213

*

преди 13 години

Само да попитам, тези българи не си ли плащат самолетния билет? Според мен е редно! Ако си закъсал в планината, под лавина и те спасят, ще те таксуват около 1500 лв, но ако работиш в чужбина, не плащаш един лев данъци и осигуровки те спасяват безплатно? Така ли?

212

Анонимен

преди 13 години

Абе Боко! Нали си носител на новите технологии! Защо не телепортира само жената бре:)

211

до 206

преди 13 години

Не, ти май не можеш да вникнеш в записаното. При положение, че има над 400 човека-българи в Либия, няма как дадената страна да хвърля боб колко, аджеба ще успеят да се появят в тези 12-13 часа между двата полета.

210

Анонимен

преди 13 години

210 Що не спреш да се излагаш. Няма да ви се отвори парашута. Повече от това няма да постигнете. Тъй че гръмни се.

209

Анонимен

преди 13 години

Гербавата *** и за най-голямото осиране ще измислят дълбоко философско обяснение :))) Това е най-малоумната ***. Вероятно е липсващото звено в еволюционната верига.

208

Анонимен

преди 13 години

213 - Я! Господ слезна! Реши, че само неговото нение е меродавно:))))) Браво! Те това е гербер:)

207

Анонимен

преди 13 години

Още един доказан случай, че тиквата може да си е обемиста отвън но вътре 100% е куха

206

Анонимен

преди 13 години

ПРОСТАЦИ!!!!!!!!!!!!

205

dd

преди 13 години

от кво се срамуваш бе--щото наще медицински сестри в ЛИБИЯ се *** с 14-16 годишни момечнца и ходят хванати под ръка или че продават кръвна плазма?а сигурно щото правят ракия незаконно---абе хората нямат пари да си платят електричеството и умират от ИЗМРЪВАНЕ или се самоубиват в което сме на второ място в европа тия ни водят чужденци да ги спасяваме---ДА ПИ ПИКАМ НА ДС ТИКВУСКОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО

204

до 207

преди 13 години

А ти, ***, защо си мислиш, че тази българка е стояла най-спокойно на летището и преди първия кораб? И не се е качила, само защото е нямало място....

203

Анонимен

преди 13 години

колкото и да не харесвате премиера и правителството в случая се реагира правилно.това че не успели да дойдат други българи не означава че трябва да се откаже помощ на тези които са вече на летището.по същия начин самолет на друга държава би качил наши сънародници.и неуспехите или успехите на правителството нямат нищо общо със ситуацията.много злоба имаме в себе си и затова сме на това положение.и само за уточнение не съм му фен на бойко нито на никое от предишните правителства.браво за самолета

202

Анонимен

преди 13 години

що си харчите парите да им пращате самолети да си ги прибираме.българина и атомна бомба да падне до него пак няма да се отмести ако става въпрос за пари.онея в Афганистан са същите.

201

Анонимен

преди 13 години

204 - Па ти имаш ли толкова въображение, че и да си представяш:) То гербер само гащите си вижда:)

200

200

преди 13 години

Боко Тиквата може да уволни всеки. За него частно държавно няма разлика - всоичко му е бащиния. А Боко е велик, всеки може да *** пода, но той вече показа, че може да *** и тавана.

199

Анонимен

преди 13 години

204 - На чужд гроб не плачи! на знаеш как е разположен трупа:)))))

198

Анонимен

преди 13 години

Не пазят парите за нови автомобили или таблети за догодина, ами самолети пращат на майната си.... :D

197

Анонимен

преди 13 години

Откъде-накъде ще пращаме самолет за 1 българин.Кой го плаща ,пак бедния изтормозен данакоплатец.Нима Външно министерство нямаше начин да изчака,да разбере колко души ще пътуват.Първия самолет се връща с 110 души,нима не можаха да качат и тая българка,а трябваше да трошим народни пари за 70 хървати?Срамота!!

196

до 191

преди 13 години

Ти май не можеш да вникваш в прочетеното. С други думи ще ти го кажа: НЯМА друг такъв случай където дадена страна да превозва само един свой гражданин, а останалото чужденци със свой транспорт било то самолет, кораб. Това искам да ти кажа че е пълна липса на информираност.Кажи ми друг такъв случай? Съмнявам се да ме информираш за такъв.)))

195

Анонимен

преди 13 години

Тъй тъй! Деца умират поради липса на здравеопазване, *** вилнеят по БГ, но Боко спасява една българка:) Това ще да е най-скъпата българка:)

194

ЧЕРВЕНИТЕ - ВЪН!!!

преди 13 години

Представям си как изглеждате - празни червени кратуни, пишещи коментар след коментар и на всеки 30 минути ходещи да ***...