71

Parcuc

преди 13 години

Не бъдете овце, бъдете хора !

70

България

преди 13 години

Вън Лукойл от България.Искам договорите за приватизацията на Нефтохим,искам ги на тезгяха. Бойко събирай си багажа,не забравяй да си вземеш и братушките и марш Сибир.Оставете на мира народа ми!

69

Анонимен

преди 13 години

72Как да изкараш повече как?Ако си работник независимо в частен или държавен сектор никой не ти дава да изкараш повече.Втора работа никак лесно не се намира и то такава,че да я съчетаеш с първата.Частен бизнес става,ама до някъде.Ако си добър и можеш те мачка държавата в лицето на чиновника от който ти зависи бизнеса.гледа те в ръцете като отидеш я за лиценз я за разрешителен режим.На практика държавата неиска да си независим и сам да си изкарваш пари,а да ти дава колкото тя прецени.Е ????

68

sameca

преди 13 години

Стига сте ни къпали със студена вода, в целия ЕС сме имали най-евтините горива! Колко е минималната заплата в тези страни в германия например е 1100 EURO, значи за най-бедния Германец горивото е 1,34 EURO средно, в БГ 120 EURO е минималната заплата е какъв е извода, си го нпаравете сами хора! За него все едно е 1,34 лв., къде сега е по скъпо бе Дянков, Манков и си е!

67

РУСЕНЕЦ

преди 13 години

КАНЯ ВСИЧКИ РУСЕНЦИ НА ПРОТЕСТ ЗАЕДНО С АВТОМОБИЛИТЕ СИ НА 13.03.2011Г. В 12.00 Ч НА ПАРКИНГА НА КАУФЛАНД НА БУЛ."ЛИПНИК" .НОСЕТЕ СИ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ,ЩЕ ЗАРЕЖДАМЕ БЕНЗИН ЗА ПО 50 СТОТИНКИ. КОГАТО НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО И СЪВЕСТ В ТЪРГОВЦИТЕ ХОРАТА САМИ СИ ПОМАГАТ !!!

66

кретенчо

преди 13 години

С цените правителството тъче на два стана.Първия е че с по-високите цени,отчислението за личните касички е по-голямо.Второ,поради неспособноста му да организира по-голям брутен продукт,гледа да прибере по-вече ДДС чрез по-високите цени,за да има парички за магистралки,за животновъди,жепейци,а скоро и за другите протестиращи.

65

Аркан

преди 13 години

Това беше най - голямата смешка, която съм чувал напоследък Бойко любителят на момополите НЕК ЕАД, електроразпределителните дружества, банките с господстващо положение, пазара на течни горива и газта, щял да се бори с монополните цени и картелните споразумения. Че това му е против природата и против финансирането на ПП ГЕРБ.

64

татул

преди 13 години

Няма какво да се чуди. Сваля цените на акцизите, които долколкото съм чувал са над 40 процента от крайната цена на горивата.

63

Анонимен

преди 13 години

68 - Вярно! Твоето присъстивие го потвърждава:)

62

Мили ми другари

преди 13 години

Истината е, че не бензина е толкова скъп, колкото беден е българина. Не мислете как да накарате някой да ви "свали" цената на бензина, а мислете как да изкарате повече пари. И никога не се сравнявайте с американци, канадци, норвежци, шведи и т.н. Няма база за сравнение. А ако искате да кажете, че ББ и Ко са некадърни, просто го напишете, въпреки, че всички си го знаем вече.

61

дончо

преди 13 години

питроля като се е вдигнал с 23% и като представлява 30 % от цената на бензина и дизела с колко е трябвало да се вдигнат в крайна сметка??? със 7 %... горивата що тогава са се вдигнали с 12 %????абе вий за луди ли ни имате???

60

Анонимен

преди 13 години

66В сравнение с тези са с класи над тях:)

59

Анонимен

преди 13 години

60Абе Канада!Там е лесно и е бяла държава.Мутри има ли там?А монопол има ли?Ама псевдокомунистически монопол от най-гадния!Дето все в името на народа ни прецакват.Уж за добро,уж по Европейски и накрая пак духаме супата.Ти си се отървал поне.Пий си ракията и гледай как никой не скача тука.Даже утре ако кажат,че ще ни бесят са ми ще си донесем въжето за да не ги охарчиме...Това сме българите-РОБИ!

58

Tихомир

преди 13 години

Много жалко, че всички, които добре знаят, как да се управлява България, постоянно са заети да пишат разни неща по форумите.

57

Аркан

преди 13 години

Хубавото е, че се задават нови мафиотски войни заради енергетиката. Пак ще се прочистим малко, колкото толкова все е файда за крайния потребител.

56

Анонимен

преди 13 години

Наистина трябва да ги свалим на следващите избори и да изберем Доган и Станишката - те могат и знаят! Те ще ни оправят и ще заживеем по-хубав живот - какъвто заслужаваме :))))

55

Анонимен

преди 13 години

61 - Хайде стига си плакал бе! Разбрахме каква теза защитаваш!, но това не дава основание да си мислиш, че си "умния работещ":) ***:)

54

галактика

преди 13 години

Към подзаглавието ----- Ако толкова се чудеше преди да ги вдига, сега нямаше да се чуди как да ги сваля ---- Истината е, че такава мисъл изобщо не му минава през главата на правителството

53

До 60 (КанадецУ)

преди 13 години

Привет канадецо, Ако си там наистина, питай някой по-умен от теб, "коя е втората по залежи на нефт страна в света ?" и ела пак. Питай и за ГМО-тата, с които ви тъпчат... ако не забравиш, че ти се събра много :) Чао !

52

азе и тизе

преди 13 години

реалната цена на бензина е 1.56 ЛЕВА ...на пазара ,краен потребител ,та печалбата на разбойниците е 1 ЛЕВ на литър ,......коментарите са излишни ,и никой не им прави забележка вече 20 г., защото ,...кой ли също има интерес????