47

Стефан Цанев

преди 13 години

А Петков е тарикат, играч и мошеник (освен ..."пикаещ във фонтана"...). Среща с този, с онзи. Не ги е страх, защото като са на власт са безнаказани, а след това знаят, че новите от солидарност не ги пипат много. Но като ги поприплеснат (макар, че досега няма прецедент да се е отишло докрай) започват да измислят разни причини, простотии и т.н. А цяла София знае многооо... "Шестака" го е измислил той, а не служителите в МВР, както твърди.

46

ВР

преди 13 години

Стягай се народе. Земният сезон на абсолютната лудница и Бай Ганьовщина в театър "Народно събрание " започна очаквайте през този сезон в афиша на театъра - Компроматната война , маневри на втория етаж за отвличане на вниманието, борба за реитинги, нагнетяване на напрежение, митинги стачки и др. започват с пълна сила.При проявен интерес очаквайте и инзвъредни постановки в събота и неделя

45

БайКолю

преди 13 години

Като вземе човек да гледа нещата от страни, много интересни неща се забелязват! Ама наистина от страни, не през партийните очила! Та, какви ФАКТИ може да види един такъв страничен наблюдател! Първо, по времето на тоя горния, когато беше министър, криво да седим, право да съдим, действително Митьо очите и Куйович влязоха в затвора. После, същия този министър си подаде оствка, заради срещата с братя Галеви... Смени се правителството, дойде новото, с големите претенции, с новия морал и с всичката тази борба срещу престъпността... и какво се случи?! Маргините - невинни, Галевите - също... Въобще, нито един от арестуваните май не стигна до затвора... Та, това са фактите! Кой както иска може да си ги интерпретира!

44

Анализатор

преди 13 години

Румене, много си оцапан, моето момче. Може и да казваш истината, но си толкова компрометиран, че няма как думите ти да хванат декиш... Крадецът вика дръжте крадеца и така е вече 21 години, за жалост. На народа му писна, писна му от простотии, компромати и жлъчна помия, с която се поливате обилно един- другиго. *** некултивирана, лицемерна и неефективна.

43

Анонимен

преди 13 години

Пикаещият във фонтани защо още е политик, а не затворник ?

42

РП/ръца-пръца/

преди 13 години

Фактите ти са постни, шмундек. Първо - и Др.Луканов караше само шкодичка ама го гръмнаха. Сигурно е препречил пътя на някой джип, нали? Второ - при сегашния министър спряха отвличанията на богати и известни хора, ти защо не ги спря като си много компетентен? Трето - имахте няколко правителства след 10 -ти. Какво построихте освен Цанков камък и Водното огледало? Четвърто - умно куче у мъгла не лае. Снишавай се като Овчаров, да не почнеш да ядеш тоягите и ти, покрай твоите приятелчета с кокаина.

41

Анонимен

преди 13 години

Президента Гоцко умре ли политически на тия мамата ще им се разплаче. Само той ги пази в момента.

40

Abv

преди 13 години

To biva naglost biva, bivaama bivol za meze ne biva.Chudno mi e samo shto ne si v pandelata oshte. Ne che nyamam teoriika po vuprosa.

39

K2

преди 13 години

NE,TOI E BIL YAVNO GLAVATA NA OKTOPODA I SRESHTATA MU S GALEVI E BILA DA MU SE OT4ETAT... ZATOVA NIAMASHE ARESTUVANI 20 godini...

38

един от всички

преди 13 години

Достатъчно е да видиш кой мести фокуса и ще ти стане ясно. запалката припали, ама май като за последно. Иска да разархивира разработките срещу галевите, за да ногат братята да разберат БАШ за какво става дума... ако той вече не им е казал на по шишенце.

37

Д1

преди 13 години

Явно той не е ТВ режисьор и за това не е имало ТВ полицейски акции по негово време. При 250 задържани и заснети 15% са останали в ареста с тези ТВ акции.

36

евала на 15

преди 13 години

Много точно казано.Когато фактите говорят и Цв.Цв. би трябвало да взема да по замълчи,ама не би:))))

35

Вувузел

преди 13 години

Шопе, не знам дали този трябва да се преименува на "Умочко", но виждам, че в политиката много хора се оказаха достойни за едно много точно нашенско определение - УСЕРКОВЦИ! Лошото обаче е това, че посраха и държавата.

34

K2

преди 13 години

ZASHTO PO VREMETO NA TOZI BANDIT,KOGATO BESHE MINISTAR NE SE PROVEDE NITO EDNA AKCIA I NE ARESTUVAHA NITO EDIN BANDIT ???

33

Анонимен

преди 13 години

Всички са маскари

32

DIOS

преди 13 години

MAI MU PARI NA ZADNIKA NA TOZI *** ???SHTE SE OTMETNE OT SRESHTA S BANDITITE GALEVI I PETROV...

31

Наблюдаващ

преди 13 години

ГлЪвЪта:"Винаги давам два примера..."Еми то трети няма, а и при толкова мафия и групировки у нас и посточнни убийства помежду им, колко му е да се сдушиш с някой с по-развързана кесия - хем Вълка сит (противника е наказан), хем агнето цяло (няма убийство).Да вземе ГлЪвЪта (или Румен Пъпката) да си призне къде е бил по време на прегазването на стареца Николай Шарланов с джипа на Георги Петърнейчев. И да опбясни кой поръча убийството на свидетелките на катастрофата сестри Белнейски!

30

Dan

преди 13 години

"На въпрос дали е имал лостове за влияние над групировките, Петков отговори отрицателно и допълни, че когато той е бил вътрешен министър, са работили достатъчно мобилизирано и ефективно." Да така беше , отвличанията на хора и коли пълнеха джобовете на групировките и БСП върхушката!

29

електорат

преди 13 години

АКО В БЯЛА ДЪРЖАВА ИМАШЕ ТАКИВА КЛЮКАРСКИ ПРЕСТРЕЛКИ НА НИВО МИНИСТРИ И ДЕПУТАТИ ,ЩЕШЕ ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ,И ПОЛИТИЦИ-КРАДЦИ В ЗАТВОРА. ЖАЛКО Е ,ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ , И ЗА ТОВА СТРАНАТА НИ ЩЕ СЕ ОБЕЗЛЮДИ , КАТО ОСТАНАТ САМО ПЕНСИОНЕРИ ПОЛИЦАИ И КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ!!

28

тъпчо

преди 13 години

Що бе джанъм като си толкова почтен даже и Станишев те нарита???