144

Д1

преди 13 години

Проблема при ЦвъкЦвък е по-голям от на този, тъй като за разлика от Цвък, тоз развива частен бизнес....

143

Д1

преди 13 години

Кел файда, че пуснаха еврофондовете като няма кой да подпише за усвояването на парите за земеделието. Онази щерка на Б.Борисовия приятел колко месеца се кри, че е бременна ?`

142

нане

преди 13 години

14 имота!!!??? Няма начин с честен труд да ги изкараш в България,освен ако не са с размер на ***! Много са талантливи тези хора,много работливи! По телевизията бяха заснели една от къщите на този човечец - огромна,богата и скъпа!!! Да не се окаже,че отношенията му с Цветанов са повече от "нормални"!!! Ей,новоизлюпени капиталистчета с партийна книжка в задния джоб! Ние все пак не ядем доматите с коловете! Наглостта и лъжите ви ще доведат нещата до логичния им край в края на краищата!

141

do 140

преди 13 години

Как ще изкараш законно 10 милиона в държавна администрация бре?Пак гласувайте за БСП мафията *** народ!!!Бойко може да е *** ,но най-доброто към момента!Първанов=кражби спиране на еврофондове и протекции за такива като тоя на снимката!

140

Анонимен

преди 13 години

Ако ги е придобил законно наистина няма нищо лошо, нали? Но нека го докаже.

139

демис русос

преди 13 години

гуд бай май ГЕРБ гуд байдо нова година май !!!!!!!

138

Анонимен

преди 13 години

Как става така в България, че ако си политик или високопоставен държавен служител изведнъж се оказваш много кадърен - на един министър му продали евтини апартаменти, 'щото бил много готин, някой си прокурор спечелил маса пари от борсата, на тоя ЕНТЕЛИГЕНТ жена му била страшната бизнес лейди и по една малка случайност покрай няколко концесии станала милионер. ЕГАТИ И НОВИЯ МОРАЛ!!!!

137

114

преди 13 години

Ха-ха-ха поредната гладна кокошка дет просо сънува :))). Ти и собственик на марков сервиз да си пак няма да изкараш и за гарсониера :))). *** :)))

136

Въпрос

преди 13 години

Прав си ,млад!Сънчо мина преди половин час!То аслъ,останаха само дечицата дето вярват,че Бойко и Батман са едно!

135

Бунтарят

преди 13 години

Към 114-С това,което пишеш става ясно,че си много кадърен.За осем години работа на две места,като автомонтьор,колко трябва да ти е заплатата,че да се хвалиш за трите апартамента.Абе,защо поне един професор не се похвари с такива имоти. Г-н министър на образовонието защо се потиш да правиш реформи,нали виждаш,че няма нужда от образование за да си богат и имотен. Но момчето без да иска си признава,че" щом си на копанята " и ти ще крадеш т.епредседателя на СОС е още на копанята.Браво юнак!

134

ррррр...

преди 13 години

Ам ша има пари и имоти след като е бил дружка с мафията,инак с милиционерска заплата може само една панелка на изплащане да си има,ама нейсе нали народа ни е"***"та затова такива са ни и милионерите....

133

Дрът комсомолець

преди 13 години

"Частник", на старогръцки е "Идиотис" = *** = различен от останалите около теб,хихихи

132

IZ4EZVAM OT BG

преди 13 години

gerb PO4NAHA DA SE IZLAGAT KVOTO I DA E NQMA KVO DA KAJA ZA TIAH GLASUVAH AMA POCHNAHA MNOGO DA SE DANAT VECHE TO NE BE GOSPODIN CECI AKCIATA S IMOTI SEGA TOIA NIAMAM DUMI DA OPI6A KOLKO SAM RAZO4AROVAN OT TIAH ZA SAJALENIE VSI4KI SA TAKIVA SAMO EDNI MALKO PO DOBRE NI ZAMAZVAT O4ITE KAKVO DA KAJA NIAMAM DUMI!PODLECI TAKIVA NE ISKAM DA VI VIJDAM MAHAM SE OT BG RAZO4AROVAN KATO EDIN AFROAMERIKANEC OT VOINATA

131

млад

преди 13 години

Не желая, да ме занимаваш с твойте проблеми. Лека.

130

Въпрос

преди 13 години

Направо си е "невинен" като го гледам,ама нещо ме стяга минискуса,иначе да съм го догонил да му се "извиня"!!!Няколко пъти даже ще му се "извинявам"!!!!

129

Свиня

преди 13 години

До 114Братчед,тук ли си ,бе.??..АЙ прибирай се ,че учинайка нарина в копанята....!!

128

млад

преди 13 години

То тук ври от "мислещи" защо , да се напъвам, аз просто чакам развитие на този случай. Най лесно е, да оплюваме, ама ако се докаже, че не е крадец, каде ще го намериш, да му се извиниш

127

до 114

преди 13 години

Ясно е,че ти е слагано в копанята.А ти давай мнение,когато САМ с труд купиш жилище,готованецо.

126

IVANCHO!

преди 13 години

zavislivi ***! a, komunoidite, koito stanaha ologarsi, kakvo shte gi pravim...

125

Дрът комсомолець

преди 13 години

А бе другарю Иванов,ако не си чел,поне не си ли чувал ,че пир по време на чума не е обикновенно престъпление а е сатанизъм?