72

Анонимен

преди 13 години

Иване не ти ли писна тая измислица да я копипействаш шести месец вече?

71

Истината

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов. Днес е един от най богатите хора на България.През 1977г. кандидатства в школата на МВР Симеоново, факултет Държавна сигурност, но е приет в Противопожарна охрана.През 1990г. отказва да подпише декларация за деполитизиране (т.е. остава си комунист, член на БКП), напуска МВР и започва охранителна дейност.Участва в управлението на фирмите:Ипон-1 с баща си Методи Георгиев (бивш служител на Софийско градско управление на МВР); Ипон-2 ; Ипон-Агенция за сигурност и охрана; Интербулпред; Тео Интернационал АД с Румен Николов Пашата (фирмата е уличена в контрабанда с цигари и необслужван кредит към ПЧБ в размер на 1.27 милиарда лева) ; Джи Би травъл къмпъни, свързана със СИК; Прахайм ООД; Будоинвест; Цебра ООД; Ти Би Ай; Химтекс АД и т.н. .

70

Иван

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов ,Цветан Цветанов заедно с Богомил Бонев са едни от най- младите комунисти в България,станали членове на БКП още на 18 годишна възраст. През 1990 г. Борисов напуска пожарната защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията- майка която обичам е по важна от моята служба". А сега антикомунист.....Гнус ме е от подобни "хора" .За такива има само едно определение - ЛИЦЕМЕР, ЗАВЪРШЕН,НАГЪЛ,БЕЗСКРУПУЛЕН ЛИЦЕМЕР !

69

Анонимен

преди 13 години

Герб,герб,герб...............На, ви сега Герб ! е***а ни м****а

68

Бай Колю

преди 13 години

Лапайте ЕС! С макарите го лапайте!

67

няма значение

преди 13 години

"Който и да е ще се справи мноооого по-добре."Да вървим да си изберем Доган, а? Или пък Яне? И Костов може... той ще се зарадва. Още няколко имения и хотела ще си построи. Може и парцел на Луната да си купи, в съседство с Бекъмовия.

66

Изроди

преди 13 години

Пак ловят риба в мътна вода,сега банковите им сметки ще станат дебели като леда в Антарктида. Щем не щем ще купуваме скъпото гориво.

65

ДЯНКОВ

преди 13 години

"!искате да измрем от глад ли герберисти-комунисти и ти *** докарано ат америка?мамка ви *** на всички!!! "НЯМАТЕ ПАРИ ЗА ХРАНА ПЪК ИМАТЕ ПАРИ ЗА КОМПЮТЪР И ЗА ИНТЕРНЕТ :)

64

Анонимен

преди 13 години

Ами то по-добре да сме си с Русия. Ние постоянно трябва да се съобразяваме с някакви си Хамериканци,Европи и техните кризи.

63

превозвач

преди 13 години

тогава плащай данъците си със събути ***

62

Помнете

преди 13 години

Дори и да смъкнат цените, тиквите вече се налапаха с милиони от бензина. Да не вземете да ги изкарате герои?

61

Анонимен

преди 13 години

не бил направен анализ?!искате да измрем от глад ли герберисти-комунисти и ти *** докарано ат америка?мамка ви *** на всички!!!

60

Анонимен

преди 13 години

А другия път ще гласувам за диня!!!!

59

анонимен

преди 13 години

а ти господин превозвач...къде гледаше до сега та ни дереше кожата от услугите си..та когато яйцето то упря до дупето едва тогава се сети за простолюдието..или ще кажеш всеки си гледа интереса?.я го духай и без нас

58

ааа

преди 13 години

Бойко носи цялата отговорност. Стига с тоя дянков

57

Логично

преди 13 години

Гласуваш за тикви, получаваш тикви.

56

Анонимен

преди 13 години

Дянков е сложен от Америка не си мислете,че Бойко го е сложил сам

55

пешо

преди 13 години

vbox7/play:a741e301

54

Дянков

преди 13 години

Хeм ***,хем голямо- що е то?.............................аз

53

до 50

преди 13 години

Който и да е ще се справи мноооого по-добре.