101

darcas

преди 13 години

Докога ще ти пробутват някакъв актьор от Стъклен дом за посланика на САЩ??? :)))

100

Idiot

преди 13 години

До 110Престани да си пробутваш *** съпруга!*** си остава ***!Но щом те в впечатлила толкова, или си пухльо (комбинация между *** и ***) или си *** или не си наред!

99

?

преди 13 години

Ти какво искаш да ни галят с перце ли.... все пак сме били съюзник на Германия !!

98

някой

преди 13 години

До: IdiotНе мисля че предложението ти би било много изгодно. Ако се стигне дотам, че да вземат нашите роми, американците ще ни предложат това да стане на разменни начала - те да ни изпратят малко от техните афроамериканци. Не вярвам да ги вземат нашите така без нищо.

97

#

преди 13 години

със сигурност е много по-красива от вашите жени и е по-възпитана от вас!

96

ейййййййййй

преди 13 години

ейййййййй какъв сладур,само дето не му стга времето за посещение на индианските резервати и негърските гета!защо ли не намира време да отскочи и до там!

95

асд

преди 13 години

А господин Уолрик дали е присъствал някога на *** сватба... да види що *** се разхождат, по 150 кила от които 10 - злата и накити. И бил ли е в някоя от онези хиляди, може би десетки хиляди скромни къщички по селата, в които живеят мизерно ***, и то само с един единствен басейн. Помогнете им, господин Уолрик, молим ви... спасете ги

94

българин

преди 13 години

Не знам дали това му е работа на Уорлик, не ме и интересува, но защо американския посланик, а не президента и премиера отиват в това гето е въпрос, който мнозина псевдо-патриоти трябва да си отговорят. Но то това е демократичното социално мислене, държавата да мисли за най-бедните и слаби от едно общество, не за Мишо Бирата, Пешо Скакалеца и прочия величия....

93

koko

преди 13 години

УНИЦЕФ е расистка организация, чиято цел е увеличаване на бедността и разделението между хората.Къде бяха те, когато блока още беше там .Реално разликата между блока и палатката е че поне няма опасност някой да се подпре на несъществуващ парапет и да падне от 8-я етаж.Защо не са обърнали внимание че има 13 годишни с деца.Защо не се помага на хора с ниски доходи чиито сметки за вода и ток са напомпани.Да дойдат да видят как родители се самоубиват от безпаричие а не да правят PR акции.

92

Анонимен

преди 13 години

Предлагам да сринем всички ромски гета. Ето - Уницеф им намира квартири, плаща ги, дава им пари за хигиенни материали, дърва за огрев, покъщнина. С всяко сринато гето хем на ромите ще им е по-добре, хем на нас ще ни е по-добре.

91

...

преди 13 години

до 94На магистралата ли я набара бе малка ***?Толкова ли си грозен,че не си намери некоя *** поне?!

90

Idiot

преди 13 години

до 99Няма как!Моята просто не е ***!А твоята е!Всички *** миришат на спарено-кисело.

89

ДОСТОЙНА БЪЛГАРИЯ

преди 13 години

На синята *** май не й е изгодна да се знае,че Съветската армия нахлу в Родината ни с помощта на ВАРВАРИТЕ АМЕРИКАНЦИ

88

the Tru

преди 13 години

На *** и на Американец вяра да нямаш,

87

до 98

преди 13 години

не колкото твоята жена

86

Idiot

преди 13 години

До 94 - РеалистЗа *** ли си се оженил, бе пич?И как е?Мирише ли много?

85

mean

преди 13 години

гледам че хакерите от пентагона са намесиха в коментарите.... започнаха да ги премахват доста!хАмериканци!!! какво да ги прайш

84

Колхозничка

преди 13 години

Работник, чети, не пиши.

83

Анонимен

преди 13 години

Чета тука и не вярвам на ушите си!Всички сме на едно мнение--държавата не струва,но защо си седим и нищо не предприемаме?Има ли някой идея по проблема ,или всеки си трае ,не се издава .Така постъпват и политиците ни-който е опозиция казва че има идея ,но ще я каже като дойде на власт.И ние ли за това си траем?

82

до реалист

преди 13 години

бъдещето е както си го подредиш, аз живея с ромско момиче и нямам проблем!