137

АЗ666

преди 13 години

аз предлагам нашите родни и мили полицайчета да спрат да бият 13-годишни деца, а всеки ден да пребиват по един *** (за препоръчване повече естествено), та поне да има някаква полза от тях, стига са пушили - вредно е за здравето.

136

до 140

преди 13 години

как можеш да сравняваш *** с индианец - вторите имат култура, изкуство ... те са по-развити духовно даже от белите

135

Анонимен

преди 13 години

Някой спомена резерват по долу. Ами американците още имат резервати за техните индианци и нямат особени проблеми с тях. Да се приеме закон за *** и всички да се вкарват в резервати, без да имат право да ги напускат и да са под непрекъснато наблюдение. Все пак е по човешко решение.. пък и може да им се разреши да правят казина без да плащат високи данаци.. поне ще има с какво да си изкарват хляба законно. След като американците си имат резервати, а ЕС прие че *** са "номадски племена"..

134

Анонимен

преди 13 години

*** да бъдат изгонени в Шенген но вън от България, както Живков изгони не милиони турци в Турция след като те почнаха да взривяват влаковете.

133

частни затвори

преди 13 години

Кога затворите ще станат частни като в Щатите - ела да видиш тогава няма ли да ги тикат вътре!! Предлагам мутрите да построят затвори вместо хотели и тогава далаверата мутри-съдии поне ще бъде полезна и за обществото!!!

132

Анонимен

преди 13 години

до 125Хубаво да са в затвора, ама ти ли ще им поемаш разходите, щото аз категорично няма да им дам и стотинка на тая ***!!!? А тия са стотици и се множат като ***. Всеки ще иска да е вътре, защото ще има храна, ще ги къпят, перат, ще имат и парно през зимата! Твойте родители дали могат да си плащат парното през зимата????

131

Анонимен

преди 13 години

битието определя житието

130

.

преди 13 години

128 не е нужно да си сам ,точно това е идеята ако се събираме и ние като тях , няма кой да ни спре. *** са по-единни от нас , ето това трябва да се промени и ще започнат пак да си живеят само в махалите.

129

Vesso

преди 13 години

И като чуя,че *** били с нарушени права.В Северозападнала България *** си правят каквото си искат.Вече няма липи по централните улици.Няма гори.*** дори не слагат трева върху незаконно отсечените дървета когато минават през селата.Възрастните хора в близост до *** махали не гледат животни,защото като се прибират ***,просто влизат в двора и си вземат каквото им трябва.Да не говорим за страха като си вземат пенсиите.Цяло щастие е ако се отърват само с бой и останат живи.

128

демократ

преди 13 години

на всички *** и психопати: там няма турци бе ***- гладна кокошка просо сънува:))аман от болни изчадия!:)

127

Анонимен

преди 13 години

колкото по - голяма става мизерията толкова по - чести ще са подобните случаи. Убийства за жълти стотинки.

126

Анонимен

преди 13 години

Единият от ромски произход???? Какво пишете глупости, на мен още като прочетох заглавието ми стана ясно, че И ДВЕТЕ *** са ***!!!

125

от Мездра

преди 13 години

Защо винаги в подобни случки са замесени роми? ДО кога ще продължава това нещо, питам аз. И тия хора ли искат да ги интегрираме, дето убиват и крадат наред? Къде по-точно да ги итегрираме?Както каза един потребител по-долу - ЗЪБ ЗА ЗЪБ!

124

FAK

преди 13 години

ZA6TO NE KAZVATE KOGATO BULGARIN SA PEDOFILI.

123

Анонимен

преди 13 години

121Ти май не си виждал *** скоро?Те са вече като глутници.Минимум са по двама.Ако им посегне някой пищят до Европа,че били малцинство и малтретирани от българите.Закона ги пази толерантност искат от ЕС и да си ги държиме тук да не ходят из Франция и т.н.

122

ариец

преди 13 години

а ЗАЩО ли е спестено че другия е от "бугарски" произход?!!!

121

Анонимен

преди 13 години

жалко за кръгът в който се движиш. Аз познавам много свестни хора от този край.

120

СССРейчо

преди 13 години

Най-добре е всички *** - в затвора !!!!!И от там да се пускат само тези, които са показали добро поведение. Ако прегрешат нещо - обратно в затвора.Докато Бойко Борисов рита топка, те ще ни довършат.....

119

От врачанско!

преди 13 години

Уорлик да отиде и да се извини на семейстовото на убитата!!за думите си!!"""""За една година съм доста впечатлен от мерките на МВР, смятам, че сега улиците на България са по-безопасни, но трябва да работи цялата система и виновните да се осъждат и да отиват зад решетките, каза американският посланик по БНТ""".

118

ДО 117

преди 13 години

ВРАЧАНСКО ТУРЦИ НЯМА ..ИЗУЧИСИ РОДИНАТА