици от тези "управляващи" тъпоглавци, които не се знае как са си купили образование и дали въобще имат някакво такова! That's why i will leave this country.

18

Килъра

преди 13 години

ДНЕС.БГ защо не пишете за това,че днес любимците ни ще въведаят двойна такса за магистралите и после викат защо нмалели колите по улицата!

17

Анонимен

преди 13 години

Сой ги избра тези ***...........до кога ще гласувате за малограмотни..........през носа ни излиза тяхното обучение. Ни висше образование имат(купени дипломи), ни езици знаят, да не говорим, че повечето от тях и едно семейство не могат да създадат т.е. не поемат отговорност. А какво да кажеш за трудовия им стаж. Стига сте глаували за партии............гласувайте за личности

16

Килъра

преди 13 години

ГЕРБ-новия морал в политиката мухахаххахха :)))))))))

15

А?

преди 13 години

Чета коментарите и разбирам ЗАЩО Христо Стоичков ОКОНЧАТЕЛНО напусна държавата.

14

животно

преди 13 години

е нема такава държава с толкова депотати ***.а данс и мвр кога ще почнат да школуват там па колко са глупави..

13

дебело дете

преди 13 години

по 2 бона на човек за 3 месеца ... малко скъпо излиза това обучение ... я кажете коя е фирмата и как точно я избрахте ... че да знаем и ние за професионализма в обучението по английски ...научете *** в парламента и на обноски,научете ги на морал ... за това парите няма да помогнат за съжаление ... невъзможно е

12

Мартин

преди 13 години

А за въпросноте курсове ми се струва малко кофти сделка - 46 човека - 90000 лева, близо по 2000 лева на човек!!! Кой от вас е давал 2000 лева за езиков курс за по-малко от 5 месеца?

11

Анонимен

преди 13 години

До 5Не е жалка статията , а са жалки народните ни избранници!