158

KOLEV BKP LUDIA

преди 13 години

taq dali puska otzad

157

старо куче

преди 13 години

Тая не е цвете...ама още по нагли в опитите си да ни правят на *** са тези милиционери начело с консултанта...Абре аланкооловци...кой при такива случаи взема парите с пачките и дава разписка...Вие взехте всички ни за по големи *** от милиционерщината властуваща в момента в ганьова България!!!!!!!!!!!!

156

Анонимен

преди 13 години

Лицето от сниката ни казва: *** честна съм, *** невинна съм... а дрехите: Пууууу каква си лъжкиня.... Пууууу каква си лъжкиня.....

155

пенсионер

преди 13 години

Махнете снимката да не я гледая ме ще получа инфаркт.

154

Масларова

преди 13 години

Бай Колю, Калин, куку, къде сте бе деца мои? за кво ви плащам?! ЗАЩИТЕТЕ МЕ!!! Кажете колко пенсионери пратих на море зимата, колко чешмички построих, колко вдигнах пенсиите и смалих безработицата! КАЖЕТЕ БЕ!

153

т

преди 13 години

То и мен да ме хванат, че съм присвоил 11 мил. и аз това ще кажа....

152

Анонимен

преди 13 години

Георги Димитров живял 10 г. в Австрия.После в затвора за 6 мес. научил немски.

151

гьобелс

преди 13 години

Масларова, няма да влезеш в историята, той Димитров е там, но като терорист , а ти си крадла...

150

пипс

преди 13 години

Че аз да не съм разузнавач да зная кой какъв е и какво прави? Но не им харесва да плюеш Георги Димитров, защото този човек е бил невинно хвърлен в затвора, мъчен, набеден. сам е изучил езика, законите, защитил се е, защитил е и народа ни по име и са били принудени да го освободят, защото не са доказали вината му. гадно е да подиграваш честен човек. А Масларова си има МВР и Съд да я мислят - аз просто следя новините ве?

149

хихи

преди 13 години

Помните ли как рева тая като трябваше да плаща 50,000 гаранция? Бедна била, от къде да извадила толкова много пари? а сега на драго сърце е готова 11 млн. да извади и да ги дари на хората.... Камък в бъбрека да ти открият, Масларке, а под камъка в реката нали знаеш кво се крие.....

148

бай уй

преди 13 години

МАСЛАРОВА Е ПРЪДЛА!!!!

147

Стаханов

преди 13 години

Тая е егати стахановката - 11 млн за два мандата

146

анонимен

преди 13 години

Е, нема такава наглост! Всички едни невинни, като ангелчета небесни.Все честно работили, все в полза роду. Поне да замълчат и да не се показват пред хората, че то се търпи, търпи, ама все на някой ще му избият чивиите. А *** пък и журналистите - стига сте ги питали, разпитвали- да не би някой да си признае, че е крал ей така доброволно.

145

Прокурор

преди 13 години

Я да видим дали Масларова ще научи немския език за 6 месеца в затвора, като Г.Димитров!

144

Помним

преди 13 години

Помня и друг министър във Виденовото правителство, който беше възкресен във Станишевото! Досещате се говорим за вечния Р.Овч.Предлагам на Гоце да ги покани двамата с Масларова във новата си "алтернатива", все пак са доказани престъп... опа професионалисти...

143

честен трудещ се

преди 13 години

Другари да се вдигнем, да защитим нашата бедна другарка.Спестила е с честен труд 11 млн. и искат да и ги вземат.

142

Георги Димитров

преди 13 години

Масларова, дъще, всички честни комунисти ги изтепахме около 50 години на миналия век. Сега са едри капиталисти, сбъркали сте малко наименованията.... И има една разлика между днешните и старите комунисти- преди построихме Хаинбоаз с краден труд на народа, а сега крадете за себе си..

141

Ага-ич

преди 13 години

Права е Масларова срамът е голям даже е обидно . Трохи са това трохи в срабнение което е одкраднала тази помакиня

140

Анонимен

преди 13 години

,,Ако обвинението докаже в съда, че съм присвоила пари, готова съм всичките да ги дам на хората в Хасковски регион, като ще се подпиша под тези си думи с нотариална заверка", заяви още Масларова."Щом е готова да ги даде ,значи ги има тези милиони.За нас остава да питаме,,ОТКЪДЕ?"

139

Масларова

преди 13 години

Абе завиждат ми за обувките, дрехите, колите, къщите, бижутата.А аз съм бедна.