65

ВОТ

преди 13 години

НАРОДЕ ГЕРБ НЕ СЕ РАЗПЛАТИ НЕ ЗАЩОТО НЕ МОЖЕШЕ А ЗАЩОТО НЕ ИСКАШЕ И С ТОВА ВКАЗА ДЪРЖАВАТА В КРИЗА.ДОРИ ПАРИ ДА Е НЯМАЛО ИМАШЕ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ НО ДЯНКОВ И БОЙКО РЕШИХА ДА НЕ СЕ РАЗПЛАЩАТ ЗА ДА СЪСИПЯТ ДЪРЖАВАТА И ДА Я ВКАРАТ В КРИЗА С ЦЕЛ ПОСЛЕ ДА СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ Я СПАСЯВАТ.

64

Анонимен

преди 13 години

Не знам има ли държава в света да облага с данък 100 евро месечен доход.

63

Марсианец

преди 13 години

Единственият начин за нарастването на икономиката е чрез магистралите. Това го знае и най-малкото дете в Европейския съюз, посочи Николов.---------------------------------------Детето ми като го вода в парка и си играе с другите дечица точно за това си говорят.........За магистралите мислят политиците а за децата на България кой мисли ,като те нямат какво да ядат!!!!

62

Да,но

преди 13 години

За 64-ти "Анонимен"Ти вероятно затова си анонимен, ЗАЩОТО СИ *** ***

61

анонимен

преди 13 години

Всички искаме да ни увеличат заплатите!И комунистите също!Ако наистина са искрени нека върнат това дето откраднаха от държавата в продължение на 20 г.И пари ще има.И за заплати, и за пенсии.Но, те искат бунтове и размирици, за да се докопат отново до властта и да лапат, и да папат!А ние, отново ще останем излъгани!

60

!!!

преди 13 години

ГЕЙбери-*** и крадливи нещастници!!!

59

Караджата

преди 13 години

Всички гербери на хербарий...

58

ВОТ

преди 13 години

БСП И ГЕРБ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО.БИВШИ КОМУНИСТИ.

57

norm

преди 13 години

Не е никак трудно да разбереш кои са червенотиквеничковчтата из форума-прочети постингите и отдали най-тъпите и пълни с правописни и езикови грешки.Това са те-"знаещите и можещи интелигенти".Преди няколко дни Мариана Хил помоли депутати от различни групи да покажат как се включва таблет-от БСП не се справи никой,включително и най-често определящото като некомпетентни управляващите плямпало-Куртев,от ГЕРБ нямаха проблеми.Сега чакам минусите,по тях ще определям броя на ниско интелигентните.

56

БСП----МАФИЯ

преди 13 години

ДА ВЪРНЕ ГОЦЕ МИЛИАРДИТЕ,МАСЛАРОВА НЕЙНИТЕ И МНОГО ДРУГИ КРАДЛИВИ БОЛШЕВИШКИ *** И ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД

55

ВОТ

преди 13 години

НАПИШЕТЕ В GOOGLE: ВЕЛИКАТА РЕЧ НА ВОЛЕН СИДЕРОВПУСНЕТЕ СИ КЛИПА И ВИЖТЕ ПАДЕНИЕТО НА АТАКА.

54

Анонимен

преди 13 години

Хахахахахахахахаха,ама друг път - на КУКУВО ЛЯТО!!!Идват ИЗБОРИ!!!хахахаххаха

53

Анонимен

преди 13 години

С КРАДЕНЕТО СИ БСП СЪСИПА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА И БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ КАТО НАНЕСЕ ЩЕТИ ЗА МИЛЯРДИ ЛЕВОВЕ И ВКАРА ДЪРЖАВАТА В КРИЗА.САМО НАП Е СЪБРАЛ С 1 МИЛЯРД ПО-МАЛКО ПРИХОДИ ЗА 2010-ТА СПРЯМО 2009-ТА, ЗАЩОТО МАФИЯТА БСП УКРИВА ДАНЪЦИ.ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВАШЕ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА И ДА НАМАЛИ ЧИСЛАТА ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕ НАРОДА И НАП СИ Е СЪБРАЛ ПАРИТЕ НА 100%-ТА.ГЛЕДАЙТЕ ЦИФРИТЕ И НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВИ ЛЪЖИ ВИ ГОВОРЯТ НЕПРЕКЪСНАТО КОМУНСТИЧЕСКИТЕ ДЕЗИНФОРМАТОРИ.

52

Анонимен

преди 13 години

Предлагам на правителството на ГЕРБ,да вдигнат всички доходи и след тях и потоп.хихихи

51

ВОТ

преди 13 години

ЩЕ ВЪРНЕ ЛИ МУРГИНА ПАРИТЕ? ЩЕ ГИ ВЪРНЕ ДРУГ ПЪТ.ТА КАТО БУТНАТ БАРБЕКЮТО НА ДОГАН ВСЕ ЕДНО БЪЛХА ГО Е УХАПАЛА.НАРОДЕ НАПРАВИХА НИ ЗА СМЯХ.

50

Медьо

преди 13 години

Преди изборите Медьо Доганов каза, че Бойко бил ***. Сега се оказа, че това било вярно. Медьо узакони 2- та си милиона комисионна, а Боко и неговата свита лапат нелегитимно от контрабандата на цигари.

49

ВОТ

преди 13 години

НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБТотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст.Разбито здравеопазване, липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа.Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство.Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия.Тотално излагане и орезиляване имиджа на България пред света.

48

ВОТ

преди 13 години

Безработицата е на MAX,облагат с данъци всичко и всички в тази държава и пак не могат да си съберат парите,заплатите са замразени от две години(даже намалени)цените поскъпват,контрабандата расте,хората масово емигрират,здравеопазването се срути,образованието го няма въобще.подслушват всичко и всеки,шуробаджинащината е навсякъде,ако си от ГЕРБ ще те уредим иначе не си човек,възвърна се култа към личността и партията,никой няма право да е различен,ВСИЧКО НИ Е НАРЕД,ПОНЕЖЕ НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

47

ВОТ

преди 13 години

България изпадна в първата си рецесия от 12 години насамПрез 2010 г. средномесечният брой на безработните, регистрирани в бюрата по труда в страната, е близо 351 хил. души, тоест със 70 хил. безработни повече спрямо 2009

46

Анонимен

преди 13 години

НАРОДЕ АБСОЛЮТНО НИЩО ПОЛОЖИТЕЛНО НЕ Е НАПРАВИЛ СерГей ЗА ВАС.ДОРИ И КРАЖБИТЕ СЕ ПРАВЯТ С КОРИСТНИ ЦЕЛИ.НАКАРА ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД БАТКО И БРАТКО И ДРУГИ КОМПАНИИ ДА КРАДЪТ ПО-НАЙ БЕЗОБРАЗЕН НАЧИН, ПЛАЩАНИЯТА ЗА САМО И САМО ЗА ДА СИ ПОЛУЧАВАТ ПАРИТЕ НА ВРЕМЕ.НАРОДЕ СерГей МИСЛИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ ОПОМНИ СЕ.