230

ЗА 237

преди 13 години

Извинявай,ти може би си на Изток.В Беларус,Сев.Корея...Стой си там.И бъди богат!

229

Анонимен

преди 13 години

до 235ГЕРБ са на власт, защото за тях са гласували милиционерите, кифлите, обицащи "по-твърд" подход, по мутренски, не на последно място излъгани атакисти, разни неопределени, та общо около 20% от имащите въобще право на глас. За две години от училищата излязоха два випуска, които вече ще имат право на глас. Къде отива ГЕРБ едва ли не?!

228

333

преди 13 години

ББ, ЦвЦв, ЦЦ, НМ, НК, Калинки-малинки и Сие:Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака... Разлика между демократи и милиционери !

227

ДО 232

преди 13 години

НА ЗАПАД НЕЗНАМ НО ТАМ КАДЕТО СЪМ АЗ,ТИ САМО НА КАРТИНКА МОЖЕШ ДА СИ МЕЧТАЕШ ДА ВИДИШ,А В БГ СКОРО НЯМА ДА ИМА И ОТ КОГО ДА ПРОСИШ ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ТЪНЕТЕ В МИЗЕРИЯ.

226

за228

преди 13 години

СмисАла?Една буква казва много.Цифра-също.Ти не си си доучил.

225

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ са на власт защото народа така реши ,тука пет калпака от бандата на трактористите нищо не можете да промените ,дори и тези сересета не обръщат вота ,виждате ли колко сте жалки и досадни като мухи,АМАН ОТ КУМОНИСТИ

224

P.T.M.O

преди 13 години

Аз му звъннах по мобила и му казах таз бира , която е в наличност ,бутилирай я " казва Танов , при другия разговор Танов - Странджев и двамата казват че не му знаят номера на тел .на М.М. ,дори Танов казва " как да му кажа на премиера, че му нямам телефона " ? Танов-Дянков , този запис от вчера говори ясно , че няма покровителство- напротив .А се говори , че щял да си плати на съда . Аз не очаквам прокуратурата да изясни нещата , защото виновните са в тяхните редици !

223

наивник

преди 13 години

Танов, защо мислиш,че нямаш записан разговор с Цветанов, нали другите са манипулирани?

222

за 225

преди 13 години

Насочвал съм гладни като теб.Мен не ме мисли.С грамотността ти ми стана ясно за какво ставаш.На запад само можеш да просиш и.....извинявай,но сигурно и крадеш.

221

Анонимен

преди 13 години

или ти си минал тънко сигурно си от отбора на футболиста

220

Анонимен

преди 13 години

Другари темата с *** и серГЕЯ не я пипна защо ли ? защото *** вече не им е по възможностите ,серГЕЙ за *** е един

219

4u

преди 13 години

по-***+ най-нагъл+мутра= ГЕРБер

218

Анонимен

преди 13 години

1 2 ну;ли впове4е не променя смисала

217

harakiri

преди 13 години

не ме вълнува и иван костов, в европа има демократи, няма костовисти! това, че не си разбрал защо използвах евро в писанията си не е мой проблем. и все пак ще ти обясня! за да разберете, облъчени хора, че не е така както ви се казва, че в българия животът не е скъп. напротив, много е скъпо на фона на ниския жизнен стандарт. така е защото в българия вилнее страхотна мафия. сравни северна с южна италия и ще разбереш, ако можеш. а ако и това не можеш, просто нямаш място тук!

216

ДО 215

преди 13 години

АБЕ ТИ ДА НЕ СИ СЕ ХРАНИЛ В ЦЪРКВИТЕ ТА ЗНАЕШ? А СТОТИНКИ ЗА ХЛЯБ ИМАШ ЛИ СИ?

215

абе,220

преди 13 години

Внимавай с нулите,дееее!Ти се увличаш....

214

воня

преди 13 години

нещата се изясняват , колкото да лъжат и увъртат всички аудиозаписи за автентични , за Мендата няма аудио , така че гербери купете си по едно руло тоалетна и изчистете *** които срахте дни наред !

213

Анонимен

преди 13 години

До 202. Не е имало такива скандали до сега ,защото престъпността и държавността бяха едно цяло,а сега се разделят и компроматите са налице...то от мафията друго не се и очаква. И Ангела Меркел да подслушват пак може да излезне нещо подобно като с Бойко затова платените драскачи да се успокоят малко .

212

Анонимен

преди 13 години

Комисията за защита на личните данни е приела задължителни указания до всички нотариуси да не фотокопират лични карти

211

Анонимен

преди 13 години

Да го духат депотатите от герб защото дадоха по300000 бона на боко за място