57

Анонимен

преди 13 години

От кога за двойно убийство се лежи в затвора

56

47

преди 13 години

Не е въпросът дали този ще го осъдят или оправдаят. Много по-сериозно е. Защото ако е виновен и го оправдаят е много възможно да претрепе и някой друг. Ако това стане разбира се са виновни некадърниците от прокуратурата. Ако обаче този е невинен и го осъдят, а истинските убийци си пъплят на свобода отново е много вероятно да претрепят още някой. И тогава пак ще е виновна некадърността на тъпите прокурори и следователи.

55

boomslang

преди 13 години

Веднага ти отговарям - този е криминално проявен, ама както виждаш, телефон откраднал не знам си какво, обикновен кокошкар. На полицията и трябва изкупителна жертва - преглежда набързо колко от тези "познати на полицията" могат да свършат работа и хоп-този да е. ***, престъпник, няма пари, идеален е!

54

Idiot

преди 13 години

Съдът се интересува само от доказателства.Различните доказателства могат да имат различна доказателствена тежест!Свидетелски показания от съкилийник, т.е. човек опасен за обществото са пунта мара.ДНК експертизата и тя е пунта мара, едни лаборатории казват ок, други казват не е ок.Стига сме осъждали хората предварително!

53

Анонимен

преди 13 години

Айде да ви питам вас като сте толкова убедени, че това е реалния извършител:Като са знаели, че Колев е виновен, защо чакаха 4 години да го хванат, като той самия не е бягал. Защо чакаха 4 години за да пуснат експертиза, щом са му имали ДНК-то още от началото? Защо в началото казаха, че ги е блъснал автомобил, а чак след 1-2 години казаха, че не е?

52

аз

преди 13 години

всеки може да излъже детектора на лужата с някой друг лев под масата , нали ти е ясно !

51

прасчо

преди 13 години

Ето ви един примерен сценарий..Този е правил секс с едната,те се връщат към тях и там са блъснати от джип /според експертизата на проф.Раданов/ и след това всичко е замазано като изнасилване....После на детектора на лъжата,колко му е да подведеш тази *** да се издъни...аз лично за себе си не приемам тези доказателства и твърдения,твърде елементарно,за да се проточи 5 години Уотсън

50

43

преди 13 години

Пич, не знам според профила какъв е този, но ми е интересно да ми обясниш, като си такъв специалист, как тоя психопат успя да заблуди детектора на лъжата, който отчете, че на въпрос дали е познавал момичета - отговор не за истина? Или може би детектора лъже? :) По принцип е възможно, но според специалистите трябва да си доста добре подготвен и в невероятна кондиция, за да го постигнеш.

49

25

преди 13 години

аз не мога да разбера, как може тоя Марковски да защитава един очвидно брутален убиец !?!? уж е един от най уважаните ни адвокати, а да се излага така! и говори само празни приказки и увърта адски много, като го гледам винаги по телевизията само увърта! продажник! никакъв адвокат не е той!

48

до 31

преди 13 години

Напротив, анонимен.Ще бъде произнесена осъдителна присъда. Защото всички искат да видят убиеца по това дело зад решетките. Родителите на момичетата - за да имат някакъв покой, че за дечицата им е отмъстено по някакъв начин. Съдиите, прокурорите и полицията за да трупат дивиденти. Обществото за да се успокои, че "видиш ли, убиеца си получи заслуженото".

47

29

преди 13 години

Кво е омазал не знам. Знам само, че тази експертиза излиза чак сега, а този е разпитван и са му взимали ДНК материал преди 5 г. Това не те ли смущава леко :) Че те ако имаха такава ДНК експертиза, която дава 90% сигурност къде са дремали 5 г.? А и странно защо самият водещ прокурор си призна, че това не е особено убедително доказателство, та за туй се мотали 5 г. да събират други. И кво са събрали? Кошаревски свидетел, който ако делото не беше с такъв огромен интерес даже нямаше да бъде допуснат от съда.

46

Анонимен

преди 13 години

DO 40 .... , ako az utre ne otida na rabota i e ubit moi kolega 6te zna4ili 4e az sam ubieca ??? , 6te bada zapodozrian no nevinen dokato ne se saberat dokazatelstva 4e sam az nali ..a v slu4aia dokazatelstvata kade sa ??

45

Idiot

преди 13 години

Щом използва свидетел-съкилийник...прокурора няма никакви доказателства, това е видно и за слепците!Не забравяйте, че утре и вас могат да ви осъдят заради показанията на някой, с който сте пътували в метрото!!!С тия калпави разследващи органи, с тия калпави прокурори, този не само, че ще го оправдаят, ами и ще осъди България!!!,Ба си неграмотната ***

44

Анонимен

преди 13 години

A KVO PRAVI TOI NA SVOBODA

43

boqn

преди 13 години

как точно в деня преди убииството отсъства от работа и защо бърза да се отърве от колата? КАЖЕТЕ ВИЕ КОЙТО ГО ЗАЩИТАВАТЕ?

42

прасчо

преди 13 години

Представете си хипотетично,че полицията е решила да натопи този мутант,какъв и е точно проблема да го направи,колко му е да му вземе ДНК от затвора.Въобще какъв е проблема полицията да натопи когото си поиска...малко ли полицаи работят и докладват на престъпни босове за пари..Много вода ще изтече преди думата 'Полиция',да не звучи мръсно и вонливо

41

Пич

преди 13 години

В началото беше така, после направихе истинската експертиза в чужбина. Забавиха се малко, признавам. Ако има някакви неясноти около експертизата, можеш да бъдеш сигурен, че онази дебелата свина Марковски, ще проглуши ушите на всички в съдебната зала. Какво като са две здрави и прави момичета?! Съмняваш се, че двама мъже не могат да изнасилят и убият "две здрави и прави момичета"? Според психологическата експертиза този е с профил на психопат изнасилвач. Или и тази екпертиза е фалшива?

40

Анонимен

преди 13 години

TUK NIKOI NE MOGAT DA OSADIAT SPOKO

39

Доброжелател

преди 13 години

Да е жив и здрав ... Петърнейчев ... Жоро Стоицев ... Румен Петков ... /там някакъв старец беше ударил джипа на Петърнейчев... пък той видял нещо, което не трябва... джипът на Петърнейчев се движел съвсем, съвсем бавно... старецът умрял съвсем, съвсем случайно... Петърнейчев бил съвсем, съвсем невинен...такива ми ти работи... Лазар Колев...дюшеш... пет години...няма значение...

38

хахо

преди 13 години

Лазар Колев не отива на работа и набързо си продава колата в дните след убийството. Доста съмнително поведение. Но е ясно, че няма как сам да е извършил всичко това. Явно прикрива богат и влиятелен съучастник, който плаща на алчната ламя Марковски