86

Анонимен

преди 13 години

Какво са виновни управляващите,че петролът поскъпва на международните борси?Да изтеглят заем от МВФ и да ви заредят колите с бензин ли?

85

fggnm

преди 13 години

imam edin vapros-minimalnata ni obarnata v evro e 120evro,ako ni priemat v 6engen i iskat da vavedat evroto i u nas,ne sam 4uval za takava darjava kadeto zaplatata e takava vsi4kite po4vat ot 600evro nagore,i s poskapvaneto deto kazvate na xranite v svetoven ma6tab kvo 6te si kupim s teq pari xa de

84

за КАРТОФ пари нема

преди 13 години

за КАРТОФИ пари нема народаза мач, за пиене, за цигари и за дрога - има

83

Случаен

преди 13 години

Вчера бензин 95 струваше 2,43лв, днес 2,45лв. Всеки ден по 2-3 ст. Така до края на годината ще стане 5лв за литър. Браво на гробавите. Водят ни успешно към гроба.

82

Анонимен

преди 13 години

за поскъпването на цените не са виновни управляващите че в световен мащаб се дигат цените и петрола от там идва поскъпването на цените и малко спекулация в България ги дигат още за по голяма печалба на вносителите и на продавачите

81

ИЗУМЕН!!!

преди 13 години

не разбирам - всеки казва "пари няма" "много зле живеем"а стадиона пълен с народ по 15 лв билета дават да се сбият на мач15 лева са 15 хлябаза тото имат пари, по милиони фишове пускат всяка седмица, скъпи цигари пушат по 4лв., спестяванията в банки нарастнали с 3 милиарда, колите по пътищата се увеличават, въпреки скъпия бензин, кръчмите пълни с народ а 2 лв за картофи няматбаси работатанаправо съм ИЗУМЕН!

80

Производител

преди 13 години

аз се радвам, че картофите поскъпнаха, защото отглеждам картофисега ще печеля повечебраво на ГЕРБ, крайно време беше да поскъпне картофа

79

anonimen

преди 13 години

oooo vie o6te ni6to ne ste videli ,po4va se mai otivame kam parite s mnogoto nuli,cenite se vdigat ne s meseci a s dni ,dneska edno utre drugo

78

до 80

преди 13 години

***, махистралите се строяха и преди да дойде ГЕРБ, а какво искат чужденците, не ме интересува!АЗ живея тук и това правителство трябва да се интересува , какво искат хората, които си плащат данъците и отглеждат децата си в тази страна.Аман от *** герберисти, *** на всички мозъка ви е колкото и на водача ви!По-добре си трайте!

77

ПОТОП

преди 13 години

По- добре да върнем Тройната коалиция на власт.Това е избор когато си поставен пред избор дали целият ти род да умре от глад,студ и лекарска помощ или да живееш нормално .

76

Анонимен

преди 13 години

това стана защото няма икономика в тая държава какво направиха БСП и троината коалиция освен че си напалниха джобовете по законен път като продадоха заводите и оставиха народа гладен сега ГЕРБ обвинявате те не са виновни че се рошеше през тея години не може за 1 ден да оправат държавата чужденците искат да има инфраструктура в тая държава хубави пътища за да инвестират пари и да има роботни места трябваше преди 3-4 години да са готови пътищата а не сега да се почват тепърва

75

Sky

преди 13 години

А тиквата гледа ски на държавни разноски. ***.

74

Анонимен

преди 13 години

не се карайтена нашия магазин пържолите поевтиняха, и безалкохолното и вафлите

73

ДО 72

преди 13 години

Приятел тези Кебапчета от 16 стотинки внимавай като ги слагаш на скарата,защото имат навик като им стане горещо да си вдигнат мишите опашките и да побегнат от скарата.

72

до 67

преди 13 години

Някъде да съм казал, че харесвам икономическата политика на правителството?? Просто съм против популизма. Картофите, хляба и захарта са много малък процент от разходите. Народа го убиват монополите и банките. С ужасните сметки за ток. парно, телефони, горива, лихви........Щото и в цената на картофите има транспортни разходи, ако не си наясно.Там е голямото дране. Останалото е ала-бала.

71

с. до 70

преди 13 години

Ами аз съм потомствен левскар!Но чак толкова не се вълнувам в интерес на истината!Моят кумец обаче си е фен на Левски в истинския смисъл на думата и от малък не ги пропуска тия мачове!Познаваме се от детската градина и го заявявам напълно отговорно!Познавам и цесекари,които са така!Хората си работят,гледат си семействата и определено не са ***!Изказваш се доста крайно!

70

Анонимен

преди 13 години

забрави биратабирата поевтиня

69

до 72

преди 13 години

шоколад,който не е шоколад и псевдокебапчета.ха ха ха ха...

68

Анонимен

преди 13 години

"Кажи ПОНЕ ЕДНА СТОКА ИЛИ УСЛУГА, ПОНЕ ЕДНА , която да не е поскъпнала !"ще ти кажа пич, и то не една стока, а многомесото е по-евтино, ориза, бананите, вафлите, шоколадите, киселото мляко...вчера си купих шоколад от Лидл за 65 стотинки и 6 кебапчета за 99 стотинкипо 16 стотинки кебапчето промоция

67

с. до 66

преди 13 години

Първо в Гърция излиза по-тънко!И второ не мисля,че няколко хиляди българи са представителна извадка на нацията!Има хора,които все още са сравнително добре и си позволяват това-онова!Но и при тях не е като преди!Положението хич не е розово!