236

GF

преди 13 години

Това жалко подобие на човешко същество горе на снимката се осмелява да говори такива глупости ? Каква наглост.И този е член на поредното правителство на БСП което докара България до колапс.Наглоста на тази *** няма край.Дано някой ден се оттървен веднъж за винаги от тези червени ***.

235

Аз

преди 13 години

Самата дума "чалга" и народната музика са едно и също, абсолютно вярно. Аз имам пред вид това, което днес се разбира за чалга, т.е., така наречения поп-фолк - за поп, поп е, защото се слуша от много хора; и за фолк, фолк е, ама не е български - той е сръбски, турски, гръцки и всичко друго, но не и български фолк. Доста книги съм изчел, защото съм се занимавал професионално с това, когато с култура все още можеше да се нахрани човек.

234

Анонимен

преди 13 години

Станишев е потънал в ла...та до гуша,така ,че да мълчи!

233

il

преди 13 години

Бягай в лявоооо!!! Наглец такъв!

232

Василев

преди 13 години

Нека да има повече хора в България с ценностна система, а не да съдим по-това каква музика слуша и че бил по-*** от другият.Не направиха ли най-голямото ограбване на българският народ умните, образовани и интелигентни хора.Що така , да си умен и интелигентен , не значи че си и морален.Що така???

231

музикант

преди 13 години

за тази тема има цяла книга, дори и учебен предмет в учебните заведения по музика...за да ме разберете, трябва да прочетете поне книгата...чалгата и народната ни музика са едно и също!

230

ПИСНА МИ

преди 13 години

Снимката на Станишев трябва да стои в речника за илюстрация на чуждицата гьон сурат. От нея може да се направи препратка към думата седянка, а за илюстрация ще послужи портрет на Орешарски. От нея пък трябва да се направи препратка към думата мазач и срещу нея да стои портрет на Д. Вълчев. И срещу тримата описани трябва да пише с едри букви: ЗАКОПАХА ОБРАЗОВАНИЕТО В СВОЯ МАНДАТ, В СЛЕДВАЩИЯ СЪЖИВИХА ТРУПА.Ех, защо не сме нормална държава и в нея престъпниците да отговарят и плащат за делата си!

229

Ангел Небесен

преди 13 години

Замлъквай ***!Такива като теб,трябва да се разстрелват в кенефите,за да не се налага да се чисти!Като не можеш да напишеш нещо умно,поне се въздържай!Пак е проява на ценностна система!Но да плюеш и храчиш без да знаеш какво пишеш е проява на слабоумие!Затова всички правителства от 1990досега само глозгат като хиени "скелета" на комунистическото наследство.Освен *** и публични домове не видях друго да са направили новите знайни и незнайни демократи!*** и виж как се продават жените ни в Косово

228

Аз

преди 13 години

Не знам какъв музикант си, но межде съвременната чалга и народната музика има голяма разлика. Чалгата не променя хората, хората се промениха и оглупяха дотолкова, че духовните им потребности да се ограничават до чалгата; потребностите от личностно развитие да стигнат до желанието да бъдат *** и мутри, а разбирането за "голям мъж" да се ограничава до това въпросният мъж да се отличава с изключително беден речник и да говори просташки.

227

музикант

преди 13 години

до: чалгаджия много си прав! не мога да разбера някои хора, защо така грубо се отнасят към чалга музиката...това е нашата фолк музика... преди 100 години, дори и повече пак това са слушали хоратa...някои хора си мислят, че основният проблем в България е чалгата, че тя променя хората, мъжете ги кара да бъдат крадци и мутри а жените ку*ви...не, не е така! народа ни самия е такъв,,,такъв живот живее и от там се ражда такава музиката...каквото е в устата на хората това е и в текстовете на песните

226

Василев

преди 13 години

Ти откъде знаеш , че съм под твоето ниво бе себичен егоцентрик?Аз съм вътре в нещата и знам как крадат докторите и какви фалшиви пациенти и клинични пътеки изписват бе ***!!!

225

той

преди 13 години

Ами да вземе да си ходи,но въпросът е кой ще застане на неговото място?Този мишок ли.Не бих искал да го видя пак там.Дойдат ли на власт комунистите този път ще ни изглозгат и кокалите.УМНАТА!!!!

224

BOG

преди 13 години

NIE .....NIE >>NIE...OGRABIXME BALGARIA.....KAJI SI GO GEI4E ......VREME E DA SI GO VARNETE ....AKO NE I DETTSATA VI 6TE PLA6TAT

223

aaa

преди 13 години

мръсни гербаджийски мутрафелници!

222

нефрит

преди 13 години

Като ви слушам всички, дето плюете компартията ми е гадно, ама гадно! а това ли умряха Левски, Ботев, Георги Димитров, Нако Шоколада, миллиони незнайни дадоха живота си, за да ви направят свободни, щастливи? Аз не съм партиец, но като ви гледам за мен си заслужавате всяко страдание и зло, защото не само не цените живота на предците си, ами и ги подигравате? Какво са виновни тези, които работеха за ваше добро, че властта беше окупирана от опортюнистите Тодор Живков и Младенов, Луканов? Нищо!

221

Аз

преди 13 години

Напротив, нашето спряха, но няма да влизам в спор с хора, много под моето ниво, след като за аргументи използват обиди. Като му дойде времето, ще видиш.

220

norm

преди 13 години

България е на първо място в Европа по брой прокурори на глава от населението,резултатите ги знаем,България е на първо място по брой болнични заведения на глава от населението,здравеопазването ни е на последното,България е на първо място и по брой на висши учебни заведения на глава от населението,резултатът-полуграмотни "специалисти",България има най-много метеоролози на глава от населението,всички на ясла в БАН,и какво от това.Да изброявам ли още.Всичко това е наследство от партията на Станишев.

219

Василев

преди 13 години

Няма смисъл смотан ***!

218

Смотан

преди 13 години

до ВасилевОоо, колко си ***! Има ли смисъл с теб да си пиша?

217

Василев

преди 13 години

Не бе ***,не са спрели нашето ,спряха на алчните лекари,за това *** като прасета!!!!