42

Не е честно !

преди 13 години

Според мене трябва да се увеличи ваканцията ,защото ще ни дойде добре на всички! То аз като се напия на 1,2 и като отида на 3 на даскало ,няма да съм адекватен.А и какво другата година ще трябва да учим и на Коледа и на Нова година ли ? След това ще ни махнат пролетната ваканция ,а лятната ще я отрежат с 2 месеца .А тези наши министри дето по-цял ден нищо не праят заслужават по-голама ваканция нака ли ? Според мене не е коректно да правят така !

41

Анонимен

преди 13 години

Надявам се, че деня за "чупка от даскало" ще бъде също "деня на масовите двойки".

40

Празници

преди 13 години

Може пък учениците да са планували за Нова Година да са в чужбина и на 3ти да не могат да се приберат

39

Анонимен

преди 13 години

Boryana Dimitrova обястни ми по-подробно защото 60% от мен са навити!!!Rosen Iliev Smilqnov Epsa qko00000000 :}}}}}}}таня стоянова eee za men seki den e takuff ;):D:DAsen Chilingirov kfo u4ili6te az mislq ot 17 dekemvri do 17 qnuari ili ferurari da ne hoda :Dda nehodim na y4ilishe ot 3 do 7 qnoari 2011 godina ;)Sami Paunov VSEKI DEN E BQKSTVO OT DASKALOКолко много материал за нископлатена работна ръка :D .

38

Анонимен

преди 13 години

Учениците завършват училище неграмотни и незнаещи, пък за ваканция ще ми реват...

37

учителка

преди 13 години

Чета по-долу нЕкакви мнения на дърти форумци, които искат да минат още за млади и да изглеждат модерни... Истината е една: нефелни родители - болни деца!Учениците и студентите стават като цяло все по-прости, а тъпите им родители не разбират, че сами си подлагат динена *** за собствените си старини...Разбирам децата да протестират за нещо смислено, но да мрънкат за още 1 ден почивка... напънала се планината, та родила мишка.Жалка картинка, но не за учениците, а да родителите им!!!

36

Anonimen

преди 13 години

"Само униформи, желязна дисциплина, връщане на бригадите и ТВУ-та за най-дивите, това е начинът! "До 19М БРАВО!!!!!!!!!!!! Точно това трябва да се направи, иначе образованието ще върви още по-надолу!

35

tmpl

преди 13 години

Ето я групата:47 310 ще посетят14 482 Може би ще посетят65 047 Още не са отговорил

34

Z600

преди 13 години

Пуберите са разлигавени женички, смешни женчовци които циврят и се правят на мъже в интернет...Празноглави философи....

33

Анонимен

преди 13 години

Авторчето, къде са ти тези 100 000 ученика? .. към 7500 човека са.

32

kvo

преди 13 години

Понеже се счупиха да си пишат домашните, да ходят по олимпиади и да изкарват шестици - заради това няма да ходят на 3 - ти на училище ако не ви е ясно :)

31

Ученик

преди 13 години

Абе като слушам баща ми какво е правил едно време направо ми се взима акъла.Това става през комунизма някав него съученик хвърля стол през прозореца.Е сега да ви псувам ли а ??? После много добре си спомням,че 7 клас ваканцията ми беше от 20 или 23 декември до 8 януари после постепенно почнаха да я намалят.Какво са 5 дена.По тая логика и вие нямате право да си протестирате за вдигане на стажа.Ще работите,няма да мързелувате.Аз лично сигурно няма да отида от 3-4 години майка ми пише бележки

30

Анонимен

преди 13 години

taka sme si gi nay4ili,

29

Анонимен

преди 13 години

За преди 20 год.Направи обикновен тест за интелигентност с предишните и сегашните.Сам ще разберещ на къде отиваме,не че няма и сега умни деца но по принцип.

28

Анонимен

преди 13 години

Много е лесно да слагаш всички под общ знаменател. Не всички ученици са алкохолици и пияници. Дори и да има такива, те са алкохолици и пияници благодарение на обзетите си от апатия родители и на дъртите магазинери, дето им го продават въпреки забраните. И какво твърдиш, че на 1-ви ти няма да си налюскан като *** с алкохол ли ? 2/3 от тук пишещите сигурно жулят спирт през ден, но се изкарват компетенции относно образованието на младежта. Абсурдисти.

27

родител

преди 13 години

и вие и ние не сме били по-хубавви.За всички поколения се говори така.Това показва че сте вече дърти,а що се отнася за ваканцията редно е да им отпуснат поне два -три дни още за да се подготвят за края на срока .Сина ми има класна работа на 4 януари???????????Откачена работа.

26

ИВАНЧО

преди 13 години

РИБАТА ОТ ГЛАВАТА СЕ ВМИРИСВА! КОЛКО ДЕПУТАТИ ИМА НА РАБОТА В ПАРЛАМЕНТА? СИНА МИ Е В 12 КЛАС , И ИМА НЕ ПОВЕЧЕ 3-4 ЧАСА ЗА ДЕН И ОТСЪСТВИЯ НЕ ИМ ПИШАТ, И ИМ Е ГОТ НА ДАСКАЛИТЕ СИ ХОДЯТ ПО РАНО . КОЙТО СИ УЧИ ,СИ УЧИ , А ТЕЗ ЗА ВАКАНЦИЯТА - ЛОШ МАТРЕАЛ СА . НА ВРЕМЕТО И В СЪБОТА ХОДИХМЕ НА УЧИЛИЩЕ! А СЕГА... С ДВЕ ДУМИ- ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!!

25

Гошо Тъпото

преди 13 години

Тея *** с тоя дебилен...фейсбургг,хептен го удариха през....просото.То това....училището,да не им е на майка им в....кухнята и всеки да се....глези и дапредявява претенции.Аман от скудоумни....хора;има деца по света дето са петимни да ходят на....училище,тея наште....*** се организират да...бягат.

24

КОНВОЯ

преди 13 години

Вие, понеже сте много научени на култура и обноски, работите и по празниците, защото еди кой си е решил така. И преди да казвате какви са училищата ни, както и децата, се замислете кой е виновен за това. Със сигурност вие, родителите, нямате никаква вина и тези разхайтени дяца сами са формирали характерите си. И аз ако все още учех и аз нямаше да отида. Предполагам всички си искате отпуските и не ви интересува дали има кой да ви замести? Е, кой го интересува учебния материал, когато е отпуска?!

23

Анонимен

преди 13 години

Ама са не е преди 20 години... (слава богу)