103

Анонимен

преди 13 години

Костов не бил виновен за Филчев.............Ами кой е виновен тогава??Може би Папата или пък Арменският Поп?*** наглеца е този.

102

мИГНАТОВАфц

преди 13 години

Да, а сега се хванахме за ГЕРБ и какво се получи? -доубиване на хората бавно и мъчително. Вдигане на данъци стоки услуги, намаление на заплати, съкращения, вдигане на лихви по кредити със благословията на държавата, която наля милиарди да спасява банките и сега ги оставя да заграбят имуществото на хората..Тая държава е като компютър, пълен с вируси. тРЯБВА ДА СЕ СРИНЕ И ДА СЕ ПРЕИНСТАЛИРА НАНОВО. сЪС СТАРИ *** НОВ БАРДАК НЕ СТАВА.

101

до Тато

преди 13 години

Може би имаш предвид ОДП-та-та повсеместно и за сформираните в тях ''КРИМИНАЛНО ИКОНОМИЧЕСКИ БАНДИ ОТ ВИСШИ ЧЕНГЕТА , МАРОДЕРИ''!д

100

Карина

преди 13 години

ужас, не можете да го накарате да мълчи, неприятно дращи сбъркани главички, мъкаааа :)))Милички, ние сме го избрали да изразява нашата политическа воля и да я защитава, не вашата. Справя се добре, а по въпроса с вашата се обърнете към представителите си.

99

ТОДОР

преди 13 години

Костов винаги е прав,защото е умен и мисли основно за интересите на страната.Той изведе държавата след гражданската война на Виденов,мутрите на Беров,куфарчетата с пари на Луканов и Р ПЕТКОВ до нормално състояние и я вкара в ЕС и НАТО,стабилизира доходите на хората,след криза раздаваше 13 и 14 пенсия и заплата 4 години,увеличаваше ги с по 10 процента два пъти в годината.Хубавото е,че хората започват масово да се осъзнава и десните,мислещи се преориентират към Синята коалиция от Боко тиквата !!!!

98

Анонимен

преди 13 години

Костов е един от малкото политици в НС. Останалите са плява.

97

БЪЛГАРИН

преди 13 години

НЯКОЙ СПОМНЯ ЛИ СИ ЗА ЕДНА МНОГО МОРАЛНА ФОНДАЦИЯ /ЩО ЛИ ИЗЧЕЗНА/ "БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ/" ОГЛАВЯВАНА ОТ СЪПРУГАТА НА ВАНЬО МОРАЛНИЯ СЪДНИК В КОЯТО ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ДЪРЖАВНИТЕ ВСЕ ОЩЕ ПРЕДПРИЯТИЯ НАЛИВАХА НАРОДНИ ПАРИ ЗА НАШЕТО БЪДЕЩЕ. ВАНКА ,НЯМА ПРОШКА ЗА ХАЙДУШКОТО РАЗГРАБВАНЕ НИТО НА ТЕБЕ ,НИТО НА КОМУНИСТИТЕ НИТО НА *** ОТ ДПС.

96

до коментар 38

преди 13 години

Къде ги слагаш атакистите,а динозаврите- внедрените седесари,а РЗС-то.Не ти ли е познат уличният им жаргон

95

О'кака Чука

преди 13 години

Представете си,че един ден умните ще управляват,че крадците и убийците ще са по затворите,заплатите ще бъдат 2000 евро,сумото ще донесе и японското трудолюбие и чест,пътищата ще са равно асфалтирани,а градинките зелени,децата ни ще могат да пишат български правилно и играят по парковете............*** хубавия ден........, а сега добро утро и да нагазим в *** реалност

94

Зуека

преди 13 години

Абе вие *** ли сте? СДС даде началото на разрухата на България и точно те са най-виновни за сегашното положение. Народа се хвана тогава за тях. Имахме нужда от нови управляващи и нова надежда и те ни я дадоха. Гласувахме им доверие и те вместо да надградят над направеното до момента и вместо все още да сме водеща икономика на балканите, започнаха голямото разграбване на държавата. Е сега благодарение първо на тях и на всички останали след тях го духаме сополив...

93

Анонимен

преди 13 години

до 87 мнениата сани еднакви за мен поголяма вреда от БКП БСП народани не е преживял

92

A40

преди 13 години

до 90/анонименв- Пак общи приказки пишеш. напиши кога е носил червен билет. Явно е че и ти си носил червената връзка по пътя към светлото бъдеше на комунизъма-идиотизъма.

91

did

преди 13 години

Много е гъжно когато дори Костов /когото никак не харесвам/ започва да звучи адекватно на фона на ГЕРБ

90

Някога

преди 13 години

А някога бил ли си и съвестен относно мизериите, които направи на България?Някога съвестта ти да те е жегвала, за парите, които окраде?Някога да си изпитвал неудобство да погледнеш очите на хората, които докара до просешка тояга?

89

Карина

преди 13 години

аха, изгаряте от желания за назидание, но все пак по ирония на съдбата Костов ви се явява назидание за собствената глупост, неприятно е, а :)))Вие и наказвате, ама кат се поогледате май пак наказани сте вие. Май нещо доста сбъркано има в тези усилия :)))

88

Анонимен

преди 13 години

Иван Костов да мълчи, той е специалист по КРАЖБИТЕ - там да се изказва!!!

87

Космоса

преди 13 години

На калпава ракета космоса и крив! Така и гусин Костофф реве за баницата дето изтърва, раираните дрешки много му отиват

86

Boko

преди 13 години

До 87/ресо-Не споменаваш нищо за гербавите комунисти. Че то при тях освен комунисти други има ли. Станишев, Доган и симеон не са били членове на БКП-факт.

85

Dan

преди 13 години

На повечето им е ясно,че политическият ни елит си е като едно малко село, всеки знае всичко за всеки! И борбата е кой ще е "кмета" и кои ще са " общинските съветници" на това "село", а не че искат реално да има наказан за присвояване или дори убийство! Аз съм сигурен, че Костов и други политици знаят кой е поръчал убийството на онзи човечец от ДПС, и на Доктора, и на Кюлев и наред други "знакови" фигури,но никога няма да каже нищо от това което знае, защото и другите знаят "нещо" за него и т.н.!

84

Анонимен

преди 13 години

"Ами напиши кога Костов е бил комунист и бъди убедителен, иначе комунистическата демагогия е ясна."Ами поне през периода 1997-2001г. Когато се зародиха "червените" олигарси, благодарение на Костов. По-убедително от това, здраве му кажи!