97

Чичо Сам

преди 13 години

БСП -стожерът на законността, справедливостта и просперитета в България :)Чудя се само каква *** трябва да е човек за да гласува и вярва на БСП и нейните лидери???

96

Анонимен

преди 13 години

Само СПИН ще ни отърве от Сергеят и БСП !Обичайте се другари....

95

Amenhotep

преди 13 години

94Кои визираш под "комунистически"? Гербавите или Хомосоциалистите? Щото и едните и другите на някой етап от съществуването си все са били в БКП. А Доктора - "убиец" е шеф на СДС в Горна Оряховица!

94

оо

преди 13 години

Давай Цветанов , честните българи са с теб Бой по мафията А тоя *** като изгуби пак на изборите след две години ще бъде господин никой , и ще могат да се вземат с Азер Меликов

93

Анонимен

преди 13 години

На Цоко баща му не беше ли шофьор на Григор Шопов (шефа на ДС)? Това не го прави автоматично престъпник нали.Човека си е вадил хляба.Едва ли като такъв е подписвал мин.решения така че намека е неуместен.То и ти сигурно си бил пионерче или комсомолец ако си по-голям на години и какво чувстваш ли се престъпник.

92

Хер Мамут

преди 13 години

Добре са утрепали ***, сега е ред и на тоя червен *** да му пръснат кратуната. ***, наглецо!!!!

91

Анонимен

преди 13 години

Питам,щом неискате да ви информират за пестъпността на лекари,адвокати,работодатели и прочие,а ви кефи да сте в затъмнение както бяхте преди 45г. защо не се гръмнете и така да спрете с простотиите си...Щом ви харесва да ви е**т и третирват имате избор на изборите,а не тук да си изливате комунистическите си бисери :)

90

Amenhotep

преди 13 години

Добре ... значи са го обдишвали ... което значи че са се опитали да го спасяват ... И защо след като са го "убивали" са се опитвали да го обдишват? Цялата работа не е толкова лесна и проста и пак казвам, че е за компетенцията на СЪДЕБНА МЕДИЦИНА! Другато са изказвания ни в клин ни в ръкав.

89

Георги

преди 13 години

Станишев скрии се !

88

Анонимен

преди 13 години

Цветанов да ходи в затвора.

87

Анонимен

преди 13 години

Бе то и аз искам затвор за Станишев, ама кой ме чува...

86

Анонимен

преди 13 години

Бе не им обръщайте внимание на ***. Докога ще ни занимавате с тоя пръдльо от снимката?

85

До Аменхотеп

преди 13 години

Днес в сайта имаше статия в която пишеше че има частично отваряне на белия дроб което може да се получи само при опит за обдишване на детето от страна на лекарите.Е ако е било аборт и мъртво родено както казват защо тогава са правили такива опити?

84

служебен кабинет

преди 13 години

А още на пролет ша го барнеме....

83

сдг

преди 13 години

Значи не мога да разбера.Подскочиха като арестуваха лекарите,то не бяха декларации,исказвания по медиите.След това РАЗСЕКРЕТИХА СРС-ТАТА,показаха им за какво става въпрос в тях,сега било неправилно.Че нали като разсекретени вече в съда може всеки да ги види и не се прави съдебно заседание при закрити врата заради тези СРС-та.Май нещо не четата закона както трябва.И май се опитват да създават смешни интриги,които се забравят след 1-ден.

82

Amenhotep

преди 13 години

На Цоко баща му не беше ли шофьор на Григор Шопов (шефа на ДС)?

81

titi

преди 13 години

Отклоняват ни вниланието от по важните проблрми на БГ като безработицата,корупцията на министри и министърства т.н. и ни пускат калинката която няма да бъде нито ннаказана нито задена. Да ни покажат подписани договори за работа,осъдени министри за корупция като цецо с неговите апартаменти или серго със загубените уж документ ....Хварлят прах в очите на народа,но да видим докога

80

неутрално

преди 13 години

Сега да искате затвор за Цветанов няма да стане защото не сте на власт, след 10 - 15 години като вземете властта тогава ги вкарвайте в затвора.

79

не си умен

преди 13 години

Ти не си умен.... Знаеш си, нали!!

78

сд

преди 13 години

Ако има някаква *** то ти я оглавяваш.