70

Анонимен

преди 13 години

Нали точно в Германия увеличиха живота на АЕЦ до 2030г

69

любопитко

преди 13 години

Как е в мъжки род на руски матрьошка?И може ли от обикновена ябълка като я разрешеш да излезне нероден момък хахахахахахахахаха

68

Анонимен

преди 13 години

Да бе !Особено геотермална . .. !!! И слънчева ...! И вятърна ...!И особено ни е безплатна ! Точно на нас , консуматорите !Ти виждал ли си някога фактура за ел.енергия или тати я плаща ?

67

Мефистофел

преди 13 години

Веднага ти отговарям, дори теоритично да е възможно, това ще стане най - рано след 10 години. А и проблема е в производствения им капацитет на Румънците, които също като нас нямат пари да строят. С другата част съм съгласен, ако ние не защитим енергийните си интереси (а те са и външнополитически, и икономически, и въпрос на национална сигурност и много други неща), то няма ни Путин, ни Ердоган, ни Меркел и още по - малко Уорлик и Обама да ни ги защитят.

66

до 64

преди 13 години

СТИГА ПИСА ГЛУПОСТИ БЕ

65

Анонимен

преди 13 години

Ако не си запознат, просто зелените там натискат да няма АЕЦ. Но както винаги настояват неаргоментирано и некомпетентно. Канцлера Меркел обяви възраждането на АЕЦ в Германия.А колкото до зелениете до сега нито един от тях не ми е отговорил на въпроса трябвали да има дървета, защото през деня да поглъщат СО2 и отделят О2, но нощния цикъл е обрате т.е поглъщат О2 и освобождават ЦО2.хахахахаа

64

работещ

преди 13 години

Имам въпрос към всички поддръжници на АЕЦ на всяка цена. Германия ам технологиите, парите и кадрите да си построи колкото АЕЦ иска. Германци страят АЕЦ на много места извън Германия. Защо не строят в Германия, а там се връщат към ТЕЦ? Слагате ми минуси, но не ми отговаряте. Защо?

63

Анонимен

преди 13 години

"С цялото си сърце подкрепям АЕЦ "Белене", Кво стаа с тва сърце бе?Нали "Белене" беше гьол и щяхме да го даваме на някой да гледа шарани?

62

Бравос !

преди 13 години

Бойко е голем ! Говори едно пред нас, на руснаците разправя второ, а пред американците трето... и накрая нищо няма да свърши :) Играе си на премиер момчето :) Точно в криза и след комунистическо управление ни трябваше по-читав политик, ама такъв ни е късмета. Не случихме на поробители, не случихме на освободители, управляващите ни са пълни некадърници - изобщо тотален карък !

61

Анонимен

преди 13 години

45 Навремето Иван Шишман бил толкова слаб държавник, алчен и себичн едновременно, че улеснил поганците Мурад и Баязид да превземат България.Сега Гоце Първанооглу, слаб държавник, самовлюбен и глупав, прави всичко възможно турците пак да дойдат по български земи - този път като "инвеститори"!На думи за народа, на дела с Доган сделки прави!Сваляйте Гоце Първанооглу, на поганците човека, дорде е време!

60

Боко Матрьошката

преди 13 години

В тая Матрьошка на снимката дали всичките кукли вътре са Бойковци или Следват така-Бойко-хоп Излиза Цецо отвътре, хоп излиза Дянков и хоп -ей го къде се е спотаил Доганя.

59

Анонимен

преди 13 години

Евала БОЙКО давай смело народа е с теб

58

работещ

преди 13 години

Имам въпрос към всички поддръжници на АЕЦ на всяка цена. Германия ам технологиите, парите и кадрите да си построи колкото АЕЦ иска. Германци страят АЕЦ на много места извън Германия. Защо не строят в Германия, а там се връщат към ТЕЦ?

57

ДАН

преди 13 години

Казвам само че алтернативните източници ни освобождават от необходимостта да се купува ядрено гориво и петрол . Гледайте филма Who killed the electric car , Zeitgeist и Project Venus .

56

Мефистофел

преди 13 години

Борисов "енергийната далавера" е в пъти по сложна от "далаверата на магистралите", не е за тебе, бе човек ... Ще изгориш ...

55

Luis

преди 13 години

"С цялото си сърце подкрепям АЕЦ "Белене".Никой в БГ не иска този проект, а Борисов изключително много държи на островната бомба със закъснител. Едва ли не е запознал с цялата документация и не е разбрал сериозността на проблемите там. Дори и на стари години може да си понесе всенародното негодувание от грешно взети решения.

54

ВР

преди 13 години

Румънците в момента водят преговори да пуснат пряка линия до турците в черно море но не се знае ще стане ли. А за нов реактор мисля че ги отрязоха от ЕС . Турците са ни конкурент след 2020г. но техния износ ще е насоче предимно на юг, югоизток , там цената на която продават е в пъти по висока от нашата сега тук и търсенето е неограничено . Важното е че ако сега не се вземем в ръце и не си оправим енергината стратегия след време ще плащаме скъпо за това . И лошо е че боковата тиква бавно узрява

53

Анонимен

преди 13 години

Дан ама толкова да не си в час. Знаеш ли колко ТЕЦ трябва да работят в горещ режим за да усигуряват стабилността на една енергиина система на базата на слънце и вятър, поради факта че и двете са променливи величини. Знаешли кви кинти са това а? мног далеч ми се струва от безплатното. Разпаднесли системата трябват ти дни да се възтанови а това са загуби. Не говори за неща който не разбираш.

52

Хлъц

преди 13 години

Много грешиш ДАНСлънчевата и вятърната енергия съвсем не са безплатнинапротив1 кW от слънчева централа е 7 пъти по-скъп от на АЕЦ, направи справка тогава пиши

51

Анонимен

преди 13 години

БРАВО НА БОРИСОВ ЧЕ НАДМОГНА ПАРТИЙНИТЕ СИ ПРИСТРАСТИЯ В ПОЛЗА НА НАРОДА ,ТОЙ КАЗА ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ С ЕПРАВИ ЗАРАДИ НАРОДА ,МАКАР ЧЕ А З ЛИЧНО НЕ ОДОБРЯВАМ ТОЗИ ПРОЕКТ ЗАРАДИ ОПАСНОСТТА КАТО В ЧЕРНОБИЛ ,НО ОТ ДРУГА СТРАНА ЩЕ ИМА МНОГО РАБОТНИ МЕСТА ,ЩЕ СЕ РЕАЛИЗИРАТ МН СПЕЦИАЛИСТИ ,ТОКА МОЖЕ ДА Е ПО ЕФТИН ,ЗНАЕ ЛИ СЕ ... ТРЯБВА ДА СЕ ПРОБВА ИНАЧЕ НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ СМЕ НА ПРАВИЛНИЯ ПЪТ ,ЗАТОВА ПРИВЕТСТВАМ РЕШЕНИЕТО НА БОЙКО