161

бате гойко

преди 13 години

Бойко Борисов: Все повече български специалисти от чужбина се връщат у нас Да особено тези специалист по джебчийство дето ни ги върнаха от Франция.МВР шефът: Определено се справяме!ДА И ТО КАК , УБЕДИХ ЦЯЛ ПАРЛАМЕНТ ДА НЕ ГЛАСУВА КОМИСИЯ ЗА МОИТЕ ИМОТИ - ЕЙ ВИ ПЪК НА... СПРАВЯМ СЕ ... АЗ ГИ СЪБИРАХ ТЕЗИ ДЕПУТАТИ ОТ КЪДЕ ДОЙДЕ , САМО С НЕЩО ДА СА ЗАВИСИМИ И ДА ГИ ДЪРЖА ... ВИДЯХТЕ ЛИ КАК СЕ СПРАВЯМ , АААА БЕ ЦЕЦО БЕ НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПОВЕЧЕ НЕДЕЙ, ЗАЩО ЗАБАВИХТЕ ТОЗИ МЕСЕЦ БЮДЖЕТНИТЕ ЗАПЛАТИ ?

160

Контра - Атака

преди 13 години

Цецо с онзи Прякор, а къде са най-големите крадци, заради които ни спряха евро-фондовете ?Ааамет Ага, Ептем Крадем, *** Чакъра и другите депесарски феодали

159

Анонимен

преди 13 години

Нова акция "ПРОСТАЦИТЕ"-Тиквата и Шестака се самоарестуват!

158

anonimen

преди 13 години

този и боико са наи големите ***.

157

Анонимен

преди 13 години

Толкова ле сте зомбирани от гледане на ТВ ,че не можете да разберете ,че всичката тази пушилка която се вдига около трактори ,янета и сега филчевци е със цел да ви се отвлече вниманието ,защото идва голям финансов срив и който има някъкви средства в левове,евро и долари да бяга да си ги тегли и да ги обръща в швейцарски франкове,злато или поне в японски йени и да си ги държи на сейф ,защото до година ще видите какво ни се случи не само нас ,но и еврозоната като цяло.

156

5-6

преди 13 години

Алтернатива винаги има и то на всичко ! Само при комунизма няма алтернатива ! Една партия, един кашкавал, едно сирене и т.н.

155

йнмхг

преди 13 години

Никой не вдига кръвно ***.Но смешника си ти.Нормалните хора могат само да те съжяляват за задръстения ти от простотии мозък.

154

Трабантче

преди 13 години

Оставете тези политики. Вижте фактите. Никога не е било толкова зле. Ама НИКОГА. За една година тези разсипаха и остатъците от държавата. *** вилнеят, краде се всичко, а този плоткоумник говори, че се справял. Или въобще не е в час със ситуацията в държавата или просто си лъже. Както излъга и за апартаментите си. Гербери, погледнете си хладилника бе !!! И се осъзнайте, ако не са ви бетонни кратуните.

153

Анонимен

преди 13 години

немА ли нЕкои да каже колко хубаво беше по татово време, А-а-а-а?

152

Анонимен

преди 13 години

Drugari. preizpalnihme i sledvashtata petiletka. Evropa moje da ni zavijda, no samo do vratata na polupraznia ni hladilnik.

151

Контра

преди 13 години

Стига с тия обиди "кумонета", "фесове" и не знам още какви! Видяхме какви са герб! Явно сегашното правителство се подкрепя само от ***, които ръсят клевити, обиди и закани на ляво и на дясно без грам каквото и да е било покритие! Борили се с престъпността да ама друг път- резултат никакъв! С обиди, реваншизъм и омраза проспиритет и благоденствеие не се постигат! ПОСТИГАТ СЕ С ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА- а закона е слабата страна на това правителство!

150

XXL

преди 13 години

Само ГЕРБ!Давайте жалки драскачи ,започвайте с минусчетата....щях да забравя-знайте го от мен,ГЕРБ ще управлява поне още един мандат....А сега внимавайте с кръвното...

149

До Пич

преди 13 години

След тях ,който и да дойде ще е по-добре-само за година и половина докараха народа до там да си мечтае да се върне времето но Т.Живков.Тия приказки с алтернативата са за герберите-умници.

148

;))

преди 13 години

Tozi Cvetanov i sledvashtata petiletka li otchita ? 250-300 zvuchi mnogo tochno. razlikata e samo 50.;))

147

Спокоен

преди 13 години

Стига бе човек. Стана за смях с истериите си. Разбрахме те. Хайде стига дъвка едно и също като кумирите си.

146

Който и да е

преди 13 години

Трябва да си абсолютен *** за да не виждаш, че както зле е сега, никога не е било ! Жан Виденов ще ни се струва като приказка само след някой месец.

145

но комент

преди 13 години

Хахахаха...Справяме се....ха ха ха...Тоя откровено ни се подиграва.

144

Салич,Анита,не Ани

преди 13 години

Бързо,братя българи да откриеме сметка за набиране на средства!Кампанията да е "Великолепната седморка"!Цел-седми апартамент на занижена данъчна оценка в полите на Витоша.Кауза-да се свали бремето на тъста на Цветанов,все пак е в следпенсионна възраст.Много моля-постъпете отново,като себеуважаващи се българи!

143

но комент

преди 13 години

Оправдателни присъди валят една след друга, тоя пак се бил справил.Баси гьонсурата!

142

Пич

преди 13 години

Добре бе малумници, Цецо бил физкултурник, Боко бил пожарникар, онзи не вършел работа, този не вършел работа. Искам да ви питам един много елементарен въпрос, мрънкащи безделници такива, кой искате вие да дойде на власт ? Нека да си представим, че утре това правителство падне, кой ще изберете ? Кажете коя е алтернативата и после можете да си мрънкате до края на деня, аз няма да ви преча. Нека да чуем ?