89

Ерагон

преди 13 години

гербер съм,но мисля,че ескорта е виновен.винаги има кола от ескорта,която се движи отляво на тази,която охраняват.по магистралите направо те избутват в най-дясно

88

Дени

преди 13 години

Много ми е странно как така все другите са виновни ,а те -никога. За всички злини в държавата са -предишните /не че няма такива / .А сега и за всички произшествия на пътя отново обикновените граждани носят вина. Ама как така властта е безгрешна и всички около нея. Умен народ сме няма що след като избираме богоизбрани хора и такива ,които са уникални във всичко !!!!!

87

Анонимен

преди 13 години

86 - Разбрахме! Щом не споделяме твоето виждане и ругаем твоят вожд, то сме ***:) Благодаря! От твоето перо е комплимент:)

86

Анонимен

преди 13 години

А независимият експерт кола има ли:) Защото ако има , то той вече не е независим:) Нали утре КАТ ще го спре:)

85

аз

преди 13 години

76 ти сега ли разбра,обречени сме.няма мърдане брато.жалко,но е истина !

84

kjk

преди 13 години

Е може ли да са толкова *** и да казват че ако били в насрещното щял да се удари челно..ами да си представим само за момент че мооооже би пасата е бил каран от човек и този човек някак си има реакции. Всеки слабоумен като види да му изкача кола в завой веднага ще завърви волана така че да се опита да избегне удара..Следващия път може да не е кола ами някоя каруца тогава какво ?! пак ли ще им навлизат в платното, а още по-добре ще е да е някой трактор да им се попилеят смотаните мозаци по земята

83

Ivo

преди 13 години

Не са превишавали скоростта, чувствам се неудобно, защото седя на задната седалка и нищо не мога да направя.Hhahahah това и да го видя няма да го повярвам.

82

Очевидец

преди 13 години

Боже, и тук ли! НСО е национална служба за охрана! Няма нищо общо с Бойко Борисов. Защо ли по НОВА ви правиха материал за катастрофите на НСО. Пак нищо не сте разбрали. И 200 пъти да ви напишат НЕЗАВИСИМ експерт, пак ще се съмнявате. Е, успя Янка да ви вкара във филма на Алексейчо с тия прашки...флашки.

81

ах, лети, лети!!!

преди 13 години

Предлагам Премиера да ЛЕТИ, а не да се блъска с простосмъртните, докато не е станала беля!

80

Иво

преди 13 години

Е що не дадоха на шофера да викне експерт

79

Шофьор

преди 13 години

Като шофьор с дългогодишен опит съм се разминавал с ескорти и каквото и да лъжат в медиите едната кола винаги е в насрещното... само дето по рано се прибираха а сега откакто им купихме джипове директно газят. Но какво да се прави всеки народ си заслужава мутрите... пърдон правителството.

78

хмммм

преди 13 години

Независими експерти поканени от премиера и НСО са особено зависими от тях!

77

Анонимен

преди 13 години

....незвисимия експерт....смях

76

Анонимен

преди 13 години

имам предложение :Затваряйте участъците когато колите НСО се движат по разни улици спрете дишането на народа...

75

Анонимен

преди 13 години

69, защо си мислиш, че единствената алтернатива на бойко са комунистите?Ако е така сме обречени и в двата случая!

74

УЖАС

преди 13 години

Не спря да се блъска този кортеж, ей! Попиляха държавното имущество! Бойко, смени си шофьорите, че нещо хич ги няма!

73

3333

преди 13 години

"От НСО излязоха с друга версия че Пасат-ът се поднесъл на завой на мокро, хлъзгаво място и се е ударил във водещия автомобил на кортежа."Е човека като вижда насреща бързо движещ се джип фронтално срещу него, нормално да натисне спирачките.. и като се има впредвид снега и поледицата е в рамките на нормалното да поднесе.

72

До Иван

преди 13 години

Ей умен е този Бойко бе......Винаги когато му опре....в *** сменя тона и от заплахи преминава към молби както сега с Алексей и както виждаме тактиката му успява.....Сега се моли и коленичи пред Трактора и Трактора е умилостивен....А ние гледаме цирка - ха ха ха

71

Шофьор

преди 13 години

Абе тези шофьорчета на този кортеж явно са много добри! Толкова пъти се блъскат, но винаги те НЕ са виновните! Като са толкова добри, да бяха избегнали удара!

70

Защо, Бойко, защо?

преди 13 години

Защо Цветанов не кара Бойко, а трябва да взимат друг шофьор. То така или иначе ЦъЦъ за друго не става - като държи на него да му стане шофер и така всичко ще си дойде на мястото.