113

Анонимен

преди 13 години

изхода е един, само масови протести и да се пазаруват храни и горива за определен период, колкото да не умрем от глад.Ако това не се направи края на тази година, бензин 3лв. за литър, цени на храните двоино на сегашните и инфлация ок 15-20%, мога да се хвана с всеки на бас, че това ще стане. В момента се използват безредиците при арабите за да се вдига петрола, а безредиците няма да свършат скоро

112

MURDOC

преди 13 години

"ГЕРБ трябва да си ходи" , "Ако не махнем ГЕРБ ще стане много зле" а другите партии кво ще ги правим ,питам аз ? Само ГЕРБ ли носят вина за състоянието ни ?

111

Анонимен

преди 13 години

Един бърз поглед по глобуса и :Там където са комунистите има нужда от изхранване на социално слаби.

110

Анонимен

преди 13 години

Наглостта на мафиотската килка БСП е безгранична.

109

Преход

преди 13 години

Загубен народ-загубена държава.Каквито сме ние-такива са ни и избранниците.Но пък владеят изкуството-да бли...т гъ....те на западните си господари.

108

Тошо

преди 13 години

Корнелийке, отслабни и ша та взъмвам за жина. К'во убаво гаджи беши на младини, и сега ставаш, само с 10 кила отслабни, мола те!

107

4efo

преди 13 години

do 113 :Герб сега я досъсипват!Скоро няма да остане нищо,та дано тогава хората се сетят,че трябва да излезат и да заявят позицията си!

106

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

до borokaro..."Оказвап се, че е права"...********************************************************************Не, не е права... - полегнала е на другаря Дъбов...

105

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ са бандити, коти смучат кръвта на българина бавно и с удоволствие водени от вампира Боко:)))))))))))))))))))

104

Анонимен

преди 13 години

Крайно време е и тука да стане Либийски или Египетски вариант, за да бъде изметена комунистическата *** от ляво и от дясно....Стадото няма да търпи вечно и Проекта "Войн"- Бойко Борисов, който може да излезе отново едно голямо недоносче на тайните комунистически кръгове, който управляват тази нещастна страна....Крайно време е народа да се събуди и да вземе нещата в свой ръце.....

103

Мария

преди 13 години

Чист популизъм на другарката Корнелия. Като че, народът по време на тяхното управление, беше сит и доволен и сега изведнъж започна да гладува. Много им се иска пак да управляват, явно кокалът изведнъж се смали. Не им вярвайте хора, иначе никога няма да излезем от батака! Не казвам, че сегашното правителство е идеално, има си много грешки, но е в пъти по-добре от комунистите. А те щом надават такъв вой, значи яко са ги нагазили....

102

borokaro

преди 13 години

ДО 104 ...МОТОТО МИ Е -СРАЗИ *** С МЪЛЧАНИЕ ....ЗА ТОВА ЩЕ СИ МЪЛЧА И НЯМА ДА ТИ ОТГОВОРЯ ...

101

Анонимен

преди 13 години

108 - Че ти не знаеш ли, че ГЕРБ е на власт:) Хората само казват колко са "доволни":)))))

100

Преход

преди 13 години

Всичко е много ясно!Търговци,магазини,молове-вс ички са на комунистите,които умишлено вдигат цените,за да свалят правителството!

99

Анонимен

преди 13 години

По думите й усвояемостта по програмата за развитие на селските райони е 6%.Че по ваше време и толкова нямаше.Егати и наглостта.Ами ти като депутат какво направи за да се увеличи.Нищо.Само лаете с другарката ти Мая.

98

56

преди 13 години

65-70%, от приходите на всички мои познати отиват за прехрана.Какво правите бе? Ние яко сме се забързали към 2-ри Чернобил.

97

BOSS

преди 13 години

БОЙКО,не ни оставяй търговците да ни стрижат до кожата.Както е тръгнало и нея ще ни одерат.ХРИСТОС не случайно ги е изгонил и тогава преди две хиляди и кусур години са правели същото.По този начин унищожават и производителите.БОЙКО, НАМЕРИ НАЧИН ДА ОЗАПТИШ ТАЗИ НЕНАГРАБИЛА СЕ ПАСМИНА!!!

96

4ефо

преди 13 години

Колко ви е тарифата от Позитано 20,за да плюете по форумите!?Разсипахте държавата нещастници.

95

borokaro

преди 13 години

Благодаря на всички взели участие в импровизираната анкета по надолу - темата и е - права ли е Нинова или не е права ...оказва се че е права ...а на гласувалите с палец надолу ще кажа - ако герб не падне до края на пролета наистина ще се наложи да ядем асфалт а за десерт СРС ...

94

Анонимен

преди 13 години

Леко де! Не губи присъствие на духа:) *** Дим Дуков да те успокой малко:)