29

Boiko

преди 13 години

skoro skoro sled 3 godini

28

Геят Борисов

преди 13 години

А най-голямата *** на ДС - Бойко ще представя ли ***? Кога ще се разследва колко трупове е оставил Гейко Борисов през 90-те години зад гърба си?

27

Анонимен

преди 13 години

колкото повече се защитават дискредитираните дипломати толкова по-лошо става

26

последен валс

преди 13 години

И ти си отиваш брат. В бюрото за безработни. Скоро.

25

Анонимен

преди 13 години

БАН-хранилка на динозаври от ДС и БКП и техните отрочетаМнВР-хранилка на динозаври от ДС и БКП и техните отрочетаБНБ-хранилка на динозаврите от ДС и БКП и техните отрочетаБНТ-същоВСИЧКИ ВИДОВЕ СЪДИЛИЩА-същоУНСС СОФИЙСКИ та ДО ТЪРНОВСКИ .. ЮГОЗАПАДЕН -СВИЩОВ... ВСИЧКИ-ДС И БКПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и СЕ ПИТАМЕ ЗАЩО СМЕ АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА!ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ И ДА ПУСНАТ БЪЛГАРИЯ ОТ УБИЙСТВЕНАТА ПРЕГРЪДКА!

24

Анонимен

преди 13 години

Пищете, пищете, колкото по-силно пищите, толкова по-правилно са ви нацелили! Младенов, с теб сме! Крайно време е да се приключи с тия неща завинаги!

23

БРАВО!!!

преди 13 години

Браво, Ники! Сритай им скапаните комунистически *** от топлите местенца! А Сергайчо ДГД!!!

22

Нов морал

преди 13 години

Само така!Всичко на светло!Малоумната публика се забавлява:)Затова службите вече не могат да вербуват един човек:)Защото хората знаят,че след време могат да се окажат на пангара!Те затова и борбата с престъпността ще е на такова ниво:)Юруш на маслините!Радвай се народе!Сега чакаме в отговор и нашите партньори да обявят тези,които са работили срещу нас:)САЩ ще са първи сигурно:)Да ни дава Господ да живееш в интересни времена,казват китайците:)Скапването на БГ продължава!Хип, хип, ура, ура!

21

Анонимен

преди 13 години

Позицията на БСП е да ходим с посрани *** и всички да ни се смеят

20

Анонимен

преди 13 години

Оказва се че половината от дипломатите са ужасно некадърни след като до сега не са си подали оставката.

19

Гражданин за EРБ

преди 13 години

В ДС е имало хора дето са работили за България като разузнавачи...и хора дето са работили за България като ДОНОСНИЦИПоследните са проблема.Тези дето са шпионирали щатите и запада - ЕВАЛА ИМВъпроса е КОЙ Е БИЛ ДОНОСНИК И КОЙ НАИСТИНА Е РАБОТИЛ ЗА РОДИНАТА СИ...ЗАЩОТО ИЗКАЧА И ВЪПРОСА - ТЕЗИ ДЕТО СА ОХРАНЯВАЛИ ДИКТАТОРА - "ПОДЛЕЦИ ЛИ СА ИЛИ ПРОСТО СА СИ ВЪРШИЛИ РАБОТАТА"??? Ако са подлеци - ТОГАВА КОГА ЩЕ УБИВАМЕ БОЙКО С КАМЪНИ???

18

123 :)))

преди 13 години

естествено че не е важно за герб кой как работи имат си достатъчно млади и нагли неподготвени кадри от типа на Калинка.....

17

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Младенов: Намираме се в 2011 година, веднъж завинаги тази страница в българската история трябва да бъде затворена.Добре, да почнем от баща та на Никиту Гея, дето е бил служител в същото ДС...ще замеряме ли баща ти с камъни на площада???

16

Анонимен

преди 13 години

Последен валс, сбогом любими/***/.............

15

wiktor

преди 13 години

Точно фактът, че БСП циврят за всяко действие на правителството е показателно за добрата работа на ГЕРБ. Евала Бойко - долу БКП! :)

14

Президент на РъБъ

преди 13 години

11 - ами хващай метлата и марш в ТИТАН АС...Щото си явно ***, който не го интересува нищо...Що изобщо коментираш ?

13

2,5

преди 13 години

ами как да са съгласни *** да се махнат техните хора,кой ще им изнася после откраднатото в страната,доста късничко доиде това обявяване ,но по добре късно отколкото никога...

12

Президент на РъБъ

преди 13 години

ДС-тата да ровят в кофите, а Станишев - на Цариградско да рине сняг, *** му комунистическо!!!

11

Анонимен

преди 13 години

Червените са недоволни от всичко напоследък. Това мен лично ме прави доволен :)

10

Петров

преди 13 години

България е единствената държава от Източна Европа, която не мина през лустрация.Това не е ли обяснение за последното място в Европейския съюз, което заемаме по качество на живот! За мен е.