112

Анонимен

преди 13 години

Б.Б. е пич и първият истински държавник за последните 20 години. Сигурен съм, че ще има и поне още 2 мандата като премиер. Давай ББ, България е с теб.

111

za 127

преди 13 години

Що бе оня държава САЩ, дето сутринта пак я даваха с отвлечените 25 деца и учител от друг въоражен ученик и дето масово убийства са през ден по-добра ли е!?!?!? Държавата, в която убиха българска студентка на пешеходната пътека и съдът даде пробация на убиеца - по-добра ли е! Аз съм си добре тук:) Работя, получавам достатъчно, не съм богат, но съм си с близките и семейството:) Този стандарт ми стига.Който не му стига да бега в ЕС и САЩ:)

110

Снимката ...

преди 13 години

На снимката Бойко показва какъв голям ...сюрприз са ни приготвили рашките :) Ако почнат да строят тази централа България със сигурност ще фалира :) То и без нея сме почти загинали икономически, ама това ще ни доубие.Хората вече строят термоядрени централи, ние строим Белене :)

109

Фотограф

преди 13 години

Много хубава снимка. Пожарникарят казва: -Гледайте ме в ръцете. Ще ви покажа стария селски тарикатски циркаджийски номер тука има, тука нема Белене!

108

ММ

преди 13 години

Сайта dnes.bg,е създаден за "интИлЕгенцията"на БСП!Там те ще могат ,на воля да плюят по другомислещите,да интригантстват,да клепат,да сеят съмнения,за управляващите(които и да са те),да представят мръсотиите си-за постижения,да отклоняват вниманието на хората от собствените си престъпления,като обвиняват другите...Не могат да се изброят подлостите на хора с изкривена ценностна система,които не можем да отстраним с цивилизовани средства,освен да ги разобличаваме на всяка крачка,и да бъдем упорити

107

SJ

преди 13 години

Боки пак си е пийнал

106

Циганин

преди 13 години

Евала на Борисов . Може ми от времето на Стамболов не сме имали такъв защитник на българската държава . За него ще си глусуваме . А тези които мислят че от България има по добра държава да го д. у . х . а т.

105

Анонимен

преди 13 години

Да изчакаме да минат преговорите и да видим твърдия , тогава как ще говори на прескоференцията като пребозало теле и ще се оправдава , че това са между фирмени отношения и ще трябва рос атом и Бех да се разберат

104

Това е истината

преди 13 години

Да, разбира се, кой не би се досетил...

103

До 111

преди 13 години

Алчността е голям бич .Той иска още. *** френд, не можеш да отречеш че разпродаде български предприятия за жълти стотинки. Това е факт.

102

za 120

преди 13 години

Бегай е се не връщай! Таман ще се оправи държавата:)))

101

БумБум

преди 13 години

Не 94, Ти само си висял на тъмно по време на режима на тока. Парите от атомната централа винаги са отивали в БКП(БСП). И сега, ако построим Белене с договорите на Гоце и Станишко ще е същото. Парите ще отиват при посредници, а за теб ще остане риска от атомен взрив :)

100

БайКолю

преди 13 години

Днес.бг, пак сте пропуснали най важното!!!Цитат от Медия пул:"Той (Боко) съобщи, че за вторник не е планирана негова среща с шефа на "Росатом", тъй като отива да открива кръговото движение при град Бяла. В същото време обаче каза, че обстановката е много динамична."Та.....да си дойдем на думата....Кви централи, ква енергетика, кви потоци и реактори, като има ленти за рязане?!?!

99

КОЙ

преди 13 години

КОЙ СИ ТИ БЕ ТИКВО-ПРЕГОВАРЯМ. НЕ ПРЕГОВАРЯШ ТИ А БЪЛГАРИЯ. ТИ МОЖЕШ ДА ПРЕГОВАРЯШ С ЦВЪЦКО КОЛКО ОЩЕ АПАРТАМЕНТА ДА ОТКРАДНЕ И С АНДРЕЙ ИВАНОВ ДА МУ ОПРЕДЕЛИШ ТРУДОВИЯ СТАЖ. ВИДЯХМЕ КАК СИ ПРЕГОВАРЯЛ С ЛЪЧО -БЕЗМОЗЪКА С НАНЕВ -ДАЛАВЕРАТА С РУМЕТО-ЕВРО ТЪПАТА.МАЙ ЗАЕДНО С ВЕЖДИТО И С БЕРЛОСКОНИ СТЕ ПРЕГОВАРЯЛИ И С МИШКАТА БОНЕВ. ТОКУ ЩО НАУЧИХМЕ КАВИ СА БИЛИ И ПРЕГОВОРИТЕ С КАЛИНКА ОТ ПОЖАРНИКАРСКОТО ПОТЕКЛО. В КРАЙНА СМЕТКА МАКС ПРЕГОВОРИ - МИН УСПЕХИ. МАТРЕАЛЪТ В ПАРТИЯ ГРОБ-ГЕРБ МНОГО ЛЬОШ

98

za 113

преди 13 години

*** и феновете на Костов ли са такива!? Леле!:)))

97

будалата

преди 13 години

Този цирк май сме го гледали?!Също като :ще увеличим цените 100%!Много сме добри няма да са 100% а 50%!Урааааааааа........пак ги преебахме говедата!Бате ви бойко с голу дупе доста таралежи е измачкал!;)

96

да бе да

преди 13 години

Хайде де, тичай към САЩ, емигрирай, кой те спира?! А ние ще развиваме бизнес с руснаците!

95

За 110

преди 13 години

Това не е Гербер. Това е фен на Костов :))))

94

kk

преди 13 години

Бойко,Бойко,какво ще "преговаряш",като ЦИРКЪТ си е ЦИРК за пред "мат,рияла"!Цял свят знае,че няма да има АЕЦ "Белене",ти още водиш "преговори"!Всички предишни Премиери лъжеха,но ти "изтрепа рибата"!!!

93

До 107

преди 13 години

107, *** френд, Костов ако е разпродал България и откраднал милиарди няма да виси в тази посткомунистическа ***, а щеше да си пече *** на Малдивите. Костов търси слава и реванш от ***. Спри чалгата, Слави Трифонов и Труд и ще ти се подредят нещата от живота :)