68

do 54

преди 13 години

България и сега изнася 2/3 от реколтата бе, умник!! И винаги е изнасяла зърно.Вътршното потребление е много по-малко от производството.Ай пробвай с нещо друго за пропагандата срещу Дянков.

67

Анонимен

преди 13 години

Престанете да препечатвате подобни статии, които са американска пропаганда, за да си продават гмо ***. Ако нашите политици не ни бяха продали нашите политици и не бяха съсипали земеделието, щяхме да се храним здравословно и да продаваме храни на Европа. Това ни е бъдещето, а не туризма.

66

до 59

преди 13 години

не говори глупости пичпреди 22години селско стопанство у нас нямашеживял съм преди 1989-та и помня празните магазини

65

Фармацевт мафия

преди 13 години

До колегите от Монсанто,Браво брат'чеди. И ние успяхме да направим на маймуни и грипозни *** цял свят с помощта на подведомствената ни Световна здравна организация.Вашата Световна организация по прехраната и земеделието обаче ще надмине всичко. Ще наложи ГМО навсякъде, след няколко реколти нищо друго няма да може да вирее. Най-накрая ще спретнем заедно с Вас на цялата земя един хубав глобален концлагер. Да ни е честито.

64

некъв читател

преди 13 години

Абсолютно глупости се пишат в тия доклади. Храна има колкото си искаш, но въпреки това гладуващите се увеличават. И тия *** искат да намекнат, че климатът има нещо общо с това??? Не, общо с това има финансовата мафия - след .нет балона и балона с имотите, сега е наред нов балон, този път глобален - с храната. Така, докато хиляди в Азия и Африка умират, едни други, доста извратени хорица, ще направят огромни пари. А ООН да не се правят, че не знаят за какво става въпрос.

63

до 60

преди 13 години

По принцип е така, но това е възможно само при по-заможните човечета. :D

62

онбашията

преди 13 години

балон малон, с разстрели без разстрели, след 20 години ще се смеят хората като се сетят че селянин е било обида някога :)))))

61

един българин

преди 13 години

за да става нещо в една държава трябва ПОЛИТИКА.в сегашната РБ освен плещене на врели-некипели, реална политика НЕ се прави.нито по отношение на доходите в състояние на криза,нито за безработицата,нито за здравеопазване и образование,да не говорим за икономиката.всичко е на парче,ураджийско-пожарникарски,само празни приказки,кражби и зулуми.И УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ОТ ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ.УПРАВЛЯВА НИ ЧРЕЗ ЗАМАЗВАНЕ на НЕКАДЪРНОСТТА ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ,НЕ ЛИГИТИМНАТА!ЗАТОВА ЩЕ Е ТАКА

60

:)

преди 13 години

До 32 "Все някога ще се мре ;)Дали ще е от глад или от преяждане, все тая!"Е все пак от преяждане е по-приятно :)

59

Анонимен

преди 13 години

Преди 22год. унештожихме ,селското стопанство на България.Сега ядем *** пълни с ГМО.Младите избягаха от селата ,останаха старите. Селата упостяха.Иначе казаха пазарна икономика,ще ядем фуражно жито,хляба 2лв.

58

ZEN

преди 13 години

Поредният балон. Пак истерия, пак цените до таване. Абе явно трябва да има показни растрели за да изтрезнеят некои хора.

57

Монсанто

преди 13 години

Подобно на братовчедите от фармацията, ще Ви докараме всички до положение, в което ще разберете, че нашите ГМО-та няма да имат алтернатива.Най-накрая пък колегите от бранша на "сигурността" ще Ви сложат по един чип като на кучетата. Честито, очаква Ви светло бъдеще.

56

Анонимен

преди 13 години

Ще се научим да работим! Но първо трябва да се научим на глад!

55

онбашията

преди 13 години

26ти, евала. учудвам се чак колко плюсчета си събрал, грешка в системата ще да е :)

54

един българин

преди 13 години

нашата земя може да изхрани три и повече пъти население от сегашното,което живее на територията на РБ. българия изнасяше огромно количество животни,жито, зеленчуци,плодове срещу петрол и др. стратегически продукти,защото ПРОИЗВЕЖДАШЕ.сегашните безхаберни,некъдърни и продажни управници довеждат нещата до там,да плещи дянков поръчкови малоумия и да се поравдава некадърната и продажна политика със зелени човечета.ами земеделския министър-най-големия лъжец,който досъсипва всичко. да си ходят!

53

луд диди

преди 13 години

Който се пребори с мързела ,той ще пребори и глада.

52

луд диди

преди 13 години

Защо трябва да чакаме някой да ни нахрани като прасе в ***???? Не може ли вместо да чакаме некво ГМО сами да запретнем ръкави и да започнем да произвеждаме.

51

Анонимен

преди 13 години

Не е вярно, че в България има безработица. Просто хората ги мързи. :)

50

анонимен

преди 13 години

А това ,че не работим ,а само стенкаме и се вайкаме ,никой не ни е виновен.Има една приказка "ори мели яж".

49

Жо

преди 13 години

ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ да ни предлагат "ГМО храни". За съжаление, няма алтернатива за прехраната ни. В България повечето храни са внос. Вносителите изкупуват възможно най-евтиното по световните борси, защото у нас повечето хора се интересуват на първо място от цената.