39

x

преди 13 години

perfekt

38

пп

преди 13 години

Да добавя - така изглежда един НОРМАЛЕН човек, болестно е да ти виси шкембак и сланини около кръста

37

Пешо

преди 13 години

Ужас... Докъде стигнаха американците... Като видят жена с нормално тегло, мислят, че има анорексия или е болна от рак... Страшна работа. Под 80 кг жена в америка- веднага на психиатър!

36

Пич

преди 13 години

"Сочните форми винаги ще бъдат най-харесвани от мъжете. ;) "Право думаш брат. Не е ли да пошляпваш някой сочен *** докато клатиш девойката на задна, изобщо не ми я хвали. Хубавите жени са сочните жени. Тия тийнейджъри дето коментират под тази статия са виждали жена само на снимка и за това говорят глупости. Че то това на снимката мяза по-скоро на някой младеж на 16 по тяло, направо ужас.

35

асд

преди 13 години

ако на нея така и харесва, не виждам авторите на статията какво целят... в България няма жълта преса, и ако има тя е към фолка и мутрите, не към холивуд и където и да е другате...

34

edin_grad

преди 13 години

Кльощавичка е, да. Но така се получава когато се лансират ходещи скелети като моделите на Викторияс Сикрет - Лима, Амброзио и т.н. Плюс това не е много естествена (aka силикон), да не говорим за хубост. Изобщо не може да се сравнява с Скарлет Йохансон, Ким Кардашян или Джен Анистън. Сочните форми винаги ще бъдат най-харесвани от мъжете. ;)

33

някой

преди 13 години

Да, болезнено слаба е, ще я опъна веднъж и я пускам да си върви.

32

Пич

преди 13 години

С тия татуировки по нея ми прилича на някоя порно актриса-наркоманка ... ама дори не и порно звезда. Доста пропаднал и болнав вид има, спор да няма.

31

Анонимен

преди 13 години

много е хубава,аз такива ги и обичам,лоени топки вие си гледаайте...

30

сега ще ме оплюете

преди 13 години

Болезнено слаба е, а всички вие сте ч*к**жии; споко, момчета - тя няма да ви пусне дори 70кг да тежи, така че си пийте бирата, яжте пръжки и пошляпвайте мераклийски шкембетата

29

Анонимен

преди 13 години

Слабите - палците нагоре, дебелите - надолу хихихи

28

Анонимен

преди 13 години

Че е свалила няколко кг, свалила е, ама чак пък болезнено слаба и анорексичка?! Абе вие виждали ли сте анорексичка? Между момиче, което е толкова слабо, че се движи с инвалидна количка, защото няма сили да ходи и Меган Фокс разликата е от земята до небето!!! Или за вас всичко под 100 кг е супер слабо! Пълни глупости!

27

Дедо Панчо

преди 13 години

Море, добре си е момето, дори много си е добре. Живо и здраво да е и да му се радват хората. Ние, покрай масата на фидосова или силикона на безброй простакеси, съвсем се изкилиферчихме.

26

Анонимен

преди 13 години

Ако на тази фигура не и казвате болезнено слаба незнам, сигурно стандарта за болезнено слаб ви е някой излязъл от Аушвиц. В случая се казва че е отслабнала много в сравнение с това, което беше преди и честно казано с няколко килца в повече е много по-женствена и хубава. Но това повечето българи не могат да го разберат. Така де - светът не е само бял или черен. Има и сиво!

25

Ади

преди 13 години

И кай реши, че е "БОЛЕЗНЕЗНО СЛАБА" - ТЛЪСТАТА авторка ли ???

24

main_creator

преди 13 години

Че точно на това му се казва перфектни форми - глупости слабаБелег за женственост е слабото телосложене - това е една от разликите с мъжетеТова ми харесва - слабо - но не кльощаво- нормално за хубава жена

23

Разумен

преди 13 години

Бе става, *** преди беше по-хубава

22

Анонимен

преди 13 години

Да ми седне на лицето:)))))))))

21

Анонимен

преди 13 години

Чудесна е ... по света скитат много дебели и завистливи хора :D

20

Прекаляват

преди 13 години

Че е слаба, слаба е. Ама:"Много медии коментират възможността Фокс да страда от някакво заболяване и дори да е болна от анорексия."Ми се вижда прекалено. Какво слабите са задължително болни или с анорексия ли. Може просто да е слаба по-природа. Или да има по-тънък скелет ( и това има значение повярвайте ми), може генетично да е слаба. Виждал съм доста българки толкова слаби и в перфектно здраве. не че се правя на много разбирач, щото не съм, ама ми се вижда ок. По-скоро има спортнотелосложение