81

Анонимен

преди 13 години

в България синдикати няма. Има марионетки.Профсъюз - Това е лоша дума, комунистическа.

80

Анонимен

преди 13 години

За това сме на такъв един хал, защото НЯМА профсъюзи ! Тези т.нар. синдикати, са пълни ДИЛЕТАНТИ и само хвърлят прах в очите ! Герб - бсп Тези да управляват. Няма как.

79

Анонимен

преди 13 години

Избори Избориии Изборииии още тази зима няма какво да чаме Герб БСП и т н

78

Анонимен

преди 13 години

Като си толкова отворен, я кажи на колко години се пенсионират в Гърция?Какво е реформа, да продължават да мизерстват пенсионерите, една голяма част никога да не успеят да се пенсионират, защото при тая безработица много трудно ще навъртиш40 години стаж!

77

Анонимен

преди 13 години

през 90години в частния сектор , никой не плащаше осигуровки, чак след 2001г. позатегнаха плащането на осигуровки. Така че 35-45годишните хора в БГ нема се пенсионират никога.

76

убийци

преди 13 години

Събрали се Тиква и трима кретена да решават съдбата на 3млн пенсионери и накрая им забили нож в гърба.

75

Анонимен

преди 13 години

вижте некролозите от 55 до 65 колко народ е българиноооо на къде си запътилл

74

Факт

преди 13 години

Средната продължителност на живота у нас е 70г. (с близо 10 години по-ниска от тази в развитите европейски страни.) Плащаш 45г, получаваш 5г нещо като мин заплата.

73

Дядо Ръкавичко

преди 13 години

Това е истинската мафия в България- правителство, работодатели, синдикати.

72

какво е то българин

преди 13 години

500 г чакахме Русия да ни освободи .45 г. си стояхме топло при комунизма и дойде преврат на 10 ноември.сега ще чакаме 35 г. за пенсии. Що за народ сме-***.Вместо да му отрежеш главата ти му се кланяш като на поп.

71

Анонимен

преди 13 години

Уоу,Бобо ще е на 77! Честито в аванс:)

70

Анонимен

преди 13 години

е това правителство няма да изимеее айде стига то бива бива ама пак чаккк

69

IND

преди 13 години

Аз не виждам какво толкова е станало, че толкова много плюете. Тази пенсионна реформа се прави във всички страни от ЕС. Да пенсиите са ниснки ама да не би Бойко да ги е намалил и той да е окрал пенсионните фондове - те са си ниски от кай време я помислете малко...

68

жоро

преди 13 години

Нямат срам от хората , нямат грях от бога .Шайка лъжеща и крадяща

67

Анонимен

преди 13 години

На мен диаграмата на Бойко ми прилича на зейнала уста:) Не е далеч от истината,де:) Пенсии- НА КУКОВО ЛЯТО:) Вижте некролозите-често ли виждате такива на хора над 65???? Бойко,време е да наминете покрай дърветата:) Те говорят.

66

опасни са

преди 13 години

2035 г. колко от вас ще са с памперси ,че да ни разказвате пак приказки от 1001 нощ.Тези не виждат ли ,че хората вече не искат да плащат за пенси защото не се знае кой ще ги взима.

65

До 56

преди 13 години

Ами да съдят всички крали досега,бе? Мислиш ли,че някой ще е против? Нали всички щеше ББ да ги тика в затвора? Какво стана,а? Я мисли,заблуден фен такъв:):) Жалки и смешни са такива като теб-сламката в чуждото око виждат,гредата не. То цяла талпа се е запътила към главата ти,ама....:)

64

главен експерт

преди 13 години

тикво, синдикатите (продажници от висока класа) успя да купиш, но от утре като завали снега... хм, времето можеш ли да купиш (едно време онези дето ти преподаваха в симеоново го купиха за олимпиадата в москва)? отиваш си със снега, тикво!

63

Анонимен

преди 13 години

като си траете, а не протестирате, така ще ви го нахакваг!

62

анонимен

преди 13 години

какъв бизнес има в България бе ,по брой на жители сме колкото Милано а къде работят толкова хора там и само в един град,спрямо работещите у нас ,процентите на безработицата са много по големи,какъв бизнес кво се пройзвежда,или освен ако броите Моловете като заводи и те да крепят икономиката тогава егати и бизнеса,