21

уйикй

преди 13 години

ВАЛУТНИЯ БОРД Е *** И ЧАС ПО СКОРО ТРЯБВА ДА ГО МАХНЕМ.БАНКОВАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЪРЖАВАТА НЯМА ЕДНА ДЪРЖАВНА БАНКА ВСИЧКИ БАНКИ СА ЧАСТНИ.МИСЛЕТЕ БЕ АГЪНЦА.В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИМА ЕДНА БАНКА И ТЯ ДА Е ДЪРЖАВНА ДРУГОТО Е ИЗГЪЗИЦИ КОИТО ПЪЛНЯТ ЧАСТНИ ДЖОБОВЕ.

20

аз

преди 13 години

Вацлав Клаус - лидерът на свободна Европа!

19

Истината

преди 13 години

Абе човек затова депозитите в банките растат и стигнаха до 37 милиарда щото няма работа.Тези пари да не са ги взели от небето или от дърветата.В момента медиите са много виновни за свитото вътрешно търсене,защото преди всяка новина имаше по 1000 пъти споменато криза криза криза.Медиите наплашиха хората и те спряха да пазаруват от това по малко ДДС по-малко поръчки за бизнеса и най-вече по-малко пари за самата държава.

18

до 20

преди 13 години

Кой надценява лева бре?Всички валути-и долари и еврота са до едно фалшиви.Себестойноста на стоките и услугите е надценена,не парите.Има спекула,лъжливи икономически показатели,разни банкови алабализми...Още в Рим са знаели,че ако ти трябват 4,ти дават 2,за да си в нужда и постоянно наведен.едно време хората имаха свободата поне да грбнат сопите и да разрушат системата,Сега е късно-ония се окопаха,а 80% от населението виси на банките.Честито.

17

Икономист

преди 13 години

Дааааа! Никаква переспектива. И дядовците ни, и бащите ние и децата ни ще са в перманентна криза. Българинът никога не е получавал достойно заплащане. НИКОГА!!! Вечно е ограбван и лъган. Затова е злобен, завистлив и мрачен. Бие жена си, пие, няма зъби и е пълен ***. Бургазлиев е прав!

16

Анонимен

преди 13 години

Това е най великия националист в Европа!Не иска ни Русия ни EC u zatova се и управиха а ние духаме супата с боко,гоце,костов,яне и компания

15

Анонимен

преди 13 години

"Съществуването на еврото бе трагедия за държави като Гърция, Ирландия и Португалия", добави той.......Да бе като в еврото е вината защо не повлия така и на Германия,Франция....в случая мързеливите гърци пияните ирландци, и *** на европа-португалците виновно им било еврото - да бе да!

14

биби

преди 13 години

нямах това предвид. имах предвид европа в някакъв паритет с няколкото вече съществуващи големи икономики, които са и самостоятелни държави. разпарцелирана европа няма шанс чисто физически, е единственото което исках да кажа.

13

Бургазлиев

преди 13 години

До SASДори не можеш да хванеш темата, ***! Темата е, че сме *** и не можем да си направим държава, която да обичаме. Само слепец няма да види в каква миазма живеем. Знаеш ли сас ли праз ли, че левът е надценен поне два пъти. Знаеш ли изобщо какво означава това. Че ни няма никакви на картата! ***!

12

sas

преди 13 години

Сакън !!! Не си го и помисляй, че тогава я втасахме.

11

до 12

преди 13 години

ти пък къде го видя тоя прогрес ?сегашното положение в България не е доста по-зле от това,което беше при Жан Виденов.Ако не ми вярваш,питай майка си и баща си.Тогава въпреки хипер инфлацията,хората загубиха спестявания,но имаха работа.Сега хората нито имат спестявания,нито имат работа.България повече няма какво да губи,ние сме стъбилни,вървим на равно по дъното.

10

до биби

преди 13 години

Една валута,едно правителство,една държава и 7 милиарда роби.Готино а?

9

Знаещ

преди 13 години

Докато ние се хвалехме, че чукахме чехкини, хората си направиха държава за чудо и приказ. А БАБЕК, който тъгува за 68 година, е пълен ***. Не Бабек, а Шибек! Чехите са най добрият пример за борци за демокрация. Ако знаете какво мнение имат за нас цяла Европа, ще се изчервите. Ако излизате от баня - "Честито"! Догодина пак.

8

лалев

преди 13 години

бургазлиев е фагот

7

Истината

преди 13 години

Валутния борд беше единственото решение което можеше да ни изкара от онази криза.Отделно валутния борд предотвратява такива кризи защото неговата функция е да запази стабилността на банковата система в България.Падне ли борда ще трябва да кажем сбогом на целия погрес на България за последните 10 години.

6

биби

преди 13 години

съгласен с 4. как ще успява (конкурира с останалия свят също) този континент без свободно движение на хора, капитали, стоки, бизнеси.. 300 милионна америка, 1.3 млрд китай, индия, всеки от тези говорещ един език и без вътрешна структура (т.е. минимална стойност на транзакцията при на всяко ниво на стопански живот) и разпарцелирана европа, не се разбират (езиково), минаваш граници на всеки няколкостотин километра, сменяш валути непрекъснато и очакваш да се конкурираш с останалия свят...

5

sas

преди 13 години

Кое е общото с темата? ***!!!

4

alex

преди 13 години

Нищо лошо му няма на еврото.. най лошите му страни са такива като тоя ***, който забрави откъде са тръгнали, които обичат да се изказват неподготвени, без да погледнат в собствената си градинка.. Забравих да спомена и "прочутите" американски финансови анализатори.. иска им се еврото да е слабо, ама... еврото ще оцелее. Напоследък нито един от тея светила не позна дори и краткосрочните спот-отве във валутните курсове... Правете си изводите (и най-вече защо най-лошите думи за еврото идват от САЩ?

3

sas

преди 13 години

А въвеждането на валутен борд у нас беше добра идея.

2

Babek

преди 13 години

Лоша идея беше че руснаците излязаха от Чехословакия през 68 година. Да видим щехте ли да чуете за евро? Лоша идея било! Тоя има напреднал алцхаймер.