47

Анонимен

преди 13 години

Компромати ли? Че откога истината стана компромат:) Явно ГЕРБ със закон ще подмени ценностната система на хората:) Всички трябав да изповядват кражбата като основно занимание:) Който открадне повече е добър професионалист:)

46

до Др

преди 13 години

Не са ти много ясни нещата а? Това е първото правителство което оцелява при вот на доверие, а едното от двете, които паднаха при такъв вот имаше мнозинство. Прочети малко политология защо вотът на доверие е най-голямата проверка(да не се бърка с вот на недоверие при който се оцелява много лесно).

45

gotin

преди 13 години

Нека поиска вот на доверие от народа.

44

Волен

преди 13 години

Бойко Борисов не трябва да се прави на добър и на реална опозиция на властта, защото беше част от правителството, което продаде за жълти стотинки БТК и Енергото, а той не каза нищо по тези случаи, каза още Сидеров.

43

AA

преди 13 години

СДС са толкова жалки, погубиха синята идея. Не им ли е ясно,че ако сега има избори, хич не е сигурно че СДС+ДСБ заедно ще успеят да влезнат в парламента???

42

Наздраве с бира

преди 13 години

В днешния си брой, в коментар, посветен на управленията в бившите страни от Източния блок и озглавен "Автократите в Източна Европа взимат надмощие", вестник "Ди Велт" пише: "В България предполагаемият реформатор Бойко Борисов упражнява властта си с машинации, които трябва да бъдат определени като близки до методите на мафията. Но Европа мълчи".

41

26.10.2007 18:55

преди 13 години

Сегашният столичен кмет Бойко Борисов не се различава по нищо от крадците и мафиотите, които по време на целия криминален преход ограбваха България. Това каза лидерът на Атака Волен Сидеров по време на заключителния митинг на партията за местните избори. Според Сидеров, когато хора от Атака влезнат в Столичната община те ще изкарат далаверите, извършвани в продължение на дълги години от сегашните управници.

40

Анонимен

преди 13 години

Пич, просто ме дразни как някакви необразовани псевдодемократи обиждат на комунист всеки,който е учил и вижда гаврата сега и СЪЩЕВРЕМЕННО се кланят на подобен.Това се прави с цел да се шизофренира вярата в МЕСИЯТА и да се преразкаже произходът му.Такъв произход, такива закони , такова мислене.Иначе е ясно,че всички са живяли ЕДНАКВО под комунизъм - смешно е обаче тези,които са се облажили да се пишат дисиденти, че даже и демократи.

39

до Гербушко

преди 13 години

Интересно, говориш за клиенти на четвърти километър, но не споменаваш Яне - или го харесваш като мъж, или си член на младежката организация на БСП. И в двата случая биеш у лево :)))))))))

38

Анонимен

преди 13 години

36Очко видя ли колко ти станаха плюсчетата:) Не гледай плюсчетата, а казаното друже:) Мога да ти насвяткам още много такива, но това не значи, че са много:)

37

до 37

преди 13 години

Пич, всеки в тая държава е потомък или роднина на някакви комунисти и какво от това?

36

pipi

преди 13 години

Европейци!Нито единият знае за какво става въпрос,нито другият ,но се подкрепят и дрънкат и то убедително!Това е дай Боже да е последният български абсурд!

35

Анонимен

преди 13 години

Сините пак се издъниха. Сами се изхвърлиха от властта тези ***.

34

Анонимен

преди 13 години

Пич ще ти докажа как се пишат плюсчета:) Гледай твоите:)

33

Анонимен

преди 13 години

Комунист- първи смисъл - имал партийна книжка преди 89г.- втори смисъл - имал достъп до висшите ешалони на властта.Та Пожарникарчето отговаря и на двете. Колкото и безмозъчни агитатори да се опитват да втълпят,че той е фронта на борба против последиците от комунизма - това очевадно не е. Жена му, щерка на бивш генерал от ДС, най-богатата дама в БГ-филоложка, той мутра по време на прехода и забогатяващ...Тъй че тези безмозъчните да не обиждат на комунист хора,които са се образовали и виждат гаврата. Това е изкуствено разводняване на дебата - може би умишлено,може би просто от глупост.

32

очко

преди 13 години

Като гледам оценките по форума или е купен или след вота хората здравата са се притеснили да не ги подхванат ако кажат нещо против власта

31

Maraba

преди 13 години

Ама снимката е покъртителна.Б.Б току що е казал на пидерчо-"*** тия ми се вързаха.За пореден път!"

30

Др

преди 13 години

ДОста измислени са тея вотове, като се знае колко депутата има ГЕРБ и подлизурковците от Атака. Това гласуване не отразява мнението на България, нито вота на недоверие нито вота на недоверие. Веднъж получил таква голяма власт и толкова депутати, ако иска и 10 вота може да си гласува - няма сми...

29

sion

преди 13 години

За разлика от тези за наеми и бира..Абе всички пари , които не са в Боко и кликата му , са грешно похарчени.

28

Анонимен

преди 13 години

youtube/watch?v=OG4PFDy14EIПрекрасен линк, показващ политическия курвелък.Яамет е нужна на този народ, освен и образование.