104

някой

преди 13 години

До: AmenhotepЕ да така е. Ама и турците са ни клали и са ни палили селата преди стотици години - нещо което ти също привеждаш като пример защо трябва да мразим турците в днешно време!!!

103

някой

преди 13 години

До: AmenhotepАми ти сам си го натякваш, нали даваш за пример Сивите вълци че имали депутати в меджлиса.А пък аз не мога да разбера какво ни го натякваш тоя Ердоган?Ердоган така, Ердоган онака. И аз не го харесвам, никак даже, но това не е достатъчно да го изкарваме по-черен и от дявола (каквото се опитваш да направиш).

102

до 106

преди 13 години

Виждам,че можеш да пошеш,четеш и говориш на български.На какъв език говори местното население на Африка, Южна и Северна Америка,Австралия....? Кажи де на какъв език говорят?Каква религия изповядват? Защо *** са толкова пръснати по света? ``Магнаурска школа`` било, аз знам,че най-великият Цар на българите Симеон е завършил извън пределите на тогавашна България. И след като Борис I сваля от престола брат му той се възкачва.Знам също така как българските боляри са приели християнството-с меч.

101

:))

преди 13 години

Това ли ти е болната тема? Да не би да те засегнах като те набедих за неграмотен... Ако съм те засегнал извинявай ... хахаха.

100

Amenhotep

преди 13 години

И вартоломеевата нощ не се казва така защото Св. Вартоломей е заклал някого, а защото клането е станало на ДЕНЯ НА СВ.ВАРТОЛОМЕЙ!

99

Amenhotep

преди 13 години

Я кажи за Алевитите, що ги трепете в Турция ... та нали те са едни от кръвните врагове на Сивите Вълци?!?

98

:))

преди 13 години

А дали е твърде крайно в Корана да пише убии ги къде намериш и тем подобни... Значи може да има злобеещи хора от наша страна, но поне няма фанатици с бомби и убиващи невинни хора. Остава и до там да я докараме и тогава вече ще говорим за упадък на нацията...

97

Amenhotep

преди 13 години

Католици и протестанти, а? Добър пример даваш, ама католиците и протестантите са спряли да се колят преди стотици години (а и не са Православни), докато сунити и шиити се взривяват ЕЖЕДНЕВНО!

96

Анонимен

преди 13 години

до 109Ти си още по-неграмотен от предишния. :) Така, че не си струва човек дори да чете такива илитерати. Камо ли да се учи от тях на нещо! Я да видим колко време ще ти трябва да осъзнаеш написаното?!

95

някой

преди 13 години

До: AmenhotepДа бе, Вартоломеевата нощ е била една много мирна и тиха нощ! Почти като "тиха нощ, свята нощ". Макар че официалното название на събитието е "Клането на Св. Вартоломей" или "Massacre de la Saint-Barthélemy" на френски!

94

:))

преди 13 години

Само не разбрах каква е религията на 4то-юлците???

93

до Amenhotep и друг

преди 13 години

до Amenhotep и другитеЩо се отнася дали талибаните имат място в Турция..Отговорът е по-вече от ясен-ТВЪРДО НЕЕЕЕЕЕ.Но една съмнителна новина НЕ трябва да дава повод да се избиват комплекси срещу една съседна държава и цяла нация....Та и вероизповеданието влезе вътре...Не ли е твърде крайно?

92

Amenhotep

преди 13 години

Само не ми е ясно какво ми го натяквате тоя Сидеров? Аз нито съм атакист, нито някога съм бил такъв. А Атака съществува задари ДПС и ислямизацията, която то провежда. Нали знаеш, че "на всяко действие има равно по сила и обратно противодействие"! Така че, благодарете на ислямизма, за радикализирането на българския национализъм!

91

Анонимен

преди 13 години

Май ти не правиш разлика. Къде се водят войните и под какъв предлог? А всъщност са религиозни и винаги подклаждани от 4 юли. Защо въпреки, че Европа е икономически враг номер 1 на същите тези, не я докосват? Заради религията...

90

:))

преди 13 години

няма какво да каже и почна да говори за пунктуация и правопис... Пич хората в инет не са на изпит. Ако трябва да кажа и аз нещо.. ???"по-вече"???

89

Amenhotep

преди 13 години

Не си познал пич ... аз нямам нищо против миролюбивите мюсюлмани, които живеят според законите и порядките в България, но имам много против ислямистите-българофоби, които искат да въвеждат шериат и да отделят цели региони от родината ми. За неоотоманистите да не говоря.

88

някой

преди 13 години

До: AmenhotepА в този ред на мисли, след като ме питаш лично Волен Сидеров какви атентати е извършил, би ли ми казал тогава аналогично - какви атентати според теб е извършил Девлет Бахчели?

87

до 98

преди 13 години

Аз си знам мойта история, как са ни клали и асимилирали...имали сме култура по тия земи на Европа...Първия университет в света " Магнаурскта школа " където са учили императори,наши ханове и царе та дори и везири...всичко е унищожено от тази *** която е дошла.Още сърбаме от това невежество което ни бе причинено 500 г.

86

Amenhotep

преди 13 години

102Вие май между политически и религиозни конфликти не правите разлика? Ето това е ислямизъм - религиозно-политическа доктрина!

85

до Amenhotep

преди 13 години

Ето в това е разликата между мене и тебе. Ти имаш едно чувство ОМРАЗА. И си я бълваш срещу всеки който носи турско име. А аз имам идеални приятели етнически българи с което се гордея.За кланета и палене на къщи нека не говорим...През 1989 не палеха къщите,събаряха ги с булдозери...Но аз оставих това в миналото,доколкото виждам ти си спрял да се развиваш през 1912-13 година.Прав би съм?Още там ли пасеш? Ей това е да си комплексар...За праисторий да не говорим,всеки има нещо за казване...