569

Кокича

преди 13 години

цените на бензина НЕ СА високи, колкото и да ме убеждават някои ще повярвам, че са високи, когато намалеят задръстваниятаоще трябва да се вдигне цената

568

Анонимен

преди 13 години

АЛО НЕДОНОСЕНОТО МИНИСТЪР4Е СТАВАЙ И СИ ЗАМИНАВАЙ ЗА ЛЮБИМАТА АМЕРИКА-ВЕДНАГА!

567

Анонимен

преди 13 години

Изборите наближават, политиците си наемат професионални оплювачиПрофесионалните оплювачи трябва да имат остър езикС наближаването на изборите все повече политици си наемат професионални оплювачи, които правят на пух и прах конкуренцията. Най-актуалната оферта в момента е 100 лева за 100 коментара.Повето форумци се възползват от анонимността в интернет и плюят по политици, бизнесмени, търговци или пък конкуренти в нишата, в която работят те самите. Но докато едни от тях го правят от удоволствие да заливат с помия определен човек или компания, то има и такива, които извличат материална полза от писането по форуми, блогове и социални мрежи.Какво прави професионалният оплювач?Най-важното изискване при наемането на професионален оплювач е той да има остър език. Позволено му е да псува, да напада други форумци, да налива акъл или да разказва истории с неверни факти. Така например може да се окаже, че единият кандидат-президент е насилник, другият е крадец, третият е алкохолик и т.н. и т.н.Господ Google разпореждаАко в Google първите 70-80 резултата са лоши за дадена марка хляб, вие нали ще спрете да го купувате?Google може да срине имиджа на всекиАналогичен е примерът с политиците, които имат достатъчно средства, за да си позволят наемането на форумен оплювач. Ако за един кандидат-президент прочетете само лоши неща, вие едва ли ще се доверите на интуицията си по време на изборите.ПР-ът е като златна кокошкаХората, които са направили черен ПР на определен човек, могат да изкарат пари и от изчистването на резултатите в Google. Разбира се, за тази си дейност те също получават пари, като в почти всички случаи добрият ПР струва много повече, тъй като изисква постоянство и добри умения. Заразяването на форумите и социалните мрежи с негативни мнения, понякога изисква максимум 2-3 дни, докато при някои случаи изчистването отнема месеци. Именно затова добрият ПР струва хиляди левовеДобра онлайн репутация + купуване на гласове = успехПолитиците ни, които от години се възползват от бедността на народа и купуват гласа му за жълти стотинки по време на избори, наливат огромни суми и за ПР. Те плащат както на оплювачи, които правят черен ПР на конкуренцията, така и на такива специалисти, които знаят как да умилостивят Google. А в последните години всеки един от нас ежедневно отправя въпроси към търсачката в търсене на правилния отговор. Но правилният отговор и истината отдавна са изопачени и пак ни управляват ония, които имат достъчно средства, за да заковат някакъв успех.

566

до 599

преди 13 години

Сиреч? Такъв *** ли не сме имали,кво ли?

565

boro

преди 13 години

597,ti da ne si ot gerbajiite a..........................

564

До 537

преди 13 години

Ще работим , докато всеки се уреди с поне по 6 апартамента , три вили , и поне по пет дузини ризи с везани ръкавели ,докато Цеца намери нова партия, Фидоската не се втали ,като Анжелина Джоли , докато на Лъчо Мозъка му измислят нов прякор , а Танов спре да се обажда на ЕГН-та !

563

Анонимен

преди 13 години

Този наглец до кога ще му гледаме тъпата и крива мутра. За каква ДКЕВР говори, като там са некомпетентни, любовници, роднини и свои хора устроени на работа. Понеже до тук се справиха перфектно с водата, тока и парното, хората на мига ще повярват, че биха повлияли с нещо на горивата. ***, тази комисия не е свършила никаква работа, тя даже е излишна и тежи на джоба ни.

562

Анонимен

преди 13 години

Правителствата на държавите от ЕС да не се опитват да свалят цените на горивата, като намаляват акцизи и ДДС или с други подобни мерки - това е препоръката от вчерашното заседание на ЕКОФИН. В Брюксел Съветът на ЕС по икономически и финансови въпроси заседава заради напрежението на световните енергийни пазари и направи специално изявление за скъпия петрол и нефтопродуктите.В България вече циркулират идеи за натискане на цените. СДС поиска намаляване на акциза за дизела и бензина, а икономисти посочиха, че понижение на ДДС с 3-4 пункта за всички стоки и услуги ще противодейства на рязкото обедняване."Деформиращи фискални и други интервенции, предхождащи необходимото приспособяване към пазарите, следва да бъдат избягвани", се казва в становището на министрите на 27-те страни. Ако все пак се предприемат някакви краткосрочни мерки, за да се защитят от поскъпването на горивата по-бедните, правителствата трябва да внимават да не предизвикат пазарно изкривяване.

561

Анонимен

преди 13 години

абе,отворковци,много знаете,но знаещ минисър на финансите,като Дянков,никога не сме имали!

560

Анонимен

преди 13 години

За съжаление , колкото и да си мечтаем , едва ли ще сдадат властта ! Ще правят всякакви политически фокуси , ще лъжат , ще мажат , ще обещават , ще се "самопроверяват " , ще се правят на чокундури , но няма да се предадат ! Ще ядем бахура още поне две години и половина ! Важното е да не хабим повече нерви и да успеем да се съхраним , за да им покажем вота на недоволните !

559

???

преди 13 години

Дали не трябва да има много по-здрава цензура за форумите.....??? Защо трябва да четем скудоумията на комплексари и ***....?

558

lpd

преди 13 години

Проблемът не е в цената на горивата, а в ниските доходи. Наблягането върху цената на горивата, акцизите и ДДС са плитко скроени опити за отклоняване вниманието на БЪЛГАРИТЕ от истинските причини за това как живеем. Никой не иска да говори защо нямаме конкурентно производство на собствени храни, зеленчуци и стоки за бита. Защо енергетиката ни е в колапс? Защо се инвестира в пътища и водни огледала. Защо държавата харчи нашите пери за реклама на частните собсвеници на "хотели".

557

Война

преди 13 години

То бива да крадеш,ама тея от ГРОБ направо се уляха.То за близо 2 години *** майката на всички българи.Смятайте щом *** излезна да протестира колко сме зле........А небезизвестно е че *** никога не излиза да протестира за нищо.То и миналите крадяха,ама поне работа ни даваха и ни затваряха очите,а тея направо ни ликвидират от лицето на земята.Явно тиквата удари ве4е на камък.Този може и да последва съдбата на Чаушеско от румъния.Иска тука за 5 месеца да стане по богат от хосни мубарак

556

Ранърса до Странджа

преди 13 години

И тебе ли те сърби дупката?

555

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

до СТРАНДЖАТАПо вашия край на езика *** ли викате?...

554

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

А *** голям ли ти е? Аз съм широк-няма страшно!

553

Генади

преди 13 години

Червените хиениотново са засмени :)поскъпнал много е петролапляскат със ръце и тролятБойко казват е виновенщо не вземе да си ходиади вече да се махаче другарите огладняхавреме е властта да си върнаткокал сладък да прегърнат

552

ххх

преди 13 години

Тоя *** определено е имал лошо детство, баща му се е гаврил с него и сега си го изкарва на нас. Признай си бе Дянков, че баща ти те е насилвал сексуално като малък!!!

551

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

до "Ранърса до Теди"... а езикът ти грапав ли е?...

550

boro

преди 13 години

Iskam da shibam djankov v rozovoto dupence............