169

бела

преди 13 години

Мир на душата му!Той беше рядък!Загубата е наша.Но тук място за такива хора няма-изяждат ги и то бързо.ЖАЛКО! БЕШЕ ПРЕКРАСЕН! СБОГОМ.......

168

roy

преди 13 години

наистина не мога да повярвам , че това се случва ... кой *** може да слага минуси на коментари като '' господ да го прости '' и ''мир на праха му '' ? преди време се обидихме всички на някакъв чешки *** , който ни изобрази като турска тоалетна , малко ни е познавал ... ние сме българска , яко *** ... турската щеше да е чиста . там си мият задниците ....

167

Анонимен

преди 13 години

Засрамете се от злобата си - Всички сме смъртни. Съболезнования на близките

166

zet

преди 13 години

не е било от пиене, а от усложнения след хепатит. веднага някой да го набеди за пияница.

165

без значение

преди 13 години

за жалост всички сме смъртни но толкова млад човек.... и дано БОГ взима тия които обича, дано да е така.и аз останах сам и когато се пренеса там няма да съм сам така че не ми пука че ще умра .на 66 год съм, и ми е жал за млади хора които умират ей така за нищо. бих им дал от моя живот

164

Мацо

преди 13 години

Ми то пиенето на скъп алкохол не прощава никуму!!! За това пийте само домашна ракия със туршия и суджук

163

Петър

преди 13 години

Аз не съм масон,но знам,че има бели и черни масони.А той за мен е повече от бял. Нямах удоволствието да го познавам в тоя живот,но го обичам много.Убеден съм,че такива като него са БЕЗСМЪРТНИ. Изказвам съболезнования на близките и на всички които го обичат. АМИН.

162

Пловдивчанка

преди 13 години

Сега съм на 35г. Никога няма да забравя неговата роля в "Синята стая" с Аня Пенчева, гледала съм ги още като ученичка. Помня как се разхождаха на Главната и се смееха... Скърбя искрено за него...

161

цонева

преди 13 години

Отново за кой ли път сърцата ни не издържат и загиваме млади без време най-талантливите! Не мога да спра да ридая откакто научих за несправедливата скръбна вест! Как ми се иска как желая да можех да дам аз живота си да се разделя за да може да живее ТОЙ още!

160

EMIGRANT

преди 13 години

BOG DA GO PROSTI ! - MAKAR 4E MASONITE IMAT DRUG GOSPOD .

159

Djoni

преди 13 години

Бог да го прости, човека!!!П.С. :Авторите на злобните коментари, никаква човешка трагедия ли неможе да Ви спре да пишете глупости?!!

158

Мартин Ралчевски

преди 13 години

Има една известна Латинска поговорка:''За мъртвите или добро или нищо!''Моля, нека всички да помислят над тези думи.Съвършени хора няма.Бог да прости Андрей.

157

bobo

преди 13 години

Почивай в мир.

156

Анонимен

преди 13 години

Много красив мъж.Да почива в мир!

155

Бл.Благов

преди 13 години

За някои хубав , за други лош и какво? Човекът си отиде! Нека го запомним с ДОБРО! Нека Бог ДА ГО ПРОСТИ!

154

Анонимен

преди 13 години

ПОЧИВАЙ В МИР... НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВИМ, ЩЕ ЖИВЕЕШ ВИНАГИ В ДУШИТЕ НИ...... СБОГОМ

153

Ники

преди 13 години

Бог да го прости.Аз съм убеден,че той е поредната жертва на Синдрома на Емоционлния Срив.И всеки Нормален човек,ако се запознае с науката ЕГОЛОГИЯ ще се убеди във същото.Почивай в мир.

152

мен

преди 13 години

не мога да разбера кой като бесен слага минуси?

151

почитателка

преди 13 години

Почивай в мир.Поклон

150

Сиси

преди 13 години

Добре, че си е отишъл, да не се харчат излишни пари за нечий порок. Толкова много каузи остават без подкрепа - измъчват се животни, екосистемите са пред срив, планетата загива, ние впрегнахме усилия, пари и време на толкова българи, заради алкохолизъм, бил той и на Баташов. Питайте и съпругата му колко пъти този прекрасен човек я е малтретирал?!?И аз искам да знам пак ли ще ни се подиграят в лицето и ще потънат събраните от милозливи българи средства в нечий частен джоб?