471

?!

преди 13 години

БСП под ръководството на Луканов и Робърт Максуел ограбиха пенсионния фонд,окрадоха милиярди чрез външнотърговските дружества ,чрез прословутите куфарчета.Създадоха мутрите с кръстник Луканов,Чрез фалита на банките ограбиха спестяванията на народа.Ние помним всичко.Вълка козината си мени,но нрава не.

470

Dimiter USA

преди 13 години

Kradeca vika - drujte kradeca:)))Strah li te e priatelche a?:))hahaha

469

познай кой

преди 13 години

На лъжата краката са къси!

468

dano fucknat v USA

преди 13 години

Interesno si Newsiral Infoto, amaNikak ne se vryzva tova sys USAcite i apartamentite na Ceco Panelkata.Plius towa v STatite horata rabotiat ili s golemi profesionalisti ili s marionetki. Ceco ne e profesionalist, a za marionetka nestava-mnogo e plosyk.

467

Sin

преди 13 години

Цецо бил лъгал, че какво друго може да се очаква от комунисти. Приказката ви ония окрадоха всичко-свършва другари комунисти и червени атакисти. Комунист кожата мени си-но нрава никога

466

Rudi

преди 13 години

Прав е Румен, тия гербави комунисти и шестаци и *** им атакисти не остана нещо което да не разсипаха или някого когото не очерниха. Така ще е винаги докато управляват комунисти и милиционери. Дано остана някой който да вярва на измислените им милиционерски сводки.

465

COPY

преди 13 години

Че запалката е свързан с престъпниците е ясно от години. Това го знаеше дори съсела. Защо запалката си подаде оставката като министър (след него дойде оня лигльо михов)? Защото биде засрамен ли? Айде холан, засрамен комунист да сте видели някога? Или самокритичен комунист? Няма такова животно. Запалката си подаде оставката, защото смрадта стана нетърпима И защото онези в ЕС не пасат трева, а съсела искаше да пази фасон пред Европа.

464

INFO

преди 13 години

Вътрешният министър Румен Петков фигурира с псевдоним Запалката в оперативна разработка на антимафиотите, свързана с борбата с дрогата, а политици с фамилии Дъбов и Велчев са саботирали обиск, при който службите са щели да разкрият значително нарушение срещу фиска. Тези нови данни по течащия вече седмица скандал в МВР изнесъл вчера бившият шеф на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) Ваньо Танов пред парламентарната вътрешна комисия, съобщиха депутати след срещата. Самият Танов отказа да отговаря на въпроси след разговора, като обясни, че ако изнесе пред медиите информации, вероятно ще се озове в затвора заедно с арестувания във вторник бивш главен секретар на МВР Илия... Прочитане на целия коментар Илиев. Председателят на парламентарната вътрешна комисия Минчо Спасов (НДСВ) съобщи, че по единодушно решение на депутатите стенограмата от разговора им с Ваньо Танов ще бъде изпратена в четвъртък на прокуратурата, тъй като има данни за престъпления. След заседанието на вътрешната комисия лидерът на ДСБ Иван Костов разказа: "По време на разработка на антимафиотите се появява едно лице, на което временно са му сложили псевдоним Запалката. Впоследствие се уточни, че това е министърът на вътрешните работи Румен Петков." Костов не посочи за какво е била разработката, нито каква е била ролята на Петков. "Действително Танов говори за лице с псевдоним Запалката, като подозренията му са, че това е министър Румен Петков", заяви и Минчо Спасов. За какво е била операцията било класифицирана информация, но доколкото той знаел, тя била свързана с борбата с дрогата. Атанас Атанасов от ДСБ пък уточни, че по тази разработка е била засечена среща на вътрешния министър с лицата, които са били разследвани, но отказа да спомене имена, попитан дали става дума за среща на Петков с дупнишките бизнесмени, известни като братя Галеви. Службите са установили за тази среща едва когато министърът е отишъл на нея, продължи Атанасов. След като Петков твърди, че е провел този разговор, за да помогне на оперативните работници по случая, защо не е информирал предварително именно тези оперативни служители, попита депутатът.

463

Гошето

преди 13 години

Не знам кой ми е по-противен, дали този или мазника Станишев

462

111

преди 13 години

Докато беше вътре аз чуках ***....моеш да ми викаш ТАТКО

461

NEWS

преди 13 години

Цветан Цветанов отива в САЩ за отчет и поставяне на нови задачи Бойко Борисов изведнъж страшно заобича Цветан Цветанов. Публично го залюби, дето се вика. Защо така? Да не би да е впечатлен от изключителната подкрепа на американците за министъра на вътрешните работи? Визитата на Цветанов в САЩ се превръща в рутина в годишен преглед на свършеното и планиране на новите партньорски задачи. Това няма как да се случи, ако преди това не бъде обменена информация. Вицепремиерът отива в САЩ да си разменя инфо с американците, за да не бъде в полезрението на другите служби в София. Във Вашингтон едва ли ще отделят значим ресурс за Цветанов руснаците. Те пък ще му пуснат инфо, което той е пропуснал тук, защото Бойко му забранява да ядосва прекалено руснаците. Работната среща в четвъртък бе камуфлаж, разбира се. Хоризонталният анализ по отделни теми се прави в малки групи. Те се отчитат на своите шефове. Те на Цветанов. Той ... Прочитане на целия коментар където трябва. Преди да литне за САЩ, Цветанов ще организира малък блицкриг срещу организираната престъпност, за да спретне още един рейд в тв студиата. Докато го няма, Калин Георгиев ще поддържа огъня с разпоредени предварително акции с нежни имена. След връщането си от САЩ Цветанов ще се опита да си направи подарък за Коледа. В чест на годишнината на реализацията на Наглите на 17 декември 2009 г. сутринта ще бъде пришпорвана прокуратурата да внесе обвинителния акт срещу Октопода. Дали ще му се получи на Цветанов не зависи само от него. Ако Борисов запази сегашното си отношение, може би ще му се наредят нещата. Вероятно Цветанов не трябва да преиграва при връщането си от САЩ с подкрепата, която получава от американците. Трактора всъщност е подробност от пейзажа. Главната мишена на американците е Гоце. След връщането на Цветанов от Щатите ще започне дългата война срещу Гоце. Методично ще бъдат удряни негови тиловаци в България и в чужбина, където са командировани да въртят бизнес. И да трупат пачки за изборите догодина. Главната задача, която ще поставят на Цветанов в САЩ, ще бъде свързана с окончателното елиминиране на Гоце от играта. Точно той ли няма да я приеме присърце. Даже и да му струва още удари. Как беше Борисов ще му осигурява голи дупета да го мачкат.

460

Сава

преди 13 години

Румен-Гумен ,Боко се издъни!

459

Анонимен

преди 13 години

тука много лошо бе , типично по български -полицаи , *** , мутри , далавери . Не ви ли омръзна да се дерете по форумите бе ДА ВИ *** МАМАТА НА ВСИЧКИ ДРАСКАЧИ ТУКА

458

Pfff

преди 13 години

А докато беше вътре много ли те действаха ?! :D :D балък

457

ооо

преди 13 години

3 години бях в затвора, сега съм навънка и действам

456

Петя

преди 13 години

Днес е ден,на Плевенчани,и Петков,иТрифонов готини пичове!Не са от село ШМУГЛА.

455

111

преди 13 години

...и аз харесвам *** :)

454

марти

преди 13 години

Ами нали това е следствието от твоята неграмостност,колкото по-неграмотен и опростяващ е народа,толкова по-добре си живуркат тези над него!!!

453

ооо

преди 13 години

обичам жени около 40-те

452

Консуматор :))

преди 13 години

Текезесари,действайте в посока на разнообразие на храни и напитки че не се издържа...