300

Распутин3

преди 13 години

Та затова призовавам всички - и умни, и не чак толкова, и платени драскачи, и независими - дошло е време разделно, така повече не може! Вие избирате на кой влак да се качите. Но помнете, че след нас идват децата ни и моментната ви изгода днес може утре да се обърне срещу тях утре!!!

299

Анонимен

преди 13 години

295и какво бе, сине майчин, гербераст нещастенколко кила е електрокара? колко кила е мотокара?И ЦЕЛИЯ ДА Е ОТ ОЛОВО, пак излиза, че простите японци са платили ЦЕНАТА НА ОЛОВОТО ШЕСТ ПЪТИ.БИВА БИВА БЕЗМОЗЪЧНА ПРОПАГАНДА, АМА ЧАК ТОЛКОВА НЕ БИВА.КОЛКО СТРУВА ЕДИН ТОН ОЛОВО, А??А КОЛКО СТРУВАШЕ ЕЛЕКТРОКАРА, А!?!ей.... като влезнете в герб и малкото ви мозък исфирясва...

298

Распутин2

преди 13 години

Къде-къде по опасно беше това, че цели кохорти млади хора си въобразиха, че това е рецептата за успеха в живота и вместо да си изграждат жизнена стратегия, свързана с труд, предприемчивост, изобретателност, почтеност и т. н. , и т. н. , сме свидетели на крушение на тези ценности. Патриот е не този, който се опълчва на всеки за всичко, а който милее за Родината и иска да живеем по-добре.

297

gogo

преди 13 години

Възползване от властта за трупане на лични облаги се нарича корупция.Покажи един министър в света които е министър и консултант!!??Не тарци,защото това съществува само в България.Цецо да си ходи или боко ще го изпревари.Ти трябва да си голям промит мозък

296

Распутин

преди 13 години

Първо, човек трябва да е ГРАМОТЕН! Това е предпоставка за много неща. А е абсолютно задължително, когато се опитваш да погледнеш "зад завесата". Не че завесата в България е много дебела и плътна, не. Но цялата ***, която управлява(краде) последните 20 г. е дотолкова изнагляла, че не им пука скрити ли са кражбите или не. Даже напротив. С някакво мазохистично задоволство обявяваха кражбите си за обичайна европейска и световна практика. И ако беше само това, с мед да ги намажеш.

295

човек

преди 13 години

не знам на колко сте години , но : това какво са правели японците с карите съм го слушал още 1985 г. , дори да е вярно , те плащаха пазарни цени . колкото до виното и доматите - в гугъл сигурно има статистика за лозята , ще кажа само че в плевенска област пустеят и буренясват поне 50 000 дка лозя / не е шега / в моето градче се гледаха поне 2 000 дка домати . знам го защото съм ходил на бригади и на двете места . а сега от какво правят виното ? аз си правя от двора .стара планина стнадарт .

294

Анонимен

преди 13 години

до 274Абе , колко ти е акълът ,та вярваш ан тия смешки за карите ?!Японците толкова ли са *** ,че да купуват кари заради метала , вместо да купуват метал ?Да, имаше такъв виц навремето , ама само ВИЦ.Тогава Б-я беше фактор в каростроенето . Сега как е . По-добре ли е ?

293

Анонимен

преди 13 години

Много,мноооооого лъжеш!Нито майка ми, нито баща ми са били партийни членове, даже баща ми е работил за известно време в Германия преди 9.09.1944 г, но никой не ни е попречил и аз и сестра ми да завършим висше образование!

292

$

преди 13 години

Харесвах ББ, но напоследък вече не чак толкова.Той трябва да разбере, че има много какво да научи от Ив.Костов и че правилно получава критики за своите непремерени приказки!Как си представя ББ следната ситуация:Ангела Меркел да каже, че Хитлер въпреки всичко е направил и добри неща! Или че някои не могат да мустъпят на малкия пръст или нещо от сорта!Въобще ценностната система на ББ е сбъркана или пък ни мисли за ***-веднъж да ни приказва едно а после обратното!

291

Балон

преди 13 години

ДА си поговорим за резултати, за месец, довериото в претъпомиера Баце слънце се срина с 5 % и това според официалните статистики, ако продължава така, няма да може да се кансдидатира и за обикновен държавен служител. Така че айде да не си говорим за факти фактологе.

290

5-6

преди 13 години

Ти да не би да имаш съмнения за корупция в хората от ГЕРБ ? Нещо много бъркаш. :D

289

gogo

преди 13 години

Цецо е министър и консултант,тоя или ни взема за *** или той е корумпирано ***.Корумпирания цецо ще се бори с корупцията.Навън нагли коминисти,срам и позор сте за България.Всички българи да настояват за оставката му,това не е демокрация!!сарко изгони Weurth за съмнение в корупция.Цецо навън

288

Nasko do 282

преди 13 години

Че си *** и Анонимен КОМУНИСТ = МИЛИЦИОНЕР е ЯСНО, Ти знаеш ли какво е мото и електрокар???Чувал ли си за ЖЕЛЯЗОООВ електрокара имаше акомулатори, но за желязото???***!Но не това е Важното, а Че Министър Председателя на РБ, смята отнетата Виза на един ***, за шамар, а за реставрацията на Селския Убавец - доносник Т.Живков с което той Зашлеви всички нас, дето сме му яли попарата, е, тогава визи имаше само за ***:)))

287

Анонимен

преди 13 години

До 132Лъжеш най-безсрамно !!!Ако си имаше и най-малка представа за 80-те години , щеше да знаеш , че тогава детският труд беше АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕН !!!С какъв докторат си ,като си неграмотна ?! ПОНАСТОЯЩЕМ е цяла дума г-жо "доктор" !! И акълът и образованието ти ... едно такова . . . демократично

286

Анонимен

преди 13 години

ББ е прав. който е мафиот не го пускат в САЩ. Забрана за влизане в САЩ имат още Майкъл Чорни, Васил Божков - Черепа, Ковачки...Естествено "лошия, човешки материял" е влюбен в гореизброените мутробизнесмени, но всеки от акъла си страда.

285

О'кака Чука

преди 13 години

Ми сега братя Галеви ще му барнат един фалшив пас,да кажем Владимир Илич Вашингтон,боядисваме косата,слагаме венозно водка,само дето незнам как да му бутнем руската салата.............ще помисля и ще дам ъкъл

284

!

преди 13 години

От посолството на САЩ у нас потвърдиха, че визата на екс вътрешния министър Румен Петков е анулирана, съобщи БНР. Още вчера от мисията на Щатите у нас са съобщили на БСП депутата, че вече на може да влиза в Америка. Това е в резултат на водено срещу Петков разследване, е обяснението на дипломатите.1. как се води разследване срещу човек с имунитет?2. от къде имат информация за разследванията в българия?3. как така това съвпадна с падащия рейтинг на Герб и Цецко?Е затова и тези са като онези!

283

Смях

преди 13 години

Култа към личността се възражда !! Как може всеки ден по 5 часа минимум да ни го показват този *** от снимката ?? Никога до сега не се е случвало ПРЕМИЕРА и кабинета да прекарват повече време в теливизиите от колкото в министерствата си...Цвъки се превърна във говорител на МВР щот е толкова *** че не знае какво да прави в министерството....От Боково време горкичкия е свикнал да носи само папки :)))

282

anonimen

преди 13 години

ami ako Putin vazpriema tova 4e si mutra i se sre6ta s teb,amerikancite ne go vazpriemat,te mnogo dobre znaqt 4e predi6noto pravitelstvo i sega6noto e obvarzano s mutrite,ne6to po lo6o sega6niq premier e mutra

281

Анонимен

преди 13 години

На Запалката му стиска да си свали имунитета, а на таралежа с апартаментите стои под закрилата на партията си и даже до комисия в парламентане се стига.Новият морал - Бъди нагъл !