17

Amenhotep

преди 13 години

"...бунта срещу тях благословен от Бога дълг***Дааа, чиста проба ДЖИХАД!

16

Ивка

преди 13 години

Ха..ха..още не отидеш в Грузия пък ти, това е един добър причммер на хамериканската братска помощ:)))

15

Анонимен

преди 13 години

по-просто е, Ивка.Следващия ход е на ислямистите! И тогава става гадно!

14

време еееее

преди 13 години

Историята ще го оцени времето на Тато е било златен век за българия... стига сме спали да си искаме нащо

13

Луиза

преди 13 години

Ивке, върви бързо спасявай Кадафи. А след това отиди на курорт в Северна Корея.

12

Amenhotep

преди 13 години

Ето и джихадистите си показаха рогите. Нима все-още някой вярва, че след тия революции там ще дойде демокрация?

11

с. до пророка

преди 13 години

Баце,смени дилъра или си пий хапчетата!Това са абсолютно нормални процеси,които нямат нищо общо с пророчества,елфи,Фродо Бегинс и Дева Мария!Целият арабски свят беше затънал в десетилетни диктатури и накрая на хората им писна!ФАКТ!Кадафи е на власт 40 години!Мубарак беше на власт 30 години!Половината население затънало в мизерия!И накрая стана мяу!Интересно ми е кога ще се вдигнат и българите обаче!??Защото ни мачкат по същия начин!

10

Ивка

преди 13 години

Тези *** ако свалят Кадафито просто не знаят какво ги чака, *** маймуни. Ще разберат тогава какво е мафия, дрога, отвличания с цел трафик зад граница, кражба на органи, рекети, фалшиви управляващи подчинени ва мафиотски кръгове. Да ни бяха питали нас, ние вече 20 години се возим на влака на "демокрацията"

9

Анонимен

преди 13 години

В цялата работа най-интересено е че всичко тръгна от един човек който се самозапали в Тунис ... и силата на медиите и интернет.В днешно време и най-мракобесните диктатори нямат силата да се противопоставят на информацията ... благодарение на новите технологии порива за свобода и по-добър живот обикаля света за секунди и никoй неможе да спре това.Сега Кадафи използва армията срещу народа си и трябва да го обесят на някоя палма, заедно със синовете му.А ти номер 1 си християнин колкото аз съм хиндуфакир, село ...

8

bravo

преди 13 години

samo taka.

7

време еее

преди 13 години

да се мятаме и ние да хоим да сваляме Бойко ,Гоце наред всичките и да си земаме парите

6

пророка

преди 13 години

2012 наближава !!! пророчеството се сбъдва, стъпка по стъпка. и сме непосилни да променим участта си. посрещнете четвъртият конник, който ще разпространи силата си чрез божественият огън и вятър. разкайте се грешници !!!

5

Хм

преди 13 години

Мдаааа - така ше е... ислямистите ше дойдат на власт... Цивилизованият свят да се готви за война - досегашните сатрапи наистина бяха кофти тупани, но 100 пъти по-добри от ултра ***, които потриват доволно ръчички отстрани и чакат властта да им падне... Чакайте тогава шериатски халифати...

4

с.

преди 13 години

Тоя *** Кадафи съвсем скоро ще увисне на някоя джанка!Или палма де!Точно така му се пада и ще умра от кеф!Докато подритва може да си мисли за издевателствата над медицинските ни сестри!Психопат!Може ли да стреляш така срещу собствения си народ!??

3

2012 Маите

преди 13 години

Светът заминава.2012 май ще се окаже съдбоносна.Така е, всичко има край,не може едни да имат а други да нямат,едни да лежат на гърба на други.Сигурно навсякъде ще стане така,хората им писна да са бедни.

2

Анонимен

преди 13 години

Това е началото на краят.

1

хахаха

преди 13 години

Добре, ще го преместя в другия крачол щот съм христянин :D :D :D