81

На дали

преди 13 години

Ти кога за последно си ходил при психиатър?!!!!Оди се прегледай,че ставаш за смях и на детските градини.Не разбра ли до сега ,че герберите са се сдухали,сега са в безизходица и се чудят какво да правят(щото хептен нищо не умеят ,освен да режат ленти по магистралите)!Ама зимъска народа хептен ще огладнее и съответо озверее,и на изборите...........мама Ви се....................... а!!!!Така де ,вече стъпихте върху динената ***!!!!

80

избирател

преди 13 години

Ти май не си много наясно със социалното осигуряване !От 2001 до сега съм осигуряван на максималния за страната доход ,това ми е далаверата ....която сега ГЕРБ ще лапне...

79

рм

преди 13 години

Имам втори"доброволен"пенсионен фонд, преди 3 г. сумата от вноските/от мен и работодателя/беше 4200 лв., след като работодателя спря да отразява сумата във фиша направих проверка и установих, че сумата е намаляла с 1200 лв., въпреки, че бяха внесени още 12 вноски, следващата година стана същото. От фонда твърдят, че имат загуби на борсата, но аз считам, че правят далавери с работодателите и крадат от сумите. Затова искам да има контрол върху фондовете и да ги задължат ежегодно да обявават сумите

78

Анонимен

преди 13 години

Е щом ще е както преди 89 та е добре понеже народа може да си върне онова което му откраднахте.

77

Анонимен

преди 13 години

Днеска над нас какви ХИМИЧЕСКИ СЛЕДИ ИМАШЕ от самолетите. МАЙЙЙКОООО.Борисов ПРЕДАТЕЛ НАРОДЕН - КАЗВАЙ ВЕДНАГА КАКВО ХВЪРЛЯТ И ЗАЩО СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ХВЪРЛЯ. Знам, че БГ е страната на глупаците и необразованите, така че много моля, тези които не могат да четат просто да не дават минуси - А ПРОСТО ДА ПОГЛЕДНАТ НАД ГЛАВИТЕ СИ.

76

жоро

преди 13 години

пролетариите от СДС и БСП започнаха да се обединяват.

75

Алах

преди 13 години

Бе проекта борисов трябваше да избие пенсионерите и неудобните за държавата тази зима според ДС и да качи АБВ-гз на власт ама нещо сметките на кукловодите излизат криви............

74

избирател

преди 13 години

Единствения политик който е в час - това е Костов!

73

Анонимен

преди 13 години

Тиквата се срина.Дянков не успя,Калина се накраде ,а Цецо си играе на ченге. Кофти правителство,не заслужават властта.

72

Анонимен

преди 13 години

Платената ченгесарница на Гоце се чуди как по просташки начин да плюе по политика Костов...)) Има ли някой от нормалните хора да им вярва на тези ченгета,които се продават за малко пари? Това не са нормални хора...)) Те просто са облъюени от руско-азиатската радиция...))

71

фанта

преди 13 години

Не забравяй и външните за страната ни фактори! Ако тогава си бил здобре при БСП и коалиция, не означава и че сега ще е така? Светас е променя всяка секунда. Койд а очаква фалрити на ЮЕсЕй-банки? не може да знаем бъдещето, затова и не съжалявай за миналото! въпроса е какъв избор да направим, за доброто на нас българите, а не да се доунищожаваме! Гласувах за ГЕРБ и не съжалявам. Но съм гласувал за всякакви преди това. Не знаем накъде ни дърпат, в тоя потаен политически многопартиен свят?

70

Мариан

преди 13 години

Кредитната рейтингова агенция Moody's Investors Service актуализира своята оценка за икономическата ситуация в България, съобщиха от Министерството на финансите. Кредитният рейтинг е потвърден на Baa3 с положителна перспектива.Standard & Poor's Ratings Services потвърди дългосрочния и краткосрочния рейтинг за кредити в чуждестранна и местна валута на България 'BBB/A-3'. Перспективата за дългосрочния кредитен рейтинг е стабилна. АРЕ РЕВЕТЕ СЕГА, КОМУНИСТИ ГАДНИ!

69

до 75

преди 13 години

а костов от кои книги учеше икономиката.

68

за мен

преди 13 години

абе не парите, кризата и икономиката са най-големия проблем на Блъгария! Най-големия е липсата на елементарни правила във всичко, което отказва хората да живеят на това място!

67

На дали

преди 13 години

Ами Бойко ТИКВАТА *** ,НА КАКЪВ ЧАРДАК СТОИ ,А???*** ГЕРБЕРЧЕТА (БАНДА *** СЪБРАНИ НА ЕДНО МЯСТО)!!!!

66

Господ

преди 13 години

Много ти се ще, ама - си лош пророк.

65

На дали

преди 13 години

Това правителство няма да ПРЕЖИВЕЕ ЗИМАТА! И .................ПО-ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ИМА ГЕРБЕРИ НА ВЛАСТ!!!!!

64

Анонимен

преди 13 години

така е Спонги,държавата е на самотека ГЕРБ се молят кризата да мине от само себе си,обаче това не се случва и няма да се случи.вече трябва да се взимат решения,най трябва да прави солидна икономика,а очевидно Дянков не може да се справи с проблема.Момчето е учило от книгите,ама книгите са писани за държави,в които има реална пазарна икономика.У нас тази теория не работи и това се вижда.

63

Българин

преди 13 години

Давам ти пари за еднопосочен билет за Северна Корея. Другарят Ким Чен Ир ще те посрещне лично.

62

оруел

преди 13 години

...някой да се сеща за ония 16 депутати дето ходиха за телефони......брей какъв народ сме .....то имало по важни неща, и тоя костов и той бил поназнайвал нещо, брей, брей, какъв късопаметен нарос, срамота....не народ а ......казал поета, но иначе всичко знаем и разбираме, пък и гласуваме, да се забрани правото на глас