267

да

преди 13 години

стига вярвахте на глупости - не било предвидено отводняване - чак толкова *** проектанти според вас има ли? Отидете на място и вижте - отводняване е предвидено и изработено, обаче входните му отвори са запушени от битовите отпадъци, които водата е донесла от кварталите, през които е минала. Може би "наводнението" реално се корени в мръсните навици и липсата на елементарна култура у някои хора ;)

266

татарски тракиец

преди 13 години

Праим дупки секакви....ако треба даже и у софийско море,че напраим...:)

265

Анонимен

преди 13 години

Ще предадем недоволството ти на компетентните органи.

264

Анонимен

преди 13 години

Златното Околовръстно (стотина милиона за километър) - гордостта на Тиквата, е потънало в метър вода след 20 (двадесет) часа средно обилен дъжд. Това не е бедност, това е престъпна разсипия и облагодетелстване на малцина за сметка на всички останали балъци, пардон, данъкоплатци.

263

Анонимен

преди 13 години

Какво плачете за околовръстото бе, майките са ви живи и здрави, е измокрени са и без надница, но риск има във всяка професия. Хайде няма, да умрете от глад.

262

izto4nik

преди 13 години

Сега е моментът да се даде отговор на някои въпроси:1. Какъв е бюджетът на Строителната камара за последните 3 години?2. Ако се даде отговор на този въпрос, ще поставим и другите.

261

do 302

преди 13 години

yaz mi kura gladnik smotan samo za akil stavate smotan bikluk ganiovski

260

анализатор

преди 13 години

Костов е виновен за наводнението на околовръстното. А учиндолския му помагаше! Сутринта ги видях да ходят с лопати и да задръстват умишлено шахтите. А Станишев и Доган вършеха същото на отклонението за Бояна :))) Я вижте, че където нема съботажи нема и наводнения - за Банкя да сте чули да се давят?

259

Анонимен

преди 13 години

Без мен южната дъга на Околовръстното нямаше да я има...

258

291

преди 13 години

А тоя път нема да стане :))). Те парите за амфибии от МВР-то ги откраднали и сега и да искат да ни разиграят театрото с некой арест няма как да стигнат. А катерите докато ги докарат от Бургас то ще мине седмица :))). По-скоро очаквам сега да ползват Веждито, да каже как ставаме яка конкуренция на Венеция и ще правим културен туризъм :))))

257

Анонимен

преди 13 години

Кво ривете бе?! Възложителят нали си прибра комисионната за Южната дъга! За вас остана блеенето само. Айде почвайте ... беее, беее, беее ...

256

Miro

преди 13 години

В този сайт в сравнение с останалите сайтове за новини откривам най-оскъдна информация относно наводненията

255

Анонимен

преди 13 години

важното е,4е парите са при/усвоени,а ина4е фирмата изпълнител.ще си го опави,помните цариградско море?Е,оправиха го нали?стана дунавско хоро ве4е.

254

Анонимен

преди 13 години

Сега е моментът за нов социологически сондаж!

253

285

преди 13 години

Кво и пука на Боковица за София и наводненията :). Ми то в Самоков не вали, пък е и висока

252

Анонимен

преди 13 години

Ей, форумната дружинка, спокойно. То с един дъжд стана голям котсуз. Изпокри се де що има логорейско управленско братство. Много кофти работа е това да отговаряш за бедствени положения. А няма как да говорш за рязане на ленти. Нищо, има изход! Ей сега ще бъдем залети от пореден сензационен скандал. Може някъде полицейска акцийка да е опандизила пореден за пускане. Може да се окаже СРС-донос за диверсията на четирите годишни времена. Ще се намери нещо срещу тройната коалиция. Лекари ще бъдат обвинени в страшно ограбване на пари. Даскали ще са станали баш престъпници. Професори и академици пак ще са стъпили на криво. Даже подкрепящата Синя коалиция ще се окаже във вихъра на луд скандал прротив бащицата. Значи и дежурния виновник Костов ще отнесе нещо. А на Станишев направо ще му лепнат затвор. Може и октопод да изпълзи отнякъде отново Изобщо, до два часа бедствието ще е в девета глуха и ще продължи тръбенето с епохалните достижения на мегаломанството. Не бойте се.

251

281

преди 13 години

Ами не се е наводнявал до сега, ама вече ще се наводнява и при рамеж :)))). Щото при проверките се установило, че изобщо не е предвидено отводнява на околовръстната дъга :))) Що ли? За комисионните се сетили, за отводняване нещо забравили :)))) Хубава работа ама .... тиквенишка :)

250

Benzino

преди 13 години

аз съ с бензин в кръвта

249

Президент на РъБъ

преди 13 години

Алооо ***, в Благоевград кмета като е от вашата сюрия - що има бедствено положение и там бе :)

248

Анонимен

преди 13 години

Няма да коментирам къде бият ***, причините за задръстванията в Германия... Ще се опитам да помисля.... Опитвам се да се сетя КОГА Околовръстното е било изцяло затворено от дъжд... Спомням си един Пожарникар-слънце който "построи път-слънце" (цитат). И понеже не си припомням предишно подобно фиаско си мисля какви ли са причините * международното положение, Ел Ниньо... * 3/ната коалиция * Костов - злодей и саботьор, а и живее наблизо * нескопосаната дейност на едни фирми, които са усвоили едни пари, оставили са си едни ръце на едно мясно, но с други ръце са напълнили едни кесии, така че определени хора да не задават много много въпроси.... Хайде сега ти помисли и направи разбор на ситуацията; ако можеш де...