82

да бе, да ! ама не !

преди 13 години

Много интересен коментар - просто никак не е верен....

81

Анонимен

преди 13 години

84 - у Франция, у Сорбоната - доволен ли си. Ха-ха.

80

Amenhotep

преди 13 години

76 Игнатов я каза тая информация преди да разбере от коя агенция идва, а като разбра от коя анонимна агенция идва потъна в земята от срам. И въпросната "информация" казваше, че на 42% от децата в ПЪРВИ КЛАС българският език не им е майчин. Иначе да ... сред децата, които тепърва започват първи клас има около 80% неграмотни.

79

ГПЧЕ

преди 13 години

тоя главен секретар ли е секретарка ли е? и е 100% кадър на ГЕРБ, защото говори пълни глупости и абсолщтни лъжи като гуру то си - мутрата - милиционер - премиер, дето и за *** за зеье не става

78

Анонимен

преди 13 години

14, ами каквито са родителите, такива са и учениците, а я кажи сега ти къде си получил образованието си, ако имаш такова де

77

Алекс

преди 13 години

Тези цифри не отговарят на истината. И когато се пишат, никой не уточнява, че са за БРУТО! След данъците и удръжките остават чисто между 400 и 450 лв. Това е чистата ми заплата след 22 години с уч. стаж.Всичко друго е разделяй и владей! Вчера плюхме лекарите, днес учителите, а утре ако сте Вие, които Ви водят всеки ден за носа с поръчкови новини!

76

Анонимен

преди 13 години

Ура!Целта на Правителството е постигната!Задачата е изпълнена!След като природонаселението беше насъскано успешно срещу лекарите,сега наред на учителите.На мутромилиционерската диктатура Ентелегенция й не требе.

75

-

преди 13 години

На българина все му е виновен някой. Не виждат какви *** и наркомани възпитават а после учителите виновни.-*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА-

74

Amenhotep

преди 13 години

Няма друга държава, която целенасочено да унищожава образованието, науката, медицината, изкуствата и културата си ... няма! Бог да ни е на помощ, ако това безумие продължи още дълго.

73

...

преди 13 години

edno dete prekarva po okolo 6 chasa s uchiteli a ostanalite 18 chasa s semeistvoto si (veroqtno). ta uchitelite li sa vinovni za vuzpitanieto na decata?

72

онбашията

преди 13 години

хм, майка ми ги взема например, даже 700 нето

71

Анонимен

преди 13 години

Аз лично не разбирам за какво се уплаквата господа учителите. Тези пари ми изглеждат съвсем прилични за стандарта в България.

70

Анонимен

преди 13 години

74 - Ами имаше наскоро публикувани резултати от проучване. Но от независимо Европейско, а не от подопечното министерство на г-н Игнатов. Българските ученици са на трето място (отзад напред) в Европа.

69

-

преди 13 години

Ей стига сте лъгали мошенници аматиори журналисти. Няма учител който да взима 700 камоли 1000 лв. Стига сте си вдигали рейтинга с лължливи статии. Хората не пасат трева!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

68

Amenhotep

преди 13 години

71Това за 80-те процента неграмотни ученици кой ти го каза? Или просто току-що го измисли?

67

Читател

преди 13 години

Тя тая работа прилича на вица, в който шофьорът изял 9 кебапчета, шефът- 1 и шофьорът казал:" Е, доволно ,шефе, по 5 кебапчета на глава от населението! "

66

Анонимен

преди 13 години

"Поне в частните училища е сигурно че ще научат децата на нещо полезно, а не само как се пушат цигари, пие бира с водка и се инжектира хероин."Не знам как пък ви хрумна, че учителите са виновни за тези неща. Според вас те разясняват как се правят или пък го правят пред децата?!? Или пък им казват, че е много хубаво и трябва да започнат веднага? Ами - не. Проблема не е в училището, а извън него - в чалготеките, в интернет, по филмите, на улицата...

65

Анонимен

преди 13 години

80% от българските ученици са неграмотни. Кой носи вина за това? Може би полицаите, а?

64

Анонимен

преди 13 години

69Мисля, че няма да е зле. Ще се спестят доста пари на изнмогващия бюджет.Поне в частните училища е сигурно че ще научат децата на нещо полезно, а не само как се пушат цигари, пие бира с водка и се инжектира хероин.

63

Анонимен

преди 13 години

"Ами само при комунизма имаше държавно хрантутене."По тази логика трябва да закрием всички държавни училища...