438

Анонимен

преди 13 години

Ако платя за "Белене", как ще повиша доходите запитала се Тиквата. Ама г-н Тиква, ти единствено можеш да повишиш доходите за работещите в държавната администрация, която е ПЪЛНА С ШУРКОВЦИ. И гербави и червени и всякакви други некадърници, назначени НЕ по образование или мотивация, а по партийна, приятелска или футболна линия. Така че г-н Тиква ХИЧ не ми дреме дали ще увеличиш заплатите на тези НЕКАДЪРНИЦИ и ПИЯВИЦИ. От тях нищо не става !!! Ако ще даваш някъде по добре дай на пенсионерите

437

седесар

преди 13 години

АКЪЛ МОРЕ - ПАТКИ щЕ ПАСЕ !!

436

Ким Ир Сен

преди 13 години

Последователите на Сталин на 9-ти септември набързо събраха награбените парите на демокрадите и ги поизпратиха по Белене. Май ще се наложи пак да се въстановява Белене - но не ООД, а ТВЛ трудово възпитателен лагер.

435

:))))

преди 13 години

Сега пък според някои ***,ако искаш АЕЦ-значи си русофил...! ***,аман от вас!

434

Socialisto

преди 13 години

България трябва да си изпълни международните ангажименти. Освен това, страната ще консумира повече енергия за в бъдеще, и следователно нов АЕЦ ни е нужен.Жалко е, че този полицай е министър председател. Виждате ли сега, колко по-добра бе Тройната коалиция?

433

Анонимен

преди 13 години

Българската земя на която се строи централата е плодороден чернозем. Идеята за АЕЦ на тази благодатна земя е налудничава и престъпна.

432

Гуньо

преди 13 години

Едно ми стана ясно - ЩЕ ПОДГОТВЯ ДЕЦАТА СИ ЗА ЕМИГРАЦИЯ!Да научат добре по 2 езика; и да имат професии които се котират на запад... иначе тук - робство и мизерия.

431

ВОТ

преди 13 години

ВИЕ ОТ ГЕРБ СИ ПРИЗНАЙТЕ, ЧЕ ПО ГОЛЯМ КОМУНИСТ ОТ БОЙКО НЯМА.БОЙКО СИ ПРИЗНА ЗА РАЗГОВОРА С ТАНЕВ.ВЗИМАЙТЕ ПРИМЕР И СИ ПРИЗНАЙТЕ И ВИЕ.НЕ ВИ Е СРАМ И ДЕМАГОЗИТЕ.

430

АМИ ПРОСТАКА

преди 13 години

не може да разбере, че който дава сега парите, после ще прибира печалбата. Толкова е просто - дай за да ти дадат !!! Боко НЕЧЕ ДА ДАВА ОТИ ОНО Е БАШ ТЕРИКАТ И НЕГО АЕЦ МУ НЕ ТРЕБЕ боли го ...... Той производство нема, нема и да има , или каквото има той ще го довърши , оти за каво му е. Я коку му е гот да си плямпа простотии ивсички да му викат - ЕРБАП ММОМЧЕ !!!

429

до 424

преди 13 години

Знаем какво,намажи си халката с повече грес...!

428

Акъл море до седесар

преди 13 години

Каквото и да стане ти винаги ще плащаш! И сега го правиш! Няма спасение за теб! Не можеш да избягаш от седесарския си мозък!

427

Анонимен

преди 13 години

Ако Борисов издържи атаката и спре проектът Белене тъмните сили ще разчистят неговите врагове.

426

не не

преди 13 години

ББ няма идея за управление. Той още действа като мутра - идвам и си взимам. Не може всеки ден да се отмята по въпроси като Белене и Шенген, и да се върти като вдовица за к.. Не е обидно, че е ***, лошото е че не го осъзнава!

425

БАТЕ БОЙКО

преди 13 години

БАТЕ БОЙКО Е ПИЧ....ЧЕРВЕНИТЕ *** НЕ МОГАТ ДА КРАДЪТ, А ТЕ САМО ТОВА МОГАТ ДА ПРАВЯТ...ПОЧАКАЙТЕ ОЩЕ МАЛКО МАЛКИ ЧЕРВЕНИ ЧОВЕЧЕТА И ПАК ЩЕ ДОЙДЕТЕ ДА ПАПКАТЕ... НА БЪЛГАРИНА ПАМЕТА МУ Е КЪСА ПО КЪСА ОТ МАРСОЛА ДЕТО МУ ТЕЧЕ ОТ НОСА

424

do ВОТ

преди 13 години

НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД искаме кмет от Герб, които окончателно да вкара в миша дупка вас комунистите, яневистите, трактористите и темподобните,

423

Акъл море

преди 13 години

Този неспасяем демагог лиши от дял българската държава за Белене,а сега говори за милиарди.Тези милиарди ще ги плащат компаниите,които ще купят държавните дялове.Господ ми е свидетел,че ако решавах вместо Русия,щях отдавна да оставя България на новите и благодетели да я снабдяват с енергия! Това и ще стане,но няма да плаща Боко,а ще плаща мъдрият български народ.

422

Анонимен

преди 13 години

Не искаме втори Чернобил

421

Сценарист на Холивуд

преди 13 години

Борисов ако само да излъже Руснаците, ще видим много хубави филми !

420

седесар

преди 13 години

НИКАКВА 'БЕЛЕНЕ' НЕ НИ ТРЯБВА !!!! ТОВА СА МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ ,КОИТО НАШИТЕ ДЕЦА щЕ ПЛАщАТ НА РУСИЯ !!! И ЗАщО - ЗА ДА ВЗЕМАТ ГОЦЕ,СТАНИШЕВ И Р.ОВЧ. НЯКОЛКОСТОТИН МИЛИОНА КОМИСИОННИ!!! ТОВА Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

419

Анонимен

преди 13 години

Последователите на другаря Сралин в България, да вземат да си направят едно ООД например "Белене аленее" и да вложат по 10-15 хиляди лева лични пари в него, така хем АЕЦ Белене ще бъде построено, хем руснаците като им го индексират ще са предоволни щото любимите хора ще им го нахлузват.