96

цвъ. цвъ.

преди 13 години

най-големия резил е за парламентаристи като костов, които без да се замислят подкрепят подобни позорни страници в историята на НС. Как може опитен политик толкова лекомислено да пренебрегва тема с подобен обществен отзвук? В България така и не можа да се създаде нормална дясна партия:(

95

Анонимен

преди 13 години

Боко е втория Жан Виденов премиер който ще биде свален с шут в ***.

94

чист като сълза

преди 13 години

Е вече съм спокоен, цецко консултанта - апартаментчик, не е корумпиран

93

Анонимен

преди 13 години

Цецо,Цецо, не си дипломат! Ако няма какво да криеш сам щеше да поискаш разследване, за да натриеш носа на Яне и сие. Иван си го знаем, него и без разследване с чиста съвест можем да го сложим където му е мястото, както и всички от власт имащите до сега. Човек се трепе да влезе във власта за да озакони далаверите си. И още, никой не е разследвал командира, нали за това е Командир, кой ще се осмели...

92

Аз

преди 13 години

Защо забравяш ГЕРБ в тази коалиция? Както виждаш, за намаляване на разходите се прибягва до замразяване на пенсии и заплати, рязане на пари за образование, здравеопазване и култура, а приходите се увеличават с увеличение на данъците. Никой обаче не поставя под въпрос помощите за ***,не разследва измамите на *** и неплащането на битовите сметки, да не говорим за данъци. Та ГЕРБ не е по-различна от другите - пазят си електората.

91

До 76

преди 13 години

Научи се първо на правопис и българска граматика, после давай съвети.

90

Марти

преди 13 години

А,бе ейййййййййй,Народе Български!!!Кога най-после ще прогледнеш и ще разбереш,че отново те правят на ***?Не виждате ли че всичко това е само един цирк за пред вас..Изленете от цирка и от нета и си потърсете правата,Всичко поскъпва,нови цени на гражданска отговорност,нови данъци,нови акцизи,а вие седеите тук и се плюете заради тия които ви крадат...Здравния министър издава заповед в болниците да не се приемат спешни случаи,финасовия ви обяснява как трябва да се лишавате от всичко,a в същото време харчи хиляди левове за да води любовницата си в Китай и Брюксел,обзавежда и апартамент,а вие се плюете еин друг.Цветелина Бориславова ви прибира такса за всяка стотинка платена на държава,живее в къща за 2 милиона евро,а вие се плюете...Станишевци,догановци,костовци,първаноци и още една камара *** ви се подиграват в очите от всички телевизии,а вие се плюете..Симеон Втори изсече половината гори в България,а вие се плюете..Е,плюйте се,а те ще си крадат и ще ви се подиграват...Всеки народ си заслужава управляващите,а вие ясно доказвате че това заслужавате..

89

Анонимен

преди 13 години

Абе предните само за едни срещи с оперативно интересни лица си подаваха оставките... тези ги хванаха на тясно, че са се омацали с неясно от къде пари и наглеят.

88

коко

преди 13 години

Горкия Цецо.Колко го ядосват лошите.А те не знаят какви заеми има да плаща.И Веско Потния го травматизира със сърцеразделни въздишки.Приканвам всички добри хора да му помогнем.Сметка номер 12345678це2ц-Си банк коко-цецовист

87

Анонимен

преди 13 години

Редуват се. Вчеабяха хората на Костов. Днес са ***. :)))

86

ноември

преди 13 години

Абе няма да паднат от Марс правителства да оправят БГ. Все ще трябва да са си хора нашенци, познаващи на обстановката от А до Я. Ясно е, че освен бивши бекаписти няма по-подходящи, а и важното е да озаптят мафията. ЦЦ точно това прави с всички сили и затова мафията беснее с/у ЦЦ. Е, вложил ЦЦ доходите си в малко недвижими имоти по инерция, голем праз станало. А ония лами от позитано, затънали в крадени милиарди, що не земат да се гръмнат вече. Няма да изхарчат квото са крали, така и така.

85

Анонимен

преди 13 години

А как ще нарекат операцията?Може би КОНСУЛТАНТЪТ ...

84

отвратена

преди 13 години

Докато ние тука си драскаме тия горе дето са на власт ,че и така наречената опозиция правят далаверки и яки пачки и са като свински черва ,а ние се дерем ,вместо да им покажем един среден пръст като не им гласуваме и си платим данъците ,я да ги видим тогава.....

83

Келешчо

преди 13 години

"Отвън ще кажат тези се събраха и искат да му видят сметката, искат да го спрат. Ще си го кажат не само тук, а и в чужбина." ....... Герб ги избраха не хората от чужбина, избраха ги 1 600 000 вярващи българи, вярващи във всичко онова, за което ги излъга ГЕРБ. С отказа да има анкетна комисия, гербаджии сами се прецакаха.

82

Катани

преди 13 години

Сега разбрах защо този сайт е с червен дизайн. Като прочетете коментарите ще ви стане ясно..

81

как

преди 13 години

ЦвЦв каза че на 45 години имал 26 години трудов стаж. Това означава, че е започнал да работи на 19 години. Кога е ходил в казармата? Кога е завършил висшите си образования по физкултура и право в УНСС - дали е работил или е учил?!?!? И какво означава "платени пари в кеш по банком път" - както каза вчера! Моля Дянков да изясни последната фраза. И защо му е такъв кредит за 30 години, когато апартаментът /а те садва/ струва само 130 хиляди лева, а той си и има 105 хил в банката влог.

80

trb

преди 13 години

tva za gerb opredeleno mi beshe poslednoto glasuvane......koraba potuva..shte se spasqvame po edini4no a teq glupaci neka si igraqt na politika....tolkova sa jalki susipaha rodinata s izmislenata im durjavnost..tuk nqma darjavnost nqma durjava vsi4ko e ebati parodiqta...;))))

79

:)

преди 13 години

Вие не разбрахте ли,че няма честен политик,така както няма девствена ***.....Още ли има наивници,които вярват,че някой от тези смешници ще оправи държавата.?....

78

До ЦЦ

преди 13 години

Цецо, гледай сега схемата да си докажеш доходите:1. Самоарестуваш се показно. 2. Снимат ти ареста и го даваш по телевизията, ама трябва да е екшън голям3. Осъждаш държавата за 300 000 лв в Евро съда за накърняване на човешките права.4. Подаваш си годишната данъчна декларация.PS Може да почерпиш после.

77

Генерал Филчев

преди 13 години

Да живее дружбата между ДПС+БСП+БАН+СИНДИКАТИ+***= ПървановТурция е зад нас, Анадъмо?Юруш Другари !