80

Анонимен

преди 13 години

Ако Бойко не беше удобен за олигархията и мафията и наистина им пречеше, досега да е ... хайде да не казвам, че не са хубави тези неща, за никого.

79

Анонимен

преди 13 години

А някой дали знае, че единият М.М. (Михаил Михов) и другият М.М. (Младен Михалев) случайно са съученици и набори (64-ти)? от СОУ Отец Паисий, гр. Силистра? После единият става баскетболист, другият борец. Не е толкова *** факторът за Михов, колкото е приятелят му от детинство Маджо. Има и второ поколение назначени бизнесмени.

78

жалко

преди 13 години

Ако не беше построянно саботирана работата на Царя,сега щяхме да имаме и магистрали,обаче не...алчните интриганти развалиха договорите с португалците,за да може Божков да лапне поръчката.Няма да забравя как когато вече португалците си бяха тръгнали един от тези,които най-много лаеше,че договорите били нередни,като стана министър и се запозна с документите си призна пред всички медии,че всъщност сега се оказвало,че всичко е изрядно...такива ми ти работи с популистките атаки срещу Царя...

77

Калин

преди 13 години

Царя пое своя кръст .. да направи тази страна европейска .. комунистическите *** го знаеха .. !!Царя го направи - страна член на НАТО, страна член на ЕС .. въпреки комунистически ***.. въпреки мафията .. Той успя .. след него .. жалкарите на Коминтерна .. я направиха анадолска провинция .. несигурна, бедна и примитивна !!

76

kapo

преди 13 години

Плюйте, ама по време на Царя всяка година намаляха данъците и осигуровките, заплатите се увеличаваха, и страната имаше икономически растеж.

75

Анонимен

преди 13 години

Може би и малко хора помнят, че именно така нареченият Цар, направи ББ депутат от НДСВ. Това са факти все пак, господа-другари герберасти.

74

Мумии-спасители

преди 13 години

БРАВО Днес.бг!Извадихте още една мумия от нафталина.Бравоооо.Последните месеци ми омръзна да гледам черната муцуна на Гаргамел - основоположникът за пристигането на Негово "Величество" - Като му дойде времето ще кажа,едно-друго,800 дни и т.н. и т.н.А бе а си хващай горите,че ще ти .................мадридски комарджия долен.

73

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО пусни само за 2дена килърите щото май вече някой хора прекалиха пешо сумиста и дачи да влязат в действие

72

Анонимен

преди 13 години

Май всички вече забравихте думите на Бойко Борисов като стана Премиер. Припомням ги: "Има един човек, на когото съм безкрайно задължен" (този човек е именно лицето от снимката).Но българинът по принцип си е късопаметен ...

71

Аспарух

преди 13 години

Хахаха, липсата на алтернатива е присъща на глупците ! Нищо лично, но ми писна от такова мислене. На тази страна и трябват все повече будни хора с идеи, а не такива, задоволяващи се и радващи се на простотията на нашите управници !!!

70

koko

преди 13 години

Този пак точи зъби :).Като казва "нашата конституция", коя има предвид немската или английската?

69

Пич

преди 13 години

"Този, който е готов да пожертва свободата заради сигурността, не заслужава нито едно от двете !"Бенджамин Франклин

68

Анонимен

преди 13 години

Тоя не беше ли човекът, който отвори вратите на Бойко Борсов за политиката ?

67

Nasko

преди 13 години

Величеството да каже, как точно тези от ДС, го докараха, как кадруваха, как си плащаха, за да станат депутати обществена тайна е колко струваше при него едно такова място!Разплакала се "гората"Има една книга " Историята на КГБ" да прочете там за себе си и семейството си, чий Храненик е!

66

Анонимен

преди 13 години

сега ревете ама като смените БОЙКО ще ревете още повече

65

Калин

преди 13 години

материални претенции няма как да има .. защото собственоста е негова .. факт :) имотите никога не са били държавни .. след 1944 бяха партийни !!!на разположениое на комунистически *** !! преди това .. винаги са си били частни .. и все на конкретни хора!

64

Анонимен

преди 13 години

То след теб и гори не останаха, така че мълчи си там!!!

63

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Имаше една книжка "Съвети към сина" ... ей от там можете да видите какъв е моралът на тоя козел и какво отношение има той към българите.

62

Maraba

преди 13 години

Не!Просто лешоядите надушват ***.Който не се обади сега,няма да кльопа.

61

Анонимен

преди 13 години

ДА СПАСИМ БОЙКО БОРИСОВ ОТ МАФИЯТА