67

Анонимен

преди 13 години

Празно коледно портмоне НА Цв.Бориславова след ,като си продаде акциите в СИбанк

66

Анонимен

преди 13 години

Ами като толкова плачат, Гергов, Златев, Масларката, Овчаров, Петков - да си раздадат милионите на пенсионерите!!!

65

!!

преди 13 години

искам пари от масларова!!!!!!и на лора пианото искам!!!!!!!!

64

Анонимен

преди 13 години

Бива наглост, бива, ама толкова вече! А спрените средства в резултат на некадърността им, когато управляваха на какво се равняваше! А паричките от нашите джобове /от бюджета/, които наляха в хотелите на Гергов по морето, когато водеха пенсионерите там, на какво се равняваха за нас, единствените работещи!!! Никога повече комунисти на власт!!!

63

БайКолю

преди 13 години

Че евтин популизъм, това е ясно! Неоспорим факт е обаче, че от всичките правителства след 1989-та, това е първото, което не успя да намери по някой лев за пенсионерите!

62

Анонимен

преди 13 години

Браво всички гербери са на линия да лъскат бастуна /имиджа/ на Боко и Цицо.Браво ,браво.Тъй момчета трябва да си заслужите кинтите.

61

Анонимен

преди 13 години

Нинова защо не раздаде на пенсионерите милионите, които прилапа като посредник на Р.Овч. при източването на топлофикация? Ще има за няколко десетки хиляди пенсионери! *** крадлива комунистическа опикана вмирисана разлагаща се ***!!

60

Анонимен

преди 13 години

Нещо не ми е ясно:БСП за пенсионерите ли милеят или ,че те няма да получат 13 заплата,защото едно е да ти бутнат 50 лв.,а друго да изтървеш 3000. Иначе да вземат милионите на Масларката и да ги раздадат на песионерите и тогава ще им повярвали,че са загрижени за тях.

59

Ха-ха-хааа!

преди 13 години

На Боко със собственият му полпулизъм по неговата глава!Ха-ха-хаааа!

58

истината

преди 13 години

това е на сергея пормонето..празно защото току що е платил за анти-герб пропагандата и мръсотиите на янето

57

фиро

преди 13 години

Евтин популизъм са тези пледоарии на *** Нинова.Ако отпуснат пари: "скръндзи, малко дадоха"... или "в тази криза те коледни левчета раздават"Ако не отпуснат: "с хеликоптер фърчи, пари за пенсионерите нема"БСП са шайка престъпници, предали България и народа, сценаристи на мутренския преход, разграбването и унищожаването на собствения си народ.За съжаление, има нещо вярно в приказката "Всеки народ си заслужава управляващите".

56

?!

преди 13 години

не го четох, щото е дълго, ама не е ли ПРЕКАЛЕНО дълго 28нали има ограничения в броя на знаците?!

55

arhar

преди 13 години

Дядо Коледа щял да подари нов калулатор на Бойко , за да смята по - добре, че да има пари и за бедните пенсионери ... А пък Сергей щял да подари на всеки пенсионер ' Капиталът ' на Маркс ...

54

Анонимен

преди 13 години

А на теб много здра да пратиш на Калинка и Цецо Консултанта.

53

Анонимен

преди 13 години

НЕМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП, ТА КАКВОТО ЩЕ ДА СТАНЕ. АМА НИКОГА!

52

Раз печки, раз кюнци

преди 13 години

Корнелия Нинова е една гнусна въшка .. *** долна какви сметки ше ми прави тая крастава жаба..да мре дано..

51

А кенгурата,аааа

преди 13 години

Я първо сметни правителствения самолет колко пари е похарчил за ловните подвизи на Гоце. И самолета на Масларова до КНДР. Така и никой не разбра чий *** държа там и защо отиде.

50

Анонимен

преди 13 години

СТАНИШЕВ ДА СИ ПОКАЖЕ ТРУДОВАТА КНИЖКА ДА ВИДИМ ВЪТРЕ КАКВО ПИШЕ. ПИШЕ "ЛИДЕР НА ПАРТИЯ". ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ С НАЗНАЧЕН ЛИДЕР ЗА ДА ИМА НЯКАКЪВ ТРУДОВ СТАЖ! И ТОЯ ЧОВЕК ИСКА ДА НИ УПРАВЛЯВА. ДА, АМА НЕ.

49

Анонимен

преди 13 години

Явно с в час със самолетните такси,я кажи колко струваше гледането на "Барса" и "Челси" от Боко ? Нали нещо говорехте за нов морал .

48

до ГЕРБОМЕТЪР

преди 13 години

Батка,хвани си ГЕРБОМЕТЪРа и си го заври отзад. Видяхме ги червените и турците какви ги натвориха,а и си написал един куп лъжи в това позитанско послание. И много поздрави на Азер,Вигенин ,Серго и другите ***.