263

Дерзиайте във форума

преди 13 години

Този форум е сборище на отчаяни лузъри -- недейте писа против тях, че като гледам в отчаянието си могат и да си посегнат на живота. Току виж се самозапалили както Ян Палах? Майтап бе нещастници, на вас не ви стиска и да протестират, че ще се види че сте шепа хора познати нещастни физиономии.*** на Станишев, Гоце и на Черната *** дето в отчаянието си съвсем запика очи и се съюзи с БСП

262

Анонимен

преди 13 години

Много интересно наблюдение във фейсбук - страницата на Сергея има 1700 почитатели. Тази на Бойко - 140 000. Защо ли? :)

261

до 261

преди 13 години

Прав си - червената мафия имат предвид, четох статията :Р

260

Анонимен

преди 13 години

оппаааа а сега. какво стана с "новият морал" :D:D:D гарванът май не иска да изпусне сиренцето.

259

Анонимен

преди 13 години

друг известен гей в политиката е Сергей Станишев. Станишев и Янаки Стоилов са били любовници, но Кристиян Вегинин се намеси във връзката им и я разби. Там нещата са много сложни, ако се наведеш на другаря началник, веднага се издигаш или запазваш своя пост.

258

Анонимен

преди 13 години

силно съскат милиционерските хиенинапоследък не са така засмениоткак същността им се разбраживота им назад тръгнасега надеждата е в МВР-тодано прогони интелектаче те на власт да си останати сладак бира да наливат

257

Х

преди 13 години

"Млък", погледнете си ника, произнесете го на глас, за да вникнете по-добре в съдържанието му и тогава се произнасяйте за комунисти. По-болшевишко изказване от вашето не виждам! Хе-е!

256

некои

преди 13 години

А вие в герб сте едни демократи, колкото бойко борисов е академик в БАН. Смърдите от километри, а ние да мълчим?!

255

Анонимен

преди 13 години

"Кронен Цайтунг": България се управлява от мафията."Предпочитам оригинални заглавия:))))))))))))))))))))))))))))

254

Василев

преди 13 години

Сега имаме уникален шанс да подкрепим най-смелият български министър от 20г. насам ,който дръзна да се изправи срещу Червената Мафия ,дъртите генерали и руските шпиони!Да подкрепим Цветан Цветанов ,докато най-долният предател Бойко Борисов не го е смазал напълно!ГЕРБ е Цветанов и Цветанов е ГЕРБ!!!Гарантирано от Василев!!!

253

Генади

преди 13 години

силно съскат червените хиенинапоследък не са така засмениоткак народа ги изрита от власттамного им липсва кокаласега надеждата е във Патрашкатадано направи нещо с флашкатаче те на власт пак да се върнати сладък кокал да прегърна

252

Анонимен

преди 13 години

Редно ли е министър-прецедателя да играе футбол в 14:00 следобяд??? И на всичкото отгоре с дребни чиновници от агенция митници!!!! Оставка! Не, по добре Смърт!

251

Студенти

преди 13 години

Ами не виждаме нито един червен около нас от 200 хил души.Освен някои отрочета.Да уцелиш червен до 35 год е като игла в купа сено.Слушайте си вие тъпият Кънчо,ние си знаем.

250

Млък

преди 13 години

Да мълчите гадни комунисти -- само като се обадите и воня се разнася.Дръжте се там прегърнати с хората на Костов и си мислете колкото сте велики.Следващия път и двете партии ще ги изритаме от парламента -- игноранти с игноранти такива

249

ликтор до студенти

преди 13 години

Да ,прав си ,и аз толкова гласа ги смятам за ГЕРБ - 400 000 до 500 000 ....Но се пак до есента има доста време.

248

Анонимен

преди 13 години

- Името на Меликов беше забъркано и със Сергей Станишев. - Да, друг известен гей в политиката е Сергей Станишев. Станишев и Янаки Стоилов са били любовници, но Кристиян Вегинин се намеси във връзката им и я разби. Там нещата са много сложни, ако се наведеш на другаря началник, веднага се издигаш или запазваш своя пост.

247

до 244

преди 13 години

Какво психо, този е хероинов наркоман, вече не могат да си позволят 211 лв. на месец, та сега Румен набира сред клиентите си.

246

Анонимен

преди 13 години

Бележка от психото за кандидатите на ГЕРБ-----------------------На Пл. България 1,НДК Административна сграда,ет. 17. Тел: 02 490 13 13 Факс: 02 490 09 51, ще събират медицински за физическа и психическа устойчивост на редовите си ***, особенно на хилещият се зомби платен драскач!

245

хахаха

преди 13 години

Я ги виш ти комунистическите драскачи денгубари по цял ден показали са се от гробовете като зомбита и пишат ли пишат а за атентатите и за убииствата без съд и присъда мълчат това не са техните дедовци.Какво пресъхна Ви кранчето и сте готови пак да убивате ли ?Виждаме какво се случва със още един диктатор Кадафи готов да убива народа си.Замълчете никаде не Ви искат не сте желани никадеее.

244

от къде достойнсство

преди 13 години

Можеше и по кратко да се мине , като се качи многодомеца на полигрфа ...Ама що мъчи себе си, семейството си и целият български народ, а не земе да си признае и да отива в заслужена отпуска..... най достойно ще да е .... ама от къде достойнсство